Evet MPGD ÜYELERİ ARTIK
GO AND F. ÜYESİDİR.
MPGD KAPANDI YENİ ÜSTADLARIMIZI AÇIKLIYORUM.
MACERA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR....
BAŞGAN : ÜSTAD . D.B !!! ***haydegidelum (FATİH - TSK )Üstadın Elçisi -->Viceroy O Şimdi Asker Canı Neler İster !:?: -->Canceazci [/color]MPGD Hükümeti Basın Sözcüsü ***MackRulz Panpişler Başkanı ve Petibör Sorumlusu ***VeNGat &Toker Disco Kralı **TheAnswer3 Medya Kralı *TremexhaqaNİnci Sözlük & İKV FORUM Gözcüsü **ZonguldakliBaşkan yardımcısı **FarKXteaMMuhabbet KRalı **efsaneottomanMuhallebi Kralı *yalnizadam66 VideO Tanıtım Uzmanı *Eskidostlar Kayıp püskevitini arıyan üye R.İ Dostu *ReverencePüskevitsiz Üye *kalenderon06Püskevitsiz üye! *lordof61& MaRsCHaLLReklamlardan ve Tanıtımdan Sorumlu Püskevit Bakanı *VandervaartPüskevitsiz üye ereneren2010Koltuktaki Püskevit Kırıntılarını Toplamadan Sorumlu Panpa RiFTxWaLLeYSamanlıkta İğne arayan Genç. SLEVENNN 5 Kavanoz BAL YaPan İşçi Arı Sorumlusu DnZgZms 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 4 buçuk hiç değil tam 5 kavanoz bal sorumlusu BAKIISorumlu
Konu içerisinde bu tür yazılarınızı beğeniyle karşılarım.
Fakat farklı konuları absürd haber şeklinde açarsanız buna ben dahil hiç bir forum yetkilisi izin vermez.
Hatırlarsanız sizlere bu tür ikazları önceleri de yapmıştım.
Sizleri sevdiğimden ve saygı duyduğumdan tekrar sadece ikaz ettim ve konulara moderasyon uyguladım.
Belirttiğim gibi ; Bu konu içerisinde forum kurallarına aykırı yaptığınız her yorum, haber ve capsler benide güldürüyor.
Ancak konu dışında buna müsade etmemi lütfen beklemeyin.
İnci sözlük tabiriyle ; lütfen liseli olmayın.
Tabii son lafım sadece şaka amaçlıdır.
Kendinize iyi bakın panpalar.
Üstadımıza sevgi ve selamlar...
Kural 2
Kural 1 e uymayanlar Kural 3 ile cezalandırılır..
Kural 3
Kural 2 Yoktu Şaka yaptım. Kural 1 e uyun yeter panpa.
Adam Haklı !
En son haydegidelummm tarafından 07 Nis 2012 12:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
KarizmaSavasci yazdı:OLM bıra bu boş işleri.......... SENi boş işler müdürü kim yaptı pnE.....
aRPAn FAzlamı geldiiiiiiiii olummmmmmmmmmmm
balatayı mi sıyırdınnn..
vidaların mı gevşediiiiiiiiiiiiiiii gel sıkalmmmmm vidalarınıııııııı ezmE
Kendi Adını Söyleyemeyenlerle işim olmaz vidalarımı sıkarken o elindeki tornavidayı gözüne s0karım hayata tek gözle bakarsın sana bi söz yazarım bi yatakte bi de kenefte hatırlarsın .
Konuyu uzatmıyorum sana son sözümdür bu :mrgreen:
HAYDE ANANI bi #@!? 9 ay sıçamaz.......Anasının siktigimin GAVATI... KİMe bulaştgnzın farknda deilsnz ipneler
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
ANAsının a*mına çaktıgımın gavatı.........
senin ananın a*mına Attırırım. onun bunun cocogu. adamn amcıgı... ulan siktigiimn G*AVATI...
annenin numarasını bi vERDE... onunla bi güzrel tartısalm.. senin baban ben olamam... KİM oldgu süpheli .
cnkü sen bir o*rosbuuuuuu cocogusun G****AVAT.
s*iktigiimn i*pnesi..
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
OKAN BAYÜLGEN CcCcCcCcC
Haftada 5 Gece Yalnız Kalmayacaksınız
Salı - Muhallebi Kralı
Çarşamba- Kral Çıplak
Perşembe - Muhabbet KRalı
Cuma - Medya Kralı
Cumartesi - Disco Kralı