KENDİNE GÜVENEN YÖNETİM BU KONUYU KAPATMAZ CEVAPLAR ! uyumyn

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xADANADEMiRSPORx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

KENDİNE GÜVENEN YÖNETİM BU KONUYU KAPATMAZ CEVAPLAR ! uyumyn

Mesaj gönderen xADANADEMiRSPORx »

Ahmet Avci beni çok iyi tanır cicikıs BAKİİ dersenİZ ! Nerull varya şuan en kıdemli adam ben 20 li levelken o adam balıkçı idrisi arayan adamdı eminönü sunucusunun şuan oynuyan en eski adamı benim ! 28 aralıktan beri oynarım bu oyunu MERANIN DA EN ESKİSİ BENİM ! ESKİ VE ARKADAŞLARININ ARKADAŞIYIM ölüm oyununun ilk kazananıyım ! kenan tank büyüyü bulanım ! ilk meranda gaffar kesenim !bu oyunda kıytırık bir rehber bile olamadım 2 aylık adamlar oluyor
torpile gelecek olursak RESPECTED YANİ ÜNAL ÇELEBİ ADAM 2011 DE TAKIMDAYDI NE HİKMETSE ADAM 94 YADA 95 Lİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜK ALDILAR ! + BEN 5 SENE 4 AY 10 GÜNLÜK OYUNCUYUM BANA Bİ #@!? YAPMADILAR NEDEN Mİ YAPMADILAR 1. YALAKA DEĞİLİM 2. DOĞRUYU SAVUNURUM .. İŞTE BU ÜLKEDE BÖYLE ! DOĞRU OLANLAR SEVİLMEZ BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ !
ResimRELAXXEEFENDYY
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: KENDİNE GÜVENEN YÖNETİM BU KONUYU KAPATMAZ CEVAPLAR ! uy

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu kapatmaların kendine güvenmek ile değil, bahsi geçen konunun forum kurallarımıza uygun olup olmaması ile ilgisi vardır. Örneğini bu konuda göreceğiz.

Rehber ekibine alınmamanız gibi bir karardan bahsediyorsunuz. Bu kararın doğruluğunu da açmış olduğunuz bu konu ile bizlere göstermiş bulunmaktasınız. Eski bir oyuncuysanız bu ve benzeri konulara karşı olan tutumumuzu biliyor olmalısınız. Benzeri konuları oluşturmamanız dileği ile.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön