Bugün saat 15:40 sularında Ataxconquerer adlı şahıs bölgeye urban platin zırh yansıtyordu.En iyi teklife satılık diyordu.
Bende zırha 2 iridyum +1 yonca teklif ettim.Sonra vazgeçtim.Ataxconquerer bölgeye yazdı.Zırh 21 m den satılıyor iyi teklif yapan var mı.Bende kime satıyorsun adamın adını söle ben alıcam dedim.Bu bana adamın adını söledi(Xxgladyatörxx).Ben pm attım bu şahsa.Zırh 21 m alıyormsun dedim bu da EVET alıyorum dedi.Neyse ben Ataxconquerer i solucan a gel zırhı tks lıyalım dedim.Ama sen zırhı Xxgladyatörxx e sat ben sana 21 m karşılığında madenleri vericem.Yine aynı hesaba geliyor dedim.(Aynı hesap oluyor).Bu bana olmaz dedi bir sürü bahaneler uydurdu.Sonra iyi tmm gel dedim ama adam zırhı almazsa yapacamı biliyorum.Neyse ben zırhı aldım.Xxgladyatörxx e pm attım adam oyunda yok.Sonra Ataxconquerer e pm attım bu da oyunda yok.Aradan 5 dk. geçti Xxgladyatörxx oyuna girdi.Pm attım bu bana ben destekli zırh aldım dedi.
KISACASI ARKADAŞLAR BU 2 Sİ ARKADAŞTIR.BENİ OYUNA GETİRDİLER.MADENLERİ ALDILAR AMA ZIRH ELİMDE KALDI.
BAŞKALARIDA BENİM DURUMUMA DÜŞMESİN DİYE YAZIYORUM.BURAYA LÜTFEN BU ŞAHISLARA GÜVENMEYİNİZ.
Saygılarımla...
Bu düzenbazlara dikkat!!!Ataxconquerer ve Xxgladyatörxx
Bu düzenbazlara dikkat!!!Ataxconquerer ve Xxgladyatörxx
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Re: Bu düzenbazlara dikkat!!!Ataxconquerer ve Xxgladyatörxx
arkdaşalr Ataxconquerer bana bölgeden hırsız diyor.Benim plusum olmadığı için laf sokuyor.
Ata beni bilen bilir hırsız varsa ortada oda belli.
KENDİNİ Bİ #@!? SANMA.
HIRSIZ DİYE KENDİNİ GÖSTER.
SANA FORMDAN BENLE KONUŞ DEDİM.SEN BANA ÜYELİĞİM YOK DİORSUN.
BÖLGEDEN YAZMAK KOLAY
BEBE ABUK SUSUBK ŞEYLER YAZIYORSUN.
BANA YAPTIĞINIZ DÜZENBAZLIKTIR.
BUNU HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİREMİCEKSİN.
Xxgladyatörxx senin ortağındır bunuda burdan duyuruyorum.
BÖLGEDEN ATIP TUTMA...
Saygılarımla...
Ata beni bilen bilir hırsız varsa ortada oda belli.
KENDİNİ Bİ #@!? SANMA.
HIRSIZ DİYE KENDİNİ GÖSTER.
SANA FORMDAN BENLE KONUŞ DEDİM.SEN BANA ÜYELİĞİM YOK DİORSUN.
BÖLGEDEN YAZMAK KOLAY
BEBE ABUK SUSUBK ŞEYLER YAZIYORSUN.
BANA YAPTIĞINIZ DÜZENBAZLIKTIR.
BUNU HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİREMİCEKSİN.
Xxgladyatörxx senin ortağındır bunuda burdan duyuruyorum.
BÖLGEDEN ATIP TUTMA...
Saygılarımla...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Ataxconquerer bana urban zırhını 2 iridyum +1 yoncaya tks etti beni düzenbaz oyunanua getirdi.Arkasından Ieverybody
çarına girip benim zırhıma 18 m teklif etti.İşte bu kişi bu kadarlık bi adamdır.
ANCA BAŞKA ÇARLARDAN GİRİP ADAM DOLANDIRIR....
Saygılarımla...
çarına girip benim zırhıma 18 m teklif etti.İşte bu kişi bu kadarlık bi adamdır.
ANCA BAŞKA ÇARLARDAN GİRİP ADAM DOLANDIRIR....
Saygılarımla...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Ieverybody
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Olum vicdanınız bukadar İnsanlığınız bu kadar O galadyatörle hiç bi alakm yoktur hırs yaptın kendine
Adam almayınca zırhı yediremedin tabi sokuyosun lafları istediğin kadar yaz tosunuz beni bilen bilir bilmeyende
böyle bilsin çokta ö.d bilenler yeter bize adam almadı elinde kaldı tabi yediremiyosun bu yazdıklarını bide fotoyla
kanıtlada bizde görelim sana 18 m teklif etmişim v.s biyerinden uydurma dostum benim karım ne olcak
dediğin gibi seni kazıklasam 2*3 m gel sana verim nedirki elinin kiri ama yakımaz böyle atıp tutmakla..
Önce insan olcan diyecenki adam almdı al zırhını almazsam ozamn konuşursun dostum tmm burda böylee insanlık
dışı bivalığa bürünüp yazı yazmazsın ismimi kirletmeye çalışmazsın Kim kimin neoldupunu biliyor bunu herzamn
söylerim Eskilerxmuhafız ve loncasını ben ve bilen biliyor.. geri fıss
Ataxconqueror**Ieverbody*
Adam almayınca zırhı yediremedin tabi sokuyosun lafları istediğin kadar yaz tosunuz beni bilen bilir bilmeyende
böyle bilsin çokta ö.d bilenler yeter bize adam almadı elinde kaldı tabi yediremiyosun bu yazdıklarını bide fotoyla
kanıtlada bizde görelim sana 18 m teklif etmişim v.s biyerinden uydurma dostum benim karım ne olcak
dediğin gibi seni kazıklasam 2*3 m gel sana verim nedirki elinin kiri ama yakımaz böyle atıp tutmakla..
Önce insan olcan diyecenki adam almdı al zırhını almazsam ozamn konuşursun dostum tmm burda böylee insanlık
dışı bivalığa bürünüp yazı yazmazsın ismimi kirletmeye çalışmazsın Kim kimin neoldupunu biliyor bunu herzamn
söylerim Eskilerxmuhafız ve loncasını ben ve bilen biliyor.. geri fıss
Ataxconqueror**Ieverbody*
Mühümmatı getir.

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
Ataxconquerorx = Ieverybody = Uluxfatih= Glariusxfatih
'
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
öncelikle koçum beni bilen biliyor.Sen bana diğer çarına geçip zırhın fiyatını sordun bende 22 m dedim sende 18 m dedin neden yalan atıyorsun.İşte burda kendinin nasıl birisi olduğunu kanıtlıyorsun.gerisi fıss.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Ataxconqueror benim tanıdığım bir arkadaımdır öyle şeyler yapacağını sanmıyorum elnizde kanıtlar olmadan
lütfen başaksını suçlamayın varsa kantınız koyun bizde ne mal olduunu görelim..
LawokatoLawokatooLawokatoooLawoqato
lütfen başaksını suçlamayın varsa kantınız koyun bizde ne mal olduunu görelim..
LawokatoLawokatooLawokatoooLawoqato
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*
Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

Uluxfatih eskı hırsızlardan bu adam pıyasadamılan halen daha Sonra Glarıusxfatıh boyle bır carla calmaya baslamıstı ıtem mılleten Sonra Cok ezılınce Godfatherr carındayken yardım ıstıyordu bızden hırsız dıye yol vermıstık vay be:=) adam yasıyor:=) farklı carlardaDirkraederxx yazdı:Ataxconquerorx = Ieverybody = Uluxfatih= Glariusxfatih'
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
sanırım biri kanıt istedi ;= Uluxfatih = Glariusxfatih= Ataxconquerorx=Iverybody

İkinci resimde üye adı fatihbaba008 olması lazım. inanmayan varsa onun uluxfatih olduguna videoya girip en üst sağda isime bakabilir ... nedense gerçek üyeliğinle inkar ettiğin üyelikte bir çok benzer var . Örn Karatay lisesi
inkar etsene gene . artık inkar etsende yazmıyorum . ben öğrendiğimi öğrendim.

İkinci resimde üye adı fatihbaba008 olması lazım. inanmayan varsa onun uluxfatih olduguna videoya girip en üst sağda isime bakabilir ... nedense gerçek üyeliğinle inkar ettiğin üyelikte bir çok benzer var . Örn Karatay lisesi
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●