Yafff Su Dadaskentxkadıo ya ne oldu puahahaha atıldımı :D
Yafff Su Dadaskentxkadıo ya ne oldu puahahaha atıldımı :D
eee ne demısler babana bıle guvenmıceksın o yalakalıgı babana yapsaydın .D okul paran artardı zuahahahyyyy

Re: Yafff Su Dadaskentxkadıo ya ne oldu puahahaha atıldımı :D
sebboymusun nesin dadaskentxkadoi nickli arakadas atılmadı kndi rızası ile çıktı ltfenbunu alay konusu etme !
yoo tartısmıs atıslar herkes oyle dıyor yanı ben sunu demek ıstedım kardesım bu adam yalakanın dedıkoducunun onde gıdenıydı o yuzden allah cezasını boyle verdı 
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Vay be demekki bizi çok kıskanan varmış. Bu mesajı yazan arkadaş ben kimseye yalakalık çekmedim bölgeden veya klandan cenk abiye vs doğan abiye herhangi bir şekilde ya işte sen şöylesin böylesin diye ne iyi ne de kötü sözüm oldu.Bu mesajı yazan kişide cesaret olsa ismini verirdi
vallahi çok gülesim geldi. Koç sen belli bana yenilmiş allahın eziği birisin ne diyim hadi klavye cücüğü oyununa bak sen yalnız dikkat et trene bakan öküzler gibi monitöre yumulma gerçek hayat diye birşey var.he ayrıca ben lonca dan kendi isteğimle çıktım anlaşamadığım kişiler vardı problem dahaç ok büyümesin diye çıktım.Ne diyim vallahi sen beni güldürdün. bizi çekemiyen de varmış.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Koçum benim desinler banane ben bana kendim için lazımım ayrıca sanane sen adam olsan ismini veririrsin sende bir kuyruk acısı var çok belli yazık sana yazık oyunda bittiysem eğer buyur gel vs ortaya sahip olduğum 350m miktardaki paramı koyuyuorum sen neyini koyacan çarı açtığında hazır verdiği kanvas pantolonumu

keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Adam olsan ismini verirsin senin gibi biri zaten adam da olamaz.Yazık
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
acım var sana bırsey demıstım hemen gıdıp bırıne yetıstırmıssın
o kadar acız dedıkoducusun
delkanlı olsan susarsın o konustugun konu konusulan yerde kalırsa delıkanlı adam odur sende onun serce parmagını bırak tırnak ucusu bıle yok adam ol
recep ıvedık ızle hayvan ama
aklı basında zuhahahay 
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
acın var onu anladık dedikoducumuşum pehhh başka yalan varmı.Söyle söyle İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU . İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU. İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU.İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU İSMİNİ VERMEK YEMİYORMU.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
la ufaklık ısmımı versem hemen sabah gazetesı olursun acıyorum sana sonra posta gazetesı olursun yol al madem dogru deıl bunlar bu sayfayı rest gec yemıyormu ? cevp verdıgın surece haklıyım sana 1 kelıme soylenmez ucan kus gıbısın haberın ola