İKV oyuncusu troller YGS'de...(Öneri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İKV oyuncusu troller YGS'de...(Öneri)

Mesaj gönderen JackGhosen »

Öncelikle YGS'ye girmiş bütün arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve yılın en iyi romanı ödülünü 2012 YGS Türkçe bölümüne göndermek istediğimi belirtiyorum.

Gelelim esas konuya...

Üniversitedeki arkadaşlarla her sene geyiğine sınava gireriz. Bu sene sinir bozucu bir olayla karşılaştığım için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.

Ben de dahil olmak üzere TM çıkışlı 6 eski İKV oyuncusu ayrı ayrı okullarda sınava girdik ve çıkışta hepimizin dikkatini çeken şey aynıydı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Ünlü bilim insanı Lavosier :arrow: Lavosier :arrow: Lavosier Emsali :arrow: Asit Hasarı

( Daha detaylı bilgi için bkz: Şifacı sınıfı, 25. seviye, Kuklacı'nın Seçilmişi [Görev Eşyası] )

Tamam güzel bir mantık yürüttük ama bizi herhangi bir sonuca ulaştırmadı. İşte o an görevde verilen çekiçi uygun bir yerde değerlendirmesi için Komutan'a geri vermek geldi içimden...

Suç Komutan'da mı ?

Hayır, araştırmayı gereksiz bulan ve sevmeyen bizlerde...

Aynı şekilde oyun içindeki ''Plevne'' efsununun ''Savunma'' olduğunu bilmeyen var mıdır ?

Cevabım; tabi ki yoktur !

Peki ''Plevne Savunması'' hakkında internetten Copy-Paste uygulamadan burada yüzeysel olarak bilgi verecek var mıdır ?

Buna da cevabım; tabi ki yoktur !

Şunu unutmamak gerekir;

''Gereksiz gördüğünüz ve işinize yaramayacağını düşündüğünüz her bilgi; kültürdür.''

Belki de İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusu öğrenciler, oyundaki efsunlar hakkında az da olsa bilgi edinseler hem öğrenim hayatlarında hem de sosyal hayatlarında kullanabilecekleri envayi çeşit bilgiyi kültür dağarcıklarına eklemiş olacaklar.

Yönetimden yani sizlerden ricam;

1. seviyeden 49. seviyeye kadarki bütün efsunların içeriği hakkında yüzeysel ama gerekli bilgileri edinebileceğimiz,

aynı zamanda renkli görselleri ile de insanı sıkmayacak bir konu açmanız ve bu konuyu sabitlemeniz...

Açılacak başlıkta herhangi bir efsun altındaki herhangi bir bilgi herhangi bir insanın aklında kalsa dahi bizlere ve sizlere kârdır.

Umarım hala öğreneceğimiz çok şey olduğu konusunda bana katılanlar çıkacaktır.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: İKV oyuncusu troller YGS'de...(Öneri)

Mesaj gönderen Kable »

Bu Turk oyuncusunun oyun hikayesinden cok oyuna odaklanisini anlatan guzel bir mizansel olmus .Eline saglik .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

JackGhosen yazdı:Öncelikle YGS'ye girmiş bütün arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve yılın en iyi romanı ödülünü 2012 YGS Türkçe bölümüne göndermek istediğimi belirtiyorum.
:arrow:
2009-2013
fujix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen fujix »

[İçerik Düzenlendi.]

Hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Forumlar içerisindeki davranışlarınıza dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

Respected
En son Respected tarafından 03 Nis 2012 03:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli ileti.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Kable yazdı:Bu Turk oyuncusunun oyun hikayesinden cok oyuna odaklanisini anlatan guzel bir mizansel olmus .Eline saglik .
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

JackGhosen yazdı:Yönetimden yani sizlerden ricam;

1. seviyeden 49. seviyeye kadarki bütün efsunların içeriği hakkında yüzeysel ama gerekli bilgileri edinebileceğimiz,

aynı zamanda renkli görselleri ile de insanı sıkmayacak bir konu açmanız ve bu konuyu sabitlemeniz...
Merhaba JackGhosen,

Bu önerinizi kişisel çalışmalarıma istinaden notlarım arasına alıyorum. Bu yönde bir çalışmamız olacağından, adınızın doğruluğu kadar emin olabilirsiniz.

İlginize ve anlayışınıza teşekkürler, iyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

ALINTI

Aynı şekilde oyun içindeki ''Plevne'' efsununun ''Savunma'' olduğunu bilmeyen var mıdır ?

Peki ''Plevne Savunması'' hakkında internetten Copy-Paste uygulamadan burada yüzeysel olarak bilgi verecek var mıdır ?

öncelikle belirteyim amacım tartışmaya neden olmak değil.
ama bilen kimse yoktur demen çok saçma olmuş. benim bile birçoğunun isimlerini araştırdığım düşünülürse oyuncuların o kadar da aval aval oyun oynamadığını sonucuna varabiliriz.
çemberlitaş eşyalarının isimleri çıktığında araştırdım.transformatör ne demek. yada sıfır kelvin nedir.plevneyi ise ilk gördüğüm andan beri anladım ne ile ilgili olduğunu.

oyundaki silah olsun, eşyalar olsun gerçekten çok iyi seçilmiş güzel isimler.diğer oyunlardaki gibi ingilizcesi bile birşeye benzemeyen isimler yok en azından.umarım bu konuda bir çalışma olur.(yöneticimiz söz vermiş ;) )
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

kargasa yazdı:ALINTI

öncelikle belirteyim amacım tartışmaya neden olmak değil.
ama bilen kimse yoktur demen çok saçma olmuş. benim bile birçoğunun isimlerini araştırdığım düşünülürse oyuncuların o kadar da aval aval oyun oynamadığını sonucuna varabiliriz.
çemberlitaş eşyalarının isimleri çıktığında araştırdım.transformatör ne demek. yada sıfır kelvin nedir.plevneyi ise ilk gördüğüm andan beri anladım ne ile ilgili olduğunu.

oyundaki silah olsun, eşyalar olsun gerçekten çok iyi seçilmiş güzel isimler.diğer oyunlardaki gibi ingilizcesi bile birşeye benzemeyen isimler yok en azından.umarım bu konuda bir çalışma olur.(yöneticimiz söz vermiş ;) )

Önemli değil genelleme yaptım.

Zaten şuanda İKV oynamakta olan atanamamış bir tarih öğretmeni çıkarsa diyeceğim yok tabi ki...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön