İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İkv Suikastçi,Avcı (Artık her ne dersenız) Sınıfı...

Mesaj gönderen IROH »

COMMANDER yazdı:
IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
IROH yazdı:Herkeze iyi forumlar...
Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
Göruslerınızı beklıyorum...
Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar. ;)
Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...
Sen kendını oyununa ver devam et böyle...
Dps fln ne demek kardeş k.b bilmiyoruz da
Ve bence bu sınıflar gelemez çunku ikv nin canavarlarına itemlerine şu an olan sınıflara vb bakarsak ne demek istedigimi anlarsın
Dps - Svh oluyor kardeş... canavarlardan zıyade boss gorevlerıne baktımda bence 2. bı svh sınıfı gereklı ...
Sahi kardes sagol dalga gecmeden yorum yazdıgın ıcın...
...İyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
Gördüğüm kadarıyla ikv de suikast sınıfı yok.Bazı oyunlardan bu oyuna gecıpte suikastçi karakterine alışkın karakterler vardır diye dusunuyorum(yoksa tek ben mı varım)
Tüm oyunculara danısmak ıstedım sızce boyle bır sınıfın daha eklenmesı oyun ıcınde farklılık ve zengınlık olmazmı?
Bizim oyunumuzu Metin 2ye döndürmeye çalışan vatandaş kusura bakma biz LAG sorunuyla Sınıflar arası denge sorunuyla ÇOK meşgulüz Başka zaman dene. İyi Forumlar. ;)
Okcu sınıfının sadece metin2 de oldugunu sanan vatandaş...Oyununda sınıflar arası dengeyle cok mesgulsunde kormusunde goremıyorsun oyundakı dps tank healer sıkıntısını...
Önce suikasti diyor sonra okçuya ceviriyor Oda güzel oda ban laf koyucağına önce karar ver okçumu suikastçimi?
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

LAstRoManC3 yazdı:
IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
Önce suikasti diyor sonra okçuya ceviriyor Oda güzel oda ban laf koyucağına önce karar ver okçumu suikastçimi?
sen bu foruma girmeden önce ne kullanıyorsun?neyin kafasidir bu ya? Bak arkadaşım şimdi sana çok önemli bir bilgi vereceğim okçu-suikastci aynı sınıfın üyesi.nasıl anladım biliyor musun?1- ikisi de yay veya bıçak kullanır 2-ikisinde de amaç yüksek hasar vermektir 3- ikiside bunun için hızlarını ve çevikliğini kullanır.şimdi bide bunların aralarındaki farka gelelim 1-hiç birşey 2-hiç birşey 3-hiçbirşey neden mi? ÇÜNKÜ BU IKI SİNİF AYNİ KARAKTER!!! Şimdi sen git mayın tarlası oyna.ama dikkat et amaç mayınları bulmak değil...amaç mayınlara basmadan oyunu tamamlamak... ...Iyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ilerde yeni sınıflar mutlaka gelecektir bu kesin oyunun gelişimi için gerekli bir yenilik.Avcı ninja gibi karakterler ıkv ye entegre edilebilir kolaydır.Sorun aralarındaki dengeyi sağlamak
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Avcı karakter olarak değilde ünvan olarak gelse ??

Gaffarı kesince Kelle Avcısı
Teşkilata katılınca Nefer
Tangriss i bulunca Kaşif vb.

:)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
IROH yazdı:
LAstRoManC3 yazdı:
sen bu foruma girmeden önce ne kullanıyorsun?neyin kafasidir bu ya? Bak arkadaşım şimdi sana çok önemli bir bilgi vereceğim okçu-suikastci aynı sınıfın üyesi.nasıl anladım biliyor musun?1- ikisi de yay veya bıçak kullanır 2-ikisinde de amaç yüksek hasar vermektir 3- ikiside bunun için hızlarını ve çevikliğini kullanır.şimdi bide bunların aralarındaki farka gelelim 1-hiç birşey 2-hiç birşey 3-hiçbirşey neden mi? ÇÜNKÜ BU IKI SİNİF AYNİ KARAKTER!!! Şimdi sen git mayın tarlası oyna.ama dikkat et amaç mayınları bulmak değil...amaç mayınlara basmadan oyunu tamamlamak... ...Iyi forumlar...
OK BY.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Konuya bak birde muhabbete bak.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bence arkadaşın fikri mantıklı gelmesi mantıklı olabilir 59 lwl sınırı gelirse 59 lwl sınırıyla beraber gelmeli bu sınıf hem herkes direk 59 olmaya calışmaz yeni sınıfı denemekde ister çelişki olur millet 24 saat online olur oyunun ortamıda güzellişir bu sayede avcı gayet mantıklı yetenekleri buz oku yada buz darbesi bıcak-ok neyse ona göre deişir onların hasarını hasar buz yükseltir böylece element eşyalarda değer kazanır

İROH güzel fikir arkandayım
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AsiRuh »

Basta getirilseydi olurdu ancak, artık çok geç anlayacagıN
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ama ikvde yeni sınıf şart ya parlaj ejder ashab ve ecel görmekte bi yere kadar
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön