Yeraltı Meran Şehri Ve Mısır Piramitleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Yeraltı Meran Şehri Ve Mısır Piramitleri

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz gibi İstanbul Kıyamet Vakti Oyunundaki çizimler, hikayeler vb Yönetimin de dediği gibi tamamen hayal ürünüdür.

FAKAT, Tabiki de oyunda Gerçek Hayattan esinlenilmiş birçok şey var. Bende bunlardan birisini sizinle paylaşmak istedim.

Benim bu oyunda en çok ilgimi çeken, merak duygularımı depreştiren yer Meran Şehri'dir :) Hatta bazen oyunun klasörüne girip dinlemek varken, İflisin oraya kadar gidip Orada çalan müziği dinliyoruz arkadaşlarla. Hatta oyundaki birçok şeyi araştırıyoruz.

Oyun hikayesinde Meran şehrini geçmiş çağın en teknolojik şehri olarak anlatıyor. Benim de izlediğim bir video çok dikkatimi çekti. Duvarlardaki her resmin bile ayrı bir anlamı var.Bundan binlerce sene önce bugünkü teknolojinin kat kat daha fazlasını kullandıkları kanıtlı.Gerçekten etkileyici. En etkileyici olanı da kablosuz elektrik kullanmaları .Videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.

[youtube]http://youtu.be/U9AWf_9eSH8[/youtube]

Bu oyundaki birçok şeyin, hikayede de geçen birçok şeyin Günlük Hayatımızdaki ve geçmişteki birçok şey ile çeliştiğini göz önünde bulunduralım. İstanbul Kıyamet Vakti sadece bir online oyun olmakla kalmayıp, hikaye ve oyunun içinde bulunan her şey ile merak uyandıran geçmişe sahip bir oyun. Yani oyunu oynamayan birisi bile hikayesini araştırıp gizem dolu yerleri araştırmaya vakit ayırıyor :)

İyi forumlar dilerim.Oyunda ilginizi çeken ve Reel hayat ile çelişen şeyler varsa sizin de burada paylaşmanızı isterim.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
GecePaNeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Casper

Re: Yeraltı Meran Şehri Ve Mısır Piramitleri

Mesaj gönderen GecePaNeL »

Araştırman güzel, ilgisiz kalmamak lazım böyle konulara.
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

BeSGiDeRiM yazdı: En etkileyici olanı da kablosuz elektrik kullanmaları .
Nicola Tesla zaten elektriğin kablosuz taşınabilmesini kanıtlamıştır. Fakat Tesla'dan yüzlerce yıl önce bunun olabilmesi ilginç tabiiki.
Tesla, ardından Edison ile çalışmak ve görüşmek için çaba sarfetmiş fakat Edison'un anlaşmaz tavrı nedeniyle beraber çalışma olanağını kaybetmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

rehbermizin vurguladıgı konu cok önemli,ben oyun oynarken oyunu sesını kısıp yabancı sarkı dınlıyordum,meran iflis görevinde arkadaşlar acında müzigi dinleyin dedi,actım ve inanılmaz hoş bir müzik içimdeki sorunları bı nebzede olsa götürdü.

Ardından belirtmek istedigim bir konuda daha var,eminim bir çok kisi aldıgı görevlerin hikayelerini pek okumaz,bende okumuyordum ama,taki recep dayı bir görev verene kadar,bi okudum görevi,agah bey'le ilgiliydi herhalde,inanılmaz sürükleyici bir hikaye okudugumda inanılmaz zevk almıstım..

Kim nedersedesin bu kadar kişinin emeklerini boş görmemek lazım.
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Evet. Gerçekten de merak uyandırıcı çok şey var ve oyunun müzikleri bile insanı başka bir dünyaya götürebiliyor :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön