İKV YÖNETİMİ YENİ BİR SUNUCU DÜŞÜNÜYOR MU ?
İKV YÖNETİMİ YENİ BİR SUNUCU DÜŞÜNÜYOR MU ?
Arkadaşlar yeni bir sunucunun vakti gelmiş durumda. Hemen hemen tüm sunucularda en az 1000 kere kesildi ve ayrıca setler dizildi. Haziran ayında oyuna başlamak istiyorum ve bu yeni sunucuyu bahanem olarak düşünmek istiyorum. Çoğu oyuncuda böyle istiyordur. Mesela önceden başladım fakat baktım herkes setleri yapmış oynamanın bir anlamı yok diye bıraktım. Yeni bir sunucu açılmasının zamanı geldi .. !
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
Re: İKV YÖNETİMİ YENİ BİR SUNUCU DÜŞÜNÜYOR MU ?
exp arttırıcılar, yağma arttırıcılar satılması için mantıklı acaba neden yonetim bu kadar bekledi 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kardeşim herşeyi paraya bağlamayın. Aç ayı oynamaz misali parasız bu oyun batar. Makina paraları nereden ödeniyor sanıyorsunuz ? Diğer oyunlarda oyuncular milyarlar yatırıyor.Doktordoctor yazdı:exp arttırıcılar, yağma arttırıcılar satılması için mantıklı acaba neden yonetim bu kadar bekledi
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Daha normal sunucular Çok kalabalık olmuyor yeni sunucu şuan çok çok erken bence.
bence gerek yok yen isunucu açıckalarına grub bölgelrinin kopyalarını arttırsınlar

yeni bir sunucu açılması pek bir şey ifade etmiyor yeni açılan sunucuda ilk olmak isteyen onlarca full setli arkadaşlar yine yeni açılan sunucuya gelecektir ve aynı görüntü yine oluşacaktır Bir birin aynı çarlar görmemek için şu yetenek sistemi tamamen değiştirilmeli herkes aynı şeyleri yapıyor bir taktik söz konusu değil vs lerde savaşcı savaşcı vsleri izleyin iki sağlam rakip aynı skılleri hiç bir fark olmadan birine atıyor dikkat dağıtıyorsun karşıdakide aynı şekilde durdurma atıyorsun sert agır aynı şekilde karşındakide bence yetenekler daha degiştirilmeli geliştirilmeli bir yetenege 15 veriyosun bitiyor aynı şeyler tekrar tekrar görüyorsun bu yetenekleri özelleştirebilrisek birbirinden farklı onlarca car ve onlarca taktik ile savaşmak zorunda kalıcaz buda çok ama çok eglenceli olacak konunun biraz dışına çıktım ama bir kaç şey daha söylemek istiyorum efsunlara göre kıyafetlerimizin görünüşleri değişik değil şöyle örnek vereyim ışık zırh ile evo zırh aynı görünüyor renkleri herşeyi ile birebir bunlar değişik olabilse görünümü farklı onlarca car olacak herkez birinin aynısı olmayacak böylece sizin gibi arkadaşlar full setli adam var diyerek oyuna başlamamazlık yapmayacak cünkü full set dizmekten çok doğru efsunlar ve doğru özelleştirmelere yönelecek her yeni özelleştireme görüntüyü etkileyince görüntü kirliliği de ortadan kalkacak birbirinden farklı onlarca car olacak yani her şey full setle bitmeyecek ama şu durumda bu böyle dediğim gibi yeni bir sunucuda açılsa durum diğer sunuculardan farklı olmaz oyuna başlamak için bahane arama bence hiç başlama yine tabi karar senin biraz uzun ve alakasız oldu ama kusura bakmayın iyi forumlar....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Buhara yazdı:yeni bir sunucu açılması pek bir şey ifade etmiyor yeni açılan sunucuda ilk olmak isteyen onlarca full setli arkadaşlar yine yeni açılan sunucuya gelecektir ve aynı görüntü yine oluşacaktır Bir birin aynı çarlar görmemek için şu yetenek sistemi tamamen değiştirilmeli herkes aynı şeyleri yapıyor bir taktik söz konusu değil vs lerde savaşcı savaşcı vsleri izleyin iki sağlam rakip aynı skılleri hiç bir fark olmadan birine atıyor dikkat dağıtıyorsun karşıdakide aynı şekilde durdurma atıyorsun sert agır aynı şekilde karşındakide bence yetenekler daha degiştirilmeli geliştirilmeli bir yetenege 15 veriyosun bitiyor aynı şeyler tekrar tekrar görüyorsun bu yetenekleri özelleştirebilrisek birbirinden farklı onlarca car ve onlarca taktik ile savaşmak zorunda kalıcaz buda çok ama çok eglenceli olacak konunun biraz dışına çıktım ama bir kaç şey daha söylemek istiyorum efsunlara göre kıyafetlerimizin görünüşleri değişik değil şöyle örnek vereyim ışık zırh ile evo zırh aynı görünüyor renkleri herşeyi ile birebir bunlar değişik olabilse görünümü farklı onlarca car olacak herkez birinin aynısı olmayacak böylece sizin gibi arkadaşlar full setli adam var diyerek oyuna başlamamazlık yapmayacak cünkü full set dizmekten çok doğru efsunlar ve doğru özelleştirmelere yönelecek her yeni özelleştireme görüntüyü etkileyince görüntü kirliliği de ortadan kalkacak birbirinden farklı onlarca car olacak yani her şey full setle bitmeyecek ama şu durumda bu böyle dediğim gibi yeni bir sunucuda açılsa durum diğer sunuculardan farklı olmaz oyuna başlamak için bahane arama bence hiç başlama yine tabi karar senin biraz uzun ve alakasız oldu ama kusura bakmayın iyi forumlar....
senin dedigin özelliklerde yeni bi sunucu gelsede olabilir ve bu özellikler tutarsa diğer sunucularada taşınabilir
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Merhaba ,
Bence yeni bir sunucunun şu şekilde iyi olur.Nedeni ise oyuna yeni baslayanlar ve ara verenler için daha uygun olur. Çünkü şuan çemberlitaş olduğu için yeni arkadaslar sığınak ve migrat gibi bölgelere özelliklere junon dişi kadim gibi bosslara bile adam bulmakta zorlanıyorlar. Ama şu şekilde olursa ;
1 - 2 yıl boyunca o sunucuya karakter transfer edilmeyecek.
2- Boss şeflerin canları sadece grup bölgelerinde değil normal bosslardada azaltılacak ( kutu ile )
bu şekilde bir sunucu eminim ikv ye hem para hem oyuncu kazandıracaktır...
Bence yeni bir sunucunun şu şekilde iyi olur.Nedeni ise oyuna yeni baslayanlar ve ara verenler için daha uygun olur. Çünkü şuan çemberlitaş olduğu için yeni arkadaslar sığınak ve migrat gibi bölgelere özelliklere junon dişi kadim gibi bosslara bile adam bulmakta zorlanıyorlar. Ama şu şekilde olursa ;
1 - 2 yıl boyunca o sunucuya karakter transfer edilmeyecek.
2- Boss şeflerin canları sadece grup bölgelerinde değil normal bosslardada azaltılacak ( kutu ile )
bu şekilde bir sunucu eminim ikv ye hem para hem oyuncu kazandıracaktır...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
katılmamak elde değilBuhara yazdı:yeni bir sunucu açılması pek bir şey ifade etmiyor yeni açılan sunucuda ilk olmak isteyen onlarca full setli arkadaşlar yine yeni açılan sunucuya gelecektir ve aynı görüntü yine oluşacaktır Bir birin aynı çarlar görmemek için şu yetenek sistemi tamamen değiştirilmeli herkes aynı şeyleri yapıyor bir taktik söz konusu değil vs lerde savaşcı savaşcı vsleri izleyin iki sağlam rakip aynı skılleri hiç bir fark olmadan birine atıyor dikkat dağıtıyorsun karşıdakide aynı şekilde durdurma atıyorsun sert agır aynı şekilde karşındakide bence yetenekler daha degiştirilmeli geliştirilmeli bir yetenege 15 veriyosun bitiyor aynı şeyler tekrar tekrar görüyorsun bu yetenekleri özelleştirebilrisek birbirinden farklı onlarca car ve onlarca taktik ile savaşmak zorunda kalıcaz buda çok ama çok eglenceli olacak konunun biraz dışına çıktım ama bir kaç şey daha söylemek istiyorum efsunlara göre kıyafetlerimizin görünüşleri değişik değil şöyle örnek vereyim ışık zırh ile evo zırh aynı görünüyor renkleri herşeyi ile birebir bunlar değişik olabilse görünümü farklı onlarca car olacak herkez birinin aynısı olmayacak böylece sizin gibi arkadaşlar full setli adam var diyerek oyuna başlamamazlık yapmayacak cünkü full set dizmekten çok doğru efsunlar ve doğru özelleştirmelere yönelecek her yeni özelleştireme görüntüyü etkileyince görüntü kirliliği de ortadan kalkacak birbirinden farklı onlarca car olacak yani her şey full setle bitmeyecek ama şu durumda bu böyle dediğim gibi yeni bir sunucuda açılsa durum diğer sunuculardan farklı olmaz oyuna başlamak için bahane arama bence hiç başlama yine tabi karar senin biraz uzun ve alakasız oldu ama kusura bakmayın iyi forumlar....
auril & DoubleLift
- MeZoPoTaMYa
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yeni sunucu düşünüleceğini sanmıyorum.Daha şuanki sunucuların sorunlarını gidermiyorlar.Eminönü de bölgeler hep dolu mesela...