Sonsuzluğa Yolculuk
Öyle bir yol ki Agah Bey'in yanında doğduğun andan itibaren kovalamaya başlar seni.Kıyametin tam ortasında tek başına...Önce vazgeçmek istersin.Ama senin gibi olmayanlarda var.VAZGEÇME.Senin ataların gibi savaş...Garr ile başlar maceran.Büyük Usta Kızgın Kum'a takılırsın.Sonra Büyük Öncü Azul ile tanışırsın..En köşede Batık Gemi de Kuklacıyıda öğrenirsin..Eminönünde bilmediğin yer kalmaz.Sonra Labirent ile devam edersin.Kitabelerin cevirisini en büyük adamın Arzuhalci'ye götürürsün...O sana Salonlarla ufkunu genişletmini söyler..Salonu bulursun ve Philotheos öldürür cesedini Arzuhalciye götürürsün.Yetmez artık "Dikkat Taş düşebilir.Kurt çıkabilir".Denen Meteora inersin.Teşkilatın gözdesi Bab-ı Ali'ye gidersin...Gözde'nin Satırını elinden alırsın.Cevriyenin elektiriğine doyarsın...Dev ana Gözdemi Öldürdün diye sana asitler içirir.Karakürk'ü 4 şamanı ile tarihe gömersin.Bronzla taşlaşır, Dev Komodoyla Uğraşırsın.Ama sonunda idrisin bir gülümsemesi yeter sana.O gülümseme sana Yeraltının kapılarını açar."Parçalayın ki Ölsün LoNeLyWoLf "diyen solucan mı? "Fareler gibi ölün diyen" İflis mi ?Ateşiyle kızartan yeşil mi ? Yoksa bir başı fazla değilmiş gibi birinin kesildiği için kan kusan kadim Hidra mı? Azat Efendinin öğrencileri yılmadı .... Sonra Mısır çarşısın da ki Deli hastahanesi mi?"Öleceksin LoNeLyWoLf" Ödül sadece "AFERİM" Yoksa Yer altında ki imparatorluk mu ? "Önce Zihninin tutulması" Yoksa "Tssssssssssss"mı ? Bir kum yılanının büyüsü bir kadını nasıl çıldırtabilir ? "Lanet Sana JUNON" ve artık insanoğlu daha seçici olmaya başlar havalandırma boşluklarında Robotların kabuk bozucu Sinyallerini bozar.Erg kürelerini bulup yok eder. Beyaz Büyücülerin çırakları .Tenekeleri ile boğuşur.Kalfaların Enerjilerini keser."Bu mermi Senin için LoNeLyWoLf "Sonunda ise Ateş, Asit, Mermi, Kanatma,Normal Hasar, veren GBM X... Sonra Kötürüm Adam (Stuart Efendi) "Enerjin benim olacak LoNeLyWoLf" Kutup Cehennemi ve en güzeli Semiha üzerine ateş kusan Direncini kıran kadın...Ama kubbeye girmeden işin bitmez." Bunca adamımı öldürdükten sonra benim yanıma da gel diyen Gaffar...İçeriye girdin mi Alevi sıcaklık,depremler, Elektirik,çember, buz ve Meteoritin bütün gücü... Biz vaz geçmedik marmaranın serin sularında Kubbelerin içinde Kaos'lara mahsur kaldık.Sonuç Yine biz KAZANDIK.Ya sen kardeşim Bunca olayın içerisinde neredesin ?
En Güzel Mükafat Arkadaşlarının Seni yeniden Var Etmesidir..
Bir Doğuş Hikayesi
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
Bir Doğuş Hikayesi
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Re: Bir Doğuş Hikayesi
Merhaba,
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Az önce açmış olduğum konu Hikaye yarışması ile ilgili değildi.Ben sadece arkadaşlarımın bana yaptıklarına bir teşekkür ve yeni başlayanların bir yere gelebileceğini açıklamak için konu açmıştım siz konuyu Fan art a taşımışsınız.PitbuLL yazdı:Merhaba,
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Merhaba,
Hikaye, makale ve öykü gibi yazılarımızı bu topic altında açmaya özen gösterirseniz forumumuzun daha düzenli olacağınızı bilginize sunarız.
İyi eğlenceler.
Hikaye, makale ve öykü gibi yazılarımızı bu topic altında açmaya özen gösterirseniz forumumuzun daha düzenli olacağınızı bilginize sunarız.
İyi eğlenceler.
Basarılı buldum. Daha edebi bir dil ve daha uzun bir eser olabilirdi.
İyi Forumlar.

- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AsiRuh yazdı:
Basarılı buldum. Daha edebi bir dil ve daha uzun bir eser olabilirdi.
İyi Forumlar.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf