Dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum tabi katılmadığım noktalarda var. Eskiden çok azdı sayı bu sefer çoğaldı daha çok gelişti fakat oyunda bazen klandan aynı anda 5 10 kişi küfür ediyor tamam ben görsem klanı kapatırım ama bu sefer alışveriş yapamıyoruz bayan arkadaşlarımız var tabi buna çözüm olarak cezalar biraz daha yükselse. Diyorlar bi küfür etsem 3 gün nolcak gmyede etsem 3 oyuncuyada biraz lütfen bu konuda da cezaları yükseltelim sizde haklısın tabi bak sizin hakkınızı yiyemeyiz lakin bu aralar daha doğrusu bu yıl çok zor geçiyor . Bu arada [GM]Erdoğan a teşekkür ediyorum cevap verdiği için ve bir çok kişiyi aydınlattığı için.
Kolay gelsin iyi forumlar.
Destekten Gelen Copy Pasteler [ÖZEL ÇALIŞMA]
Re: Destekten Gelen Copy Pasteler [ÖZEL ÇALIŞMA]
Hızlı destek konusunda bir şikayetimiz yok fakat yapılan bir öneriye verilen değer copy paste kadarmı... Copy paste leri kullanmak kime göre ne kadar doğru.Neyse inşallah önerilerimiz kayda alınıyordur.Voyant yazdı:Selamlar,
Yanlış anlamadıysam konunun açılış sebebi, destek bölümümüzden yapılan benzer içerikli dönüşlerden memnun olmayış
Destek bölümünü bu yönde eleştirmek doğru olmaz. Çünkü sorulan soruların tek cevabı olur, farklı cevap veriliyorsa zaten hata var demektir. Bizler bu alanda matematik soruları çözmediğimiz için cevabın farklı yollardan çözümleri de olmaz. Cümle öğelerinin yerlerini değiştirerek devrik cümle halinde cevaplamanın da mantığı yoktur.
Sizlere daha hızlı ve doğru destek verebilmek için cevap kalıpları en büyük ihtiyaçtır.
Konunun açılış amacı yardım temalıysa, Sıkça Sorulan Sorular, Güvenlik ve İKV Dükkan Forumlarında size yardımcı olacak cevaplara ulaşabilirsiniz. Bu alanlarda bulamadığınız cevaplar için Destek bölümünde sizlerin sorularını bekliyoruz.
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İçerik silindi. İsim vermemiş olmanız, herhangi bir GM'ye yada oyuncuya hakaret edebileceğiniz anlamına gelmemektedir. Forum hesabınızı 14 gün yasaklıyorum.
Dikkatinize. [GM]Erdoğan
Dikkatinize. [GM]Erdoğan

BeşiktAŞK
Sayın voyant, sayın erdogan.Bundan 8*9 ay önce 2şer gün arayla 10 a yakın destek talebi yolladım desteğe fakat hala geri dönüş olmadı.Problemin kimden kaynaklandığı önemli değil fakat okadar destek talebini görmeyip kimsemi mesaj atmaz(olumlu veya olumsuz) bahsi geçen olayda 121 milyon oyun param buharlaştı kimsede geri bir mesaj atmadı.
saygılarımı sunarım.
saygılarımı sunarım.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Müşteri Herzaman Haklıdır..

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sussam dedim ama bana yakışmaz moderasyonu yapan kişinin aklında hep alacağı item vardır.
Sözüm meclisten dışarı.4 yıldır o ekipte olupta gm olmayan ama bir ayda argeye katılanlari sonra hiç çalışmayanlari biliyorum.
Ama hepsinin sonu aynı verdiği katkı için teşekkür ederiz.
Sazan.Avı kolay o gider başkası gelir.Sürekliliği olmayan bir kurum başarısızdir buraya büyük harflerle yazıyorum BAŞARISIZSINIZ.
Siz yine alınırsiniz eleştirilmek yerine pohpohlanmak Hoşunuza gider.Size sınırsız yetki veriyorum forum hesabımı ve carlarimi banlayin.Itiraz etmeyeceğim.
Konu açıyorum adam okumadan taşıyo siliyor.Yeter artık hep benimi buluyorsunuz.Yada kasıt mi.
Sözüm meclisten dışarı.4 yıldır o ekipte olupta gm olmayan ama bir ayda argeye katılanlari sonra hiç çalışmayanlari biliyorum.
Ama hepsinin sonu aynı verdiği katkı için teşekkür ederiz.
Sazan.Avı kolay o gider başkası gelir.Sürekliliği olmayan bir kurum başarısızdir buraya büyük harflerle yazıyorum BAŞARISIZSINIZ.
Siz yine alınırsiniz eleştirilmek yerine pohpohlanmak Hoşunuza gider.Size sınırsız yetki veriyorum forum hesabımı ve carlarimi banlayin.Itiraz etmeyeceğim.
Konu açıyorum adam okumadan taşıyo siliyor.Yeter artık hep benimi buluyorsunuz.Yada kasıt mi.

LEPRECHAUN
zaten geç kaldınız yorumu silmekte isim mi istiyorsunuz alın size isim GM StayAway sancak sunucusunda ilk maden programı kullanan isimlerin basında geliyor datalarla her türlü oyun açıklarını arayan birisi kendisi hsabıda bu yüzden 999 blok yemişti ve gecen gün tekrar açıldıgını gördük yetmedigi giibi arge takımına alınmıstı bu GM ve tayfası ondan sonra GM ATX kendi takımım diyerek korudugu AR ge takımına yaptıgı her türlü item maden ve karakter desteklerini kendiside biliyor her gün 1 karakter parlıyordu sunucumuzda her şikayetimizde bunu dile getirenler sus yiyor maillere cevap verilmiyor ... inanmıyorsanızda gidip sancak sunucusuna sorabilirsiniz neler yasandıgını en basit örnegi sıgınak ve migrat zamanlarında GM reha nın ATX ve StayAway ın yardım ettigi dostlarıyla grup bölgelerinde görünmesi yapılan ise sacma sapan bir acıklama ordaki hatayı görmek icin girmiş filan o zamanlar test sunucusunda boşa mı test yapılması için oyuncular aylarını harcadı yazık gerçekten ama şunu biliyrum ki üzerine ettikleri yeminleri tutmamakla beraber bu kadar oyuncunun günahını ve bedduasını almaktan başka bir şey yapmıyorlar Allah büyük elbet çıkarır bunun acısını bir yerden Atalarımız boşa dememiş
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE
ÖZLEDİK ABURA & MADTÜRK ÖZLEDİKKKKKK

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Önceki iletinizi uyarı ile silmiş olmamıza rağmen aynı tavırı sergilediğinizden solayı hesabınız 14 gün uzaklaştırılacaktır.BaLamiR yazdı:zaten geç kaldınız yorumu silmekte isim mi istiyorsunuz alın size isim GM StayAway sancak sunucusunda ilk maden programı kullanan isimlerin basında geliyor datalarla her türlü oyun açıklarını arayan birisi kendisi hsabıda bu yüzden 999 blok yemişti ve gecen gün tekrar açıldıgını gördük yetmedigi giibi arge takımına alınmıstı bu GM ve tayfası ondan sonra GM ATX kendi takımım diyerek korudugu AR ge takımına yaptıgı her türlü item maden ve karakter desteklerini kendiside biliyor her gün 1 karakter parlıyordu sunucumuzda her şikayetimizde bunu dile getirenler sus yiyor maillere cevap verilmiyor ... inanmıyorsanızda gidip sancak sunucusuna sorabilirsiniz neler yasandıgını en basit örnegi sıgınak ve migrat zamanlarında GM reha nın ATX ve StayAway ın yardım ettigi dostlarıyla grup bölgelerinde görünmesi yapılan ise sacma sapan bir acıklama ordaki hatayı görmek icin girmiş filan o zamanlar test sunucusunda boşa mı test yapılması için oyuncular aylarını harcadı yazık gerçekten ama şunu biliyrum ki üzerine ettikleri yeminleri tutmamakla beraber bu kadar oyuncunun günahını ve bedduasını almaktan başka bir şey yapmıyorlar Allah büyük elbet çıkarır bunun acısını bir yerden Atalarımız boşa dememiş
Bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum, Oyun içi testler sadece test sunucusunda gerçekleşmez, keza bizler zaman zaman sunucularda bölgeleri test ediyoruz bunun örnekleride vardır, aynı şekilde sancak sunucusundada yapılmış olan bu testleri yalnış algılamış olmanız üzücü.
Bilginize.
Koray YAR
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: bordo bereliler
evet her doğruyu söyleyen gibi bende cezamı çekiyorum davranış sergiledigim yok arkadasım isim vermedigim için hakaret edilmiş diye ceza almıştım şimdi isim verdim hakaret etmedim ceza aldım anlamışsınızdır neden ceza aldıgımı niyetinizi zaten biliyorsunuz siz tabiki.Evet 1 hata tespiti için sunucuda kaçtane karakteri dizildi sizde haklısınız bu konuda bişi diyemiyorum...sunucular arası transfer gelmeden sunucumuzda beliren 2 karakterin açıklaması yapılmadı ATX ile yapılan tartışmalardan sonra o 2 karakter sunucumuzdan kayboldu ama tabiki son degildi 2 kayboldu onlarcası geldi anlayacagınız oyunun tadını tuzunu kaçırdı oyuncunun isyan etmeside bundan kaynaklanıyor. Aynı görevi taşıyorsunuz diye o tarafta durmanızın anlamı yok siz tarafsız olmak icin yemin ettiniz en azından gerekli şikayetleriniz üzerine gereken araştırmalar yapılacaktır diyebilirsiniz sonrasında üstünü ört pas edebilirsniz ama yok zihniyet aynı zihniyet kapat hesabı gitsin uğraşmaya değmez...byee
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: bordo bereliler
yorumumu neden siliyorsunuz ??? zor durumda mı kalıyorsunuz ??? bu durumları atlatamıyorsanız bırakın görevinizi küfür yok hakaret yok size kim veriyor yorumumu silme yetkiisini ???