Sessiz değil ses"SİZ"olun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Sessiz değil ses"SİZ"olun

Mesaj gönderen Yaslikurt »

öncelikle selamün aleyküm

Oyunculara hitaben

Öğrenciler, 2 TL ye okulda bol turşulu bir Hamburger alabilme imkanınız varken o 2 TL yi kenara atıp Loncaya girebilmek adına biriktirdiğiniz paranın hakkını neden savunmuyorsunuz?

İşçiler,Neden Saati 1 TL,2 TL vs. paraya çalıştığın halde,parayı zor bulduğunuz halde kızınıza,oğlunuza bir çikolata almak yerine 20 tl yi verdiğiniz oyundaki düştüğünüz durumu savunmuyorsunuz?

Sevgilisi olanlar,Neden o 20 tl ile sevgilinizle güzel bi filme girmek yerine oyuna yatırdığınız paranın peşinden koşmuyorsunuz?

Oyun bağımlıları, Neden o 20 tl ile gidip world of wartcraft oynamak yerine ikv'ye yatırdığın paranın peşinden koşmuyorsun?

yani şunu demek istiyorum neden gerçek hayatınızdan kısıp oyuna verdiğiniz paranın peşinden koşmuyorsunuz ki ?
SİLKENEL VE KENDİNE GEL!
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: Sessiz değil ses"SİZ"olun

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Para yatırmak zorunlu değil. Zevk meselesi isteyen istediğini yapar. Buna ne sen nede ben karışabilirim.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Bahtsiz yazdı:Para yatırmak zorunlu değil. Zevk meselesi isteyen istediğini yapar. Buna ne sen nede ben karışabilirim.
benim anlatmak istedeğim olay şu; eğer ben bu oyuna para yatırıyorsam ekstra bir kazancım olmalı ama lonca sistemi para yatırmama rağmen bana hiç bir ekstra kazandırmıyor bütün online oyunlarda loncaya girmek ücretsizken ikv de ücretli eğer sen bu lonca işini ücretli yapıcaksan bi ekstramız olmalı.şimdi diyceksin ki lonca iksirleri ben lonca iksirlerini başka bir yollada kazanabiiyorum anlatmak isteidğim sadece para yatırana özel bir şey olmalı ama böyle bir şey yok onun için oyunculara demek istediğim yatırdığın paranın peşinden koş. para yatır veya yatırma değil
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

"Lonca Lisans Hakkı Çemberlitaş Kutunu hediyesidir" Bu ibareyi bircogumuz duymusuzdur.
Bende buna karşılık:
Be adam o kadar hediye vermeye meraklıysan direk Lonca Sistemini bedava kıl!
Bilmiyorum farkında mısınız bazıları bize kaktırma eylemini uyguluyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Bahtsiz yazdı:Para yatırmak zorunlu değil. Zevk meselesi isteyen istediğini yapar. Buna ne sen nede ben karışabilirim.
Lan bi bitmediniz ya :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön