Destekten Gelen Copy Pasteler [ÖZEL ÇALIŞMA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
besiktask
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: bordo bereliler

Re: Destekten Gelen Copy Pasteler [ÖZEL ÇALIŞMA]

Mesaj gönderen besiktask »

iLkeriLker25 yazdı:Müşteri Herzaman Haklıdır..

burda müsteri her zaman [İçerik Silinmiştir.] nede olsa adamlar istedikleri gibi yönetiyorlar ;)

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

[GM]HellRiDerS
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxusxx »

Carım banladıgı foruma kayıt oldum nerdeyse üzerinden 2 ay geçti ban yedigim gün destek ekibi ile iletişime geçtim forumda gmlerden yardım istedim özel mesajlar attım hiçbiri bana geri dönmedi foruma konular açtım destek ekibi ile iletişime geçiniz dediler olayin üzerinden 2 ay geçti tam 2 ay çarım banlandı emeklerim yok oldu suçum var ise tamam hiç bir şey şekilde itiraz etmezdim ama benim çarıma ban atılıyor mail adresime hiç bir şekilde bilgilendirme maili gelmiyor şimdi hesabım blogu kaldırıldı içerisindeki çarım yok neden diye soruyorum neden ban aldım bana bunun cevabını vermekten aciz bir destek ekibi var tam 2 aydır.Oyunu oynayan bir arkadaşım için eşya iadesi için başvurduk ilk başvurusumuz kabul edilmedi istedikleri bilgiler ile iki ayrı mail adresleri ile mail attık ama hiç bir geri dönüş yok bekle bekle nereye kadar birileri ordan çalışıyor ama ben hiç bir zaman destek ekibinden tatmin edici cevaplar alamıyorum orda oturup copy paste ile verdiginiz cevaplar sayesinde hiç bir samiyetiniz yok oyunu oynayan kişilerin yüzde 90 nı destek ekibinden mennun degil neden samimiyet yok ezberledik artık hangi cevapların gelecegini kim nederse desin bu destek ekibi tamamen dagıtılıp yerine profesyonel kişiler getirilmeli bu kadar başarısız bu kadar vurdum duymazlık bu kadar takmamazlık sadece benim başıma gelmiyormuş eger orada oturup taleplerimize adam aklılı cevaplar verip bizi tatmin edemiyorsanız çekilin gidin ki durum bunu gösteriyor sevdiginiz oyun ikv için bence çekilip gidin
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

besiktask yazdı:yorumumu neden siliyorsunuz ??? zor durumda mı kalıyorsunuz ??? bu durumları atlatamıyorsanız bırakın görevinizi küfür yok hakaret yok size kim veriyor yorumumu silme yetkiisini ???
Tekrar Merhaba;

Size gerekli açıklamayı yukarıdaki yazımda yapmıştım buna istinaden forum kurallarına karşı geliyorsunuz, bende bu sebeple sizinle daha fazla tartışmamak adına iletinizi silmiş bulunuyorum.

Forum kuralları madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Erdogan yazdı:

Oyunumuzun bu noktaya gelmesinde yönetim olarak her zaman söylüyoruz, oyuncular büyük etkenler. Kendisini oyuncularından besleyen bir yönetimin inkar etmeyeceği, hatta gururla söyleyeceği bir durumdan bahsediyoruz. Yazdıklarınızı not aldım demiyorum. Okudum, içtenlikle yanıt verdim.

Hepinize iyi eğlenceler.
Kendimizi oyuncularımızdan besliyoruz diyorsunuz , oyuncularınızın çoğunun yıllardır isyan ettiği alışveriş sistemine bir çare bulmuyorsunuz , birşey satmak için oyuncularınız adeta birbiriyle yarışıyor , birbiriyle kavga ediyor , sinir harbi yaşanıyor , okullarında kapanmasına yaklaşılan şu günlerde ise bu tavan yapacak oyunda , herkes kendi madeninin iteminin satılması için üst üste yansıtıyor eşyasını , o kadar hızlı akıp gidiyor ki yazılar , kimin ne yansıttığı ne sattığı belli değil , bu nasıl bir sistemdir Allah aşkına , kendine lazım olan bir eşya görüyorsun klan sayfasında adama fısıldamak için üstüne tıklayacan , tıklamaya çalışıyon üstündekine tıklıyon , olmadı ayar çekeyim diyon altndakine tıklıyon , yazılar öyle hızlı akıyor ki adama tıklayana kadar uçtu gitti eşya , bu sistemin işkenceden hiçbir farkı yok ve akılla mantıklada hiç bir izahı yok , millet eşya satmaya almaya çalışır , bazıları sohbet eder bölgelerde , milletin sohbetini mecbursun okumaya , eşya almak için mecbur bakıyosun , abuk sabuk muhabbetleri okumak zorunda kalıyorsun , madem kendinizi oyuncularınızla besliyorsunuz , oyuncularınızın çoğu yıllardır pazar eklentisi istiyor getirin eklentiyi , yeter yaa .
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

ElitConan yazdı:Sayın voyant, sayın erdogan.Bundan 8*9 ay önce 2şer gün arayla 10 a yakın destek talebi yolladım desteğe fakat hala geri dönüş olmadı.Problemin kimden kaynaklandığı önemli değil fakat okadar destek talebini görmeyip kimsemi mesaj atmaz(olumlu veya olumsuz) bahsi geçen olayda 121 milyon oyun param buharlaştı kimsede geri bir mesaj atmadı.
saygılarımı sunarım.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

53EkSeLanS53 yazdı:
Erdogan yazdı:

Oyunumuzun bu noktaya gelmesinde yönetim olarak her zaman söylüyoruz, oyuncular büyük etkenler. Kendisini oyuncularından besleyen bir yönetimin inkar etmeyeceği, hatta gururla söyleyeceği bir durumdan bahsediyoruz. Yazdıklarınızı not aldım demiyorum. Okudum, içtenlikle yanıt verdim.

Hepinize iyi eğlenceler.
Kendimizi oyuncularımızdan besliyoruz diyorsunuz , oyuncularınızın çoğunun yıllardır isyan ettiği alışveriş sistemine bir çare bulmuyorsunuz , birşey satmak için oyuncularınız adeta birbiriyle yarışıyor , birbiriyle kavga ediyor , sinir harbi yaşanıyor , okullarında kapanmasına yaklaşılan şu günlerde ise bu tavan yapacak oyunda , herkes kendi madeninin iteminin satılması için üst üste yansıtıyor eşyasını , o kadar hızlı akıp gidiyor ki yazılar , kimin ne yansıttığı ne sattığı belli değil , bu nasıl bir sistemdir Allah aşkına , kendine lazım olan bir eşya görüyorsun klan sayfasında adama fısıldamak için üstüne tıklayacan , tıklamaya çalışıyon üstündekine tıklıyon , olmadı ayar çekeyim diyon altndakine tıklıyon , yazılar öyle hızlı akıyor ki adama tıklayana kadar uçtu gitti eşya , bu sistemin işkenceden hiçbir farkı yok ve akılla mantıklada hiç bir izahı yok , millet eşya satmaya almaya çalışır , bazıları sohbet eder bölgelerde , milletin sohbetini mecbursun okumaya , eşya almak için mecbur bakıyosun , abuk sabuk muhabbetleri okumak zorunda kalıyorsun , madem kendinizi oyuncularınızla besliyorsunuz , oyuncularınızın çoğu yıllardır pazar eklentisi istiyor getirin eklentiyi , yeter yaa .
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşlar bir sürü oyun var ıkv den kat kat daha güzel onlardan birini oynayalım.Uğraşmaya değmez.
Emeklerim haram olsun hakkımı bu dünyada değil ama öbür dünyada alacağım sizin zorunuza gitmez bu dediklerim,elbet bir yerlerde karşılaşacağız.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen daimon »

HellRiDerS yazdı:
BaLamiR yazdı:zaten geç kaldınız yorumu silmekte isim mi istiyorsunuz alın size isim GM StayAway sancak sunucusunda ilk maden programı kullanan isimlerin basında geliyor datalarla her türlü oyun açıklarını arayan birisi kendisi hsabıda bu yüzden 999 blok yemişti ve gecen gün tekrar açıldıgını gördük yetmedigi giibi arge takımına alınmıstı bu GM ve tayfası ondan sonra GM ATX kendi takımım diyerek korudugu AR ge takımına yaptıgı her türlü item maden ve karakter desteklerini kendiside biliyor her gün 1 karakter parlıyordu sunucumuzda her şikayetimizde bunu dile getirenler sus yiyor maillere cevap verilmiyor ... inanmıyorsanızda gidip sancak sunucusuna sorabilirsiniz neler yasandıgını en basit örnegi sıgınak ve migrat zamanlarında GM reha nın ATX ve StayAway ın yardım ettigi dostlarıyla grup bölgelerinde görünmesi yapılan ise sacma sapan bir acıklama ordaki hatayı görmek icin girmiş filan o zamanlar test sunucusunda boşa mı test yapılması için oyuncular aylarını harcadı yazık gerçekten ama şunu biliyrum ki üzerine ettikleri yeminleri tutmamakla beraber bu kadar oyuncunun günahını ve bedduasını almaktan başka bir şey yapmıyorlar Allah büyük elbet çıkarır bunun acısını bir yerden Atalarımız boşa dememiş

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

ÖZLEDİK ABURA & MADTÜRK ÖZLEDİKKKKKK
Önceki iletinizi uyarı ile silmiş olmamıza rağmen aynı tavırı sergilediğinizden solayı hesabınız 14 gün uzaklaştırılacaktır.

Bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum, Oyun içi testler sadece test sunucusunda gerçekleşmez, keza bizler zaman zaman sunucularda bölgeleri test ediyoruz bunun örnekleride vardır, aynı şekilde sancak sunucusundada yapılmış olan bu testleri yalnış algılamış olmanız üzücü.

Bilginize.
Gerçekler her zaman acıtıyor değil mi ? Gaffar Bey'in dediği gibi "Acıyorum Sizlere İKV Yöneticileri"..
Sunucu da test yapıcaksan da toplarsın 3 tane Yönetici (Game Master) arkadaşını yaparsın. Normal oyuncularla giripte item düşürmekte neymiş ?.. Tamam cevap veremeyeceksin biliyoruz,boşuna debelenme bişeyler yazıcam diye :!: :roll:
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

guzel çalışma :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön