Bir şey hakkında fikir sahibi olmak için o şeyi bilenlerin yorumu cok önemlidir bu kadar ikv oyuncusu başlama diyorsa doğrudur yaşında genç hiç bulaşma sosyal hayatını bitirir sadece ikv deil bu tarz tüm oyunlar içi geçerli.suley1056 yazdı:Merhaba arkadaşlar , ben ikvye başlamak istiyorum ikvyi 49 lvl geleli çok olmadan başlamışdım çok iyi abilerim oldu zamanında 42 , 34 , 40 yaşlarında benim şu anda yaşım 17 ben oyunun stilini stratejisini her şeyini çok sevdim yalnız oyun biraz zor onu da kabul etmek gerek. okul yüzünden oyunu bırakmak zorunda kaldım. şu anda başlamak istiyorum sağlam bir loncada felan ama başlarsam pişman olur muyum sağlam bi çar yapmam için yıla yakın zaman gelir mi bilemiyorum. insanlar değişti mi bilemiyorum. yardımlaşma azaldımı bilemiyorum. 0 dan başlıycam bu yüzden serverida belirtirseniz sevinirim . görüşleriniz benim için çok önemli lütfen başlayıp başlamama hakkında görüşlerinizi bildirin. Şimdiden Teşekkürler !.
Not: İmla hataları için özür dilerim.
Not2:İkvnin satış sistemine geçmeside beni çok üzdü bir tek plusla gayet dengeliydi şimdi nakitsiz oyun oynanmaz gibi !
İkvye Başlama Önemli ! Lütfen gir !
- Kingoftheikv
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefsi Müdafaa
Re: İkvye Başlama Önemli ! Lütfen gir !
[Kingoftheikv(49)]
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Oyun kötü veya iyi bana sorarsan hiçbir online oyuna başlama geleceğin ve kendin için en doğrusu.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
-
- Cin Avcısı
İkv ye yatıracağın parayı ve İkv ye yatıracağın zamanı çok daha güzel işlere ayırabilirsin. Kitap oku, şiir oku, plusa akçeye vereeğin parayla fitness a yazıl kendin için bir şeyler yap. Oyun oyun olsa neyse de....
mevlüte para kazandırcağına git marionun kızını kurtar !!!
BAŞLAMA !!!
BAŞLAMA !!!
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kesinlikle başlama oyunu geliştirmiyorlar.Oyuna 5 yıl önce başladım seneye düzelecek sonraki seneye gelişecek dedik hala adamlar çalışmıyor.Milli duygularımızı somurmekten başka bir şey yapmadılar.O paraları haketmiyorlar.Hep iyi niyetle yaklaştık ama yeter.
Orda burda şunu yapıyorum demesi değil ıkv için ne yaptınız.
Orda burda şunu yapıyorum demesi değil ıkv için ne yaptınız.

LEPRECHAUN
- harunyusS
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: HARUNYUS
Oyunu yazdan beri bıraktım sadece forumlara göz atıyorum arada bir ben başla veya başlama demicem sana sende başkasına bakma, oyun sonuçta zaman geçirmek için oynanır. Senin bu bakış açından 15 saat pcde oturucağını düşünüyorum. Ama evde oturmaktansa insanları tanıman senin için daha hayırlı 
Ama şu başlama diyen elemanlar niye bırakmıyor kafama takıldı cidden hadi bir açıklayın
Ama şu başlama diyen elemanlar niye bırakmıyor kafama takıldı cidden hadi bir açıklayın
HARUNYUSharunyusSharunyusSs
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
Bu oyuna başlamalıyımıyım derken oyun bağımlısı olduğun anlaşılıyor bir başka bir oyundan bıkıp oyun arayışına girmişsin ve o oyun sitelerinin forumlarına bir başlık atarak kendimi neyde iyi kanıtlablirim diye bir düşünceye sahipsin bu nedenle bu oyuna başlamasan bile başka bir oyuna kaptıracaksın.
Açıkcası vaktini geçirecek bir yer arıyon gibi gözüküyor.
Acemi biri olsadın forum nedir bilmiyor olman gerekirdin. Önce oyun gelir sonra forum gelirdin.
Sende tam tersi olmus önce forum sonra Oyun demekki tecrübe sahibi olmussun.
Açıkcası vaktini geçirecek bir yer arıyon gibi gözüküyor.
Acemi biri olsadın forum nedir bilmiyor olman gerekirdin. Önce oyun gelir sonra forum gelirdin.
Sende tam tersi olmus önce forum sonra Oyun demekki tecrübe sahibi olmussun.
A R Z L O D O S
- Limon
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: 'sını arıyor.
Oyun kendine gelene kadar, hiç geleceğini sanmam ya, başlamamanı öneririm. Geleceğin açısından
Eskilerden/Sancaaak.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
SavasciBabaa. - ^Ecel Getiren.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
SavasciBabaa. - ^Ecel Getiren.