ÇınarAlti Hikayeleri ; Teşkilattaki Hain

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

ÇınarAlti Hikayeleri ; Teşkilattaki Hain

Mesaj gönderen Lighthouse »

Resim[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_5rXXcn5 ... re=related[/youtube]

Hamit Pehlivan'ın kahvesine akşamüstüleri o müthiş kahveyi içmek için gelirlerdi.Ayak üstü Hamit pehlivan onlara başından geçirdikleri kıyamet hikayelerini, duyduklarını, Işığın ve arzuhalicin yaşadıklarını anlatırdı.Herkez kahvesini almış Hamit pehlivanın etrafında toplanmış onu dinlemeye başlıyorlardı.Hamit Pehlivan başladı anlatmaya;
-Bundan yaklaşık 3 yıl önce 2009 yılında Derindeki Sır yeni açığa çıktığında Işığın başından bir olay geçmişti.Herkez Gizitlerin Işığa düşman oldugunu bilir ama bunlar dahada kötüydü.Agah efendinin yanından herzamanki gibi yeni bir teşkilat neferi gelmişti.Arzuhalci ile ve herkezler 44 yaşına "seviye" gelene kadar iyi geçinmiştir.Ama Derindeki sır onu çok etkilemiştir.Dişi örümceğin ordaki anahatarı tek başına alıp SStanss "meran şehrine" tek başına ilk giden olmuştur.Domuz'un içerdeki adamı olduğunu görmüş ama onu bayıltarak onu aşmış ve domuzun yalancı olduğunu anlamıştı.Sarsılmaz yetenekte üstün gücü olduğu için bombacıları kolayca geçmişti.Şehire vardığında her taraf Muhafızlar, Lanetliler, Takipçiler, Büyücüler, Uçan muhafızlarla ve kobralarla doluydu.Ama dikkatini çeken şey gonglardı.3 tanesine ulaşmıştı.Gonglardaki enerji ile hiç his hissetmiyordu.Sonuncuyu gördü.Ama orda dev bir yılan vardı Sarsılmaz ustasına zarar veremiyordu.Ama nefer onu öldürcek gibiydi sonra yılan birden durdu. ve onunla konuştu;
+Dur sana zarar vermeyeceğim.Çocuklarım ve ben uzun zamandır burada yaşıyoruz,ve bizi buldular herşeyin başı o yaşlı adam Agah efendi sizi köpeği gibi kullanıyor Sss dedi.Nefer birden;

-Sen Nasıl konuşabiliyorsun sen yılansın dedi.
+Benim adım İfliss burada birtek ben sizin dilinizi biliyorum.Buraya gelen herkezi öldürdüm şimdiye kadar dedi
-Neee daha önce birisi daha mı geldi dedi.
+Evet geldi.Adı Aydınoğluydu 20 yıl kadar önce mezarını eminönüne kadar gönderdim.Çocuklarımın duyduğuna göre birgün geri dönüp intikam alacakmış " İfliss çığlık atarak güler. "
-Peki benden ne istiyorsun?
+Bana Teşkilat hakkında bilgi ver senide aile'me alayım.O kör adam ve başkasının Gölgesinde ezilme dedi
-Ne bilmek istiyorsun?
+Arzuhalici hakkında herşeyi anlat der.
Herşeyi anlatır.Labirent, Sivri Ada, Sığınaklar, Migrat, Çemberlitaş
Aynı zamanda Arzuhalici uzun süredir gelmediği icin onu merak ederken başka bir nefer gelmişti, ve onun istediği anahtarı buldu ışığın resmi ile tıpatıp aynıydı o kapıyı açmasını istedi.Domuzun adamını buldu.Herşey olması gibi gelişiyordu.Domuzdan tüm görevleri yaptı.Sona İflis kalmıştı.30 kişilik bir grub İflise doğru koşuyordu.Ama orda biri vardı. İflisin yanında ona zarar vermiyordu. Ve birden Bağırdı iflis "FARELER GİBİ ÖLÜN" ve 30 nefer orda canını verdi.Teşkilatı sarsan bu olay onları çok sinirlendirdi.Bunun için Agah Efendi özel bir ekip kurdu İflisi öldürmek için en profesyoneller orda olacaktır bunlar;
" Işık , Yasemin , Bab-i Ali komutanı , Komutan , İstibaharat Subayı , Gaffar bey ve 4 Tane GBM 71 makine"artık tekniği Ögrenenler o haini rehin sandılar ve ilk onu kurtardılar.Ama o hain herkeze zarar vermişti.Ama Hainin kudreti çalınmıştı. ve İflis bagırdı " FARELER GİBİ ÖLÜN" adam kudreti olmayan hain Sarsılmaz açamadı.İfliss onu öldürmüştü.Yasemin Epe'si ile iflise saldırıyor GBM 71'ler elektrik atıyordu.Gaffar bey ise ona saldırıyor.Gaffar bey kutup rüzgarını kullanıp onları kurtarıyordu.sonunda İflisin kellesi yere düşmüştü, ve teşkilat bu haini hiçbir zaman unutmadı.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy

“Yazım” sayfasına dön