Artık bu Duzen son buLsun ve biraz hareket olsun
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Artık bu Duzen son buLsun ve biraz hareket olsun
SeLamlar ben Mehmet IaLoRonDaNCeI sunucumuzdaki arzLarın az olması ve oyuna denge duzen gelmesı amaçlı ben ve bazı arkadaşlarım arz olmaya karar verdik savaşlarda savaştıgımız arkadaşların alınmamasını rıca edıyorm. Ve artık bıraz heyecan olsun ıstıyoruz sureklı GBlerden bıkmadınız mı ? bence bıraz savaşın tadını cıkarın. Bizim gibi düsünüyorSan seni de bekLeriz aramıza
maksatımız eglenmek ve eglendirmek kimsecikler kızmasın ArzLık aŞktır
yaşamaLısın
pek yakında loncamızıda kurucaz. kalıcı olucaz inşallah. :arrow:
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Artık bu Duzen son buLsun ve biraz hareket olsun
Loncamızı 4 gözle bekliyorum :ugeek:aLoRSonDaNCe yazdı:SeLamlar ben Mehmet IaLoRonDaNCeI sunucumuzdaki arzLarın az olması ve oyuna denge duzen gelmesı amaçlı ben ve bazı arkadaşlarım arz olmaya karar verdik savaşlarda savaştıgımız arkadaşların alınmamasını rıca edıyorm. Ve artık bıraz heyecan olsun ıstıyoruz sureklı GBlerden bıkmadınız mı ? bence bıraz savaşın tadını cıkarın. Bizim gibi düsünüyorSan seni de bekLeriz aramızamaksatımız eglenmek ve eglendirmek kimsecikler kızmasın ArzLık aŞktır
![]()
yaşamaLısın
pek yakında loncamızıda kurucaz. kalıcı olucaz inşallah. :arrow:
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: kıyamet şovalyeleri
hehe LODOSLAR BENI SİRDEAHLESS LONCAMIZ H.O hE H :twisted: e
aferım boş durmayın birbirinizi soyarsınız
coLuk cocuq yapcak baska bısenız yok komutanda durun mıleltı kesın
coLuk cocuq yapcak baska bısenız yok komutanda durun mıleltı kesın
Bazı guçlu loncalarda arza geçecek sanırım.
Dengenın saglanması Lodoslar için de iyi olacak savasacak arzı zor buluyor adamlar. Arzlarda malum gbye adam bulma konusunda sıkıntılılar.
Örnek vereyim, Tılsım sunucusu. Klanlar arası denge var.
Kg.
Dengenın saglanması Lodoslar için de iyi olacak savasacak arzı zor buluyor adamlar. Arzlarda malum gbye adam bulma konusunda sıkıntılılar.
Örnek vereyim, Tılsım sunucusu. Klanlar arası denge var.
Kg.

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
öncelikle loncanız ho
eşit şartlarda oldugunda oyun gercekten daha guzel
bu gece saat 3 sularında baslayıp 5 cıvarı bıten (benım uyudugum daha dogrusu ) uzun yıllardır ozledıgım başa baş bir meteor savaşı oldu
kufursuz hakaretsız sevıyelı bır savas
suslu oldugum ıcın (yanlıs anlasılma oldugunu dusunuyorum ılk susum bu ) eglenceye sozlu katılamamam benı uzdu
o yuzden yazım biraz uzuzn surdu ...
neyse tekradan loncanızın hayırlı olmasın ve uzun yıllar surmesını temennı edıyorum
eşit şartlarda oldugunda oyun gercekten daha guzel
bu gece saat 3 sularında baslayıp 5 cıvarı bıten (benım uyudugum daha dogrusu ) uzun yıllardır ozledıgım başa baş bir meteor savaşı oldu
kufursuz hakaretsız sevıyelı bır savas
suslu oldugum ıcın (yanlıs anlasılma oldugunu dusunuyorum ılk susum bu ) eglenceye sozlu katılamamam benı uzdu
o yuzden yazım biraz uzuzn surdu ...
neyse tekradan loncanızın hayırlı olmasın ve uzun yıllar surmesını temennı edıyorum
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- sancakzulfikar
- Acemi Savaşçı
- Lonca: sancak
oyundengesi için olması gerekende bu en azından böle düşünüyorum bide böylelikle arzlarda komutanda lodoslara çile çektirmemiş olrlar nede olsa tek durabildikleri yer orası idi şidi biraz denge gelir umarım küfürsüz savaşlar olur
sancak loncası
- MaNyakQeSk
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Bordo BereLiLer.
Öncelikle loncanız hayırlı olsun.
denge konusu güzel düşünürmüş ama atlanılan bir konu var. Sonuçta bu bir oyun bir oyundan sebep kalp kırmak bana biraz saçma geliyor.
Savaş isteniliyorsa em gibi yerler acılmıs oyunda buralarda istediğin kadar savas yapabilirsiniz ama e.ö olsun meteor olsun ada olsun bu bölgeler de kücük lvl klanda arkadaslar görev pesinde sağdan sola soldan sağa koşusturup duruyor . veya bir kişinin acil isi var bir yere gitmesi gerek . bu insan dur isim var dediğinde bence o insana dokunulmaması gerekir.
Ben suana kadar bunu yapan Arz veya Lodos göremedim. .
Savas isteniliyorsa yapılsın ama kurarlarına göre. . .
denge konusu güzel düşünürmüş ama atlanılan bir konu var. Sonuçta bu bir oyun bir oyundan sebep kalp kırmak bana biraz saçma geliyor.
Savaş isteniliyorsa em gibi yerler acılmıs oyunda buralarda istediğin kadar savas yapabilirsiniz ama e.ö olsun meteor olsun ada olsun bu bölgeler de kücük lvl klanda arkadaslar görev pesinde sağdan sola soldan sağa koşusturup duruyor . veya bir kişinin acil isi var bir yere gitmesi gerek . bu insan dur isim var dediğinde bence o insana dokunulmaması gerekir.
MaNyAkQeSk. / Şifacı
seuLmaNyak / Büyücü
seuLkinq / Savascı
DERSİ HAYAT VERİR . . .!
seuLmaNyak / Büyücü
seuLkinq / Savascı
DERSİ HAYAT VERİR . . .!
[İçerik Silinmiştir] Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
Tamam emde savasmak daha mantıklı. ama hatırla eski meteor savaşlarını.MaNyakQeSk yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı olsun.