İkvye Başlama Önemli ! Lütfen gir !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kingoftheikv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Nefsi Müdafaa

Re: İkvye Başlama Önemli ! Lütfen gir !

Mesaj gönderen Kingoftheikv »

suley1056 yazdı:Merhaba arkadaşlar , ben ikvye başlamak istiyorum ikvyi 49 lvl geleli çok olmadan başlamışdım çok iyi abilerim oldu zamanında 42 , 34 , 40 yaşlarında benim şu anda yaşım 17 ben oyunun stilini stratejisini her şeyini çok sevdim yalnız oyun biraz zor onu da kabul etmek gerek. okul yüzünden oyunu bırakmak zorunda kaldım. şu anda başlamak istiyorum sağlam bir loncada felan ama başlarsam pişman olur muyum sağlam bi çar yapmam için yıla yakın zaman gelir mi bilemiyorum. insanlar değişti mi bilemiyorum. yardımlaşma azaldımı bilemiyorum. 0 dan başlıycam bu yüzden serverida belirtirseniz sevinirim . görüşleriniz benim için çok önemli lütfen başlayıp başlamama hakkında görüşlerinizi bildirin. Şimdiden Teşekkürler !.
Not: İmla hataları için özür dilerim.
Not2:İkvnin satış sistemine geçmeside beni çok üzdü bir tek plusla gayet dengeliydi şimdi nakitsiz oyun oynanmaz gibi !
Bir şey hakkında fikir sahibi olmak için o şeyi bilenlerin yorumu cok önemlidir bu kadar ikv oyuncusu başlama diyorsa doğrudur yaşında genç hiç bulaşma sosyal hayatını bitirir sadece ikv deil bu tarz tüm oyunlar içi geçerli. :)
[Kingoftheikv(49)]
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Oyun kötü veya iyi bana sorarsan hiçbir online oyuna başlama geleceğin ve kendin için en doğrusu.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

İkv ye yatıracağın parayı ve İkv ye yatıracağın zamanı çok daha güzel işlere ayırabilirsin. Kitap oku, şiir oku, plusa akçeye vereeğin parayla fitness a yazıl kendin için bir şeyler yap. Oyun oyun olsa neyse de....
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SuVeYDa »

mevlüte para kazandırcağına git marionun kızını kurtar !!!

BAŞLAMA !!!
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Kesinlikle başlama oyunu geliştirmiyorlar.Oyuna 5 yıl önce başladım seneye düzelecek sonraki seneye gelişecek dedik hala adamlar çalışmıyor.Milli duygularımızı somurmekten başka bir şey yapmadılar.O paraları haketmiyorlar.Hep iyi niyetle yaklaştık ama yeter.
Orda burda şunu yapıyorum demesi değil ıkv için ne yaptınız.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
harunyusS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: HARUNYUS

Mesaj gönderen harunyusS »

Oyunu yazdan beri bıraktım sadece forumlara göz atıyorum arada bir ben başla veya başlama demicem sana sende başkasına bakma, oyun sonuçta zaman geçirmek için oynanır. Senin bu bakış açından 15 saat pcde oturucağını düşünüyorum. Ama evde oturmaktansa insanları tanıman senin için daha hayırlı :)

Ama şu başlama diyen elemanlar niye bırakmıyor kafama takıldı cidden hadi bir açıklayın :)
HARUNYUSharunyusSharunyusSs

http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn

OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bu oyuna başlamalıyımıyım derken oyun bağımlısı olduğun anlaşılıyor bir başka bir oyundan bıkıp oyun arayışına girmişsin ve o oyun sitelerinin forumlarına bir başlık atarak kendimi neyde iyi kanıtlablirim diye bir düşünceye sahipsin bu nedenle bu oyuna başlamasan bile başka bir oyuna kaptıracaksın.

Açıkcası vaktini geçirecek bir yer arıyon gibi gözüküyor.

Acemi biri olsadın forum nedir bilmiyor olman gerekirdin. Önce oyun gelir sonra forum gelirdin.

Sende tam tersi olmus önce forum sonra Oyun demekki tecrübe sahibi olmussun.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Limon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: 'sını arıyor.

Mesaj gönderen Limon »

Oyun kendine gelene kadar, hiç geleceğini sanmam ya, başlamamanı öneririm. Geleceğin açısından ;)
Eskilerden/Sancaaak.

Saprofiit. - ^Ejder Asa.
SavasciBabaa. - ^Ecel Getiren.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön