FAKAT, Tabiki de oyunda Gerçek Hayattan esinlenilmiş birçok şey var. Bende bunlardan birisini sizinle paylaşmak istedim.
Benim bu oyunda en çok ilgimi çeken, merak duygularımı depreştiren yer Meran Şehri'dir
Oyun hikayesinde Meran şehrini geçmiş çağın en teknolojik şehri olarak anlatıyor. Benim de izlediğim bir video çok dikkatimi çekti. Duvarlardaki her resmin bile ayrı bir anlamı var.Bundan binlerce sene önce bugünkü teknolojinin kat kat daha fazlasını kullandıkları kanıtlı.Gerçekten etkileyici. En etkileyici olanı da kablosuz elektrik kullanmaları .Videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.
[youtube]http://youtu.be/U9AWf_9eSH8[/youtube]
Bu oyundaki birçok şeyin, hikayede de geçen birçok şeyin Günlük Hayatımızdaki ve geçmişteki birçok şey ile çeliştiğini göz önünde bulunduralım. İstanbul Kıyamet Vakti sadece bir online oyun olmakla kalmayıp, hikaye ve oyunun içinde bulunan her şey ile merak uyandıran geçmişe sahip bir oyun. Yani oyunu oynamayan birisi bile hikayesini araştırıp gizem dolu yerleri araştırmaya vakit ayırıyor
İyi forumlar dilerim.Oyunda ilginizi çeken ve Reel hayat ile çelişen şeyler varsa sizin de burada paylaşmanızı isterim.