[GM] Lerımızı Tanıyalım mı?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

[GM] Lerımızı Tanıyalım mı?

Mesaj gönderen kiyametxbaskan »

Karşılığında hiçbir maddi destek beklemeden sizlerin görmediği birsürü şeyler yapıyorlar, yeri geldi binlerce kilometre yol katettiler toplantılara geldiler., yeri geldi çalıştırdığı dükkanı kapattı İKV için, yeri geldi yapılan güncelleme veya tespit edilen hatalar yüzünden hiçbir suçlerı olmamasına rağmen binlerce kişi tarafından tepki gördü...
Kısıtlı imkanlarını sonuna kadar kullandı aldığı her görevlerde, destek görmeyi bile kabul etmediler.
Kelimenin bilinen her anlamı ile "gönül" adamlarıdır.

Kısacası [GM] Lerımız Bızler ıcın Oyun platformunda Karsılıksız Koşturan Zaman Emek Vakıt Maddi Manevı Herseyıyle Yanımızdalar.
Yerı Gelıyor Banlıyorlar.Yerı Gelıyor Uyarıyorlar.
Tepkimizi İllakı gösterıyoruz haksızda olsak =)
Bugun varız yarın Yokuz Bu Oyunda Olsa Ama 1 Gerçek var..
İnsanların Yanı Bızlerın 1 Nebzede Olsa Stresten Uzak Hayal ettığımız ve Yaşattığımız Değerlerı Oyunda Olsa Bızlere sunan Sobee Ekıbıne Mınnettarım.Nıye Bu Konuyu Açtım Onuda söylemek ısterım.
Bızler Oyuncuyuz Kullanıcıyız deyılmı?
Hep Bunca sene Adını dahıl telaffuz edemedığımız oyunları kurduk yukledık denedık oynadık sildik.
1 Oyunda TURK BAYRAĞI mız nasıl dalgalanıyor Göruyoruz ve ne kadar buyuluğu zevk verıcı 1 hısse kapılıp yıllarca oynadığımızıda bılıyoruz.kımımız klavyesını kırdı =) kımımız pc yı yaktı kımımız derken hep bırımız olduk..
Plus alıp Bu guce buyuye ortak olduk.Yetmedı elbette fuarlara katıldık.Buda yetmıyor sayın [GM] ler .
Sizlerle kaynaşıp oyunda sizlerın varlığını bılerek daha neşeli oynamak ıstıyoruz.
Herkezın Reel hayatı var bızler gibi [GM] lerımızınde.Onlarında 1 ailesi var elbette.Onların tek farkı var unutmayalım ki bızım daha ıyı oynamamız bızım daha ıyı eğlenmemız bızım için yapılan ilk ve tek TÜRK Oyunu olan İSTANBUL KIYAMET VAKTINI Daha ilerlere taşımak olduğu fedakarlığı yaşamalarıdır..
Allaha Emanet Olun Sayın [GM] Ler.
Hep Havadan Sudan Konu Açılacak deyıl ya bırde Oyuna Bu taraftan Bakmak Lazım deyılmı?
Hoşçakalın..
Meran Sunucusu
Duygu
KıyametxBaşkanı
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: [GM] Lerımızı Tanıyalım mı?

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Tüm ekip adına teşekkür ederim. Güzel sözler duymak gerçekten çok hoş.

İyi eğlenceler.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

:arrow:
zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Tüm ekip adına teşekkür ederim. Güzel sözler duymak gerçekten çok hoş.

İyi eğlenceler.

;)

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kiyametxbaskan »

Kindar 'ıda Burda Görmek ısterdım Okuduysa 1 karalarsa sevınırım =)
Meran'da emeği gecen sözcumuz gözcumuz elinde sopasıyla bızı uyarsada sevıyoruz =)
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Gercekten ılk kez havadan sudan konu acmamıssın :) Elbette bu tıp oyunların buyuk bır cogunlugunda ozellıkle bızım oyunumuzda yonetım ısı buyuk bır ozverı ve gonul ısı oyuzdeen bu konu altında yapılan her emege tesekur ederız.. Kimi zaman bızce yanlıs oldugunu dusundugumuz uygulamarı elestırsekde .. amac ıkv daha ıyı yerlere gelebılmesı SAYGILAR...............SAMILBEY
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar;

Görünmem gereken her yerde görünebilirim.;)

[GM]zembekoğlu ve [GM]Nocomment benim, bizlerin adına gerekli teşekkürü iletmiş. Bir kez de bizim sözlerimiz ile vuku bulması gerekirse;
Samimiyetle söylemeliyim ki, yazılanlardan bir hayli mutlu oldum. Bu güzel sözleri sizlerden duymak ziyadesiyle sevindirdi beni.

Teşekkürler,

[Eli Sopalı]Kindar :)
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

yorum yapıp konuyu maffetmek istemiyodum ama şeytan dürtüklüyo xD

güzel bi konuya değinmişsin duygu biz daha rahat daha iyi bir oyun oynayalım diye ellerinden geleni yapıyolar.

bazıları bunu iyi bazıları kötü karşılıyor (onlar kendilerini biliyor)

son olarak ekliyim keşke oyunun ağır yükünü taşımakla hükümlü [GM] lerin isimlerini yazsaydın

söliceklerim bu kadar mikrafonu altdaki arkadaşa bırakıyorum ;)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

[GM] Lerimiz iyi Hoş Da
Diger Online oyunlarımıza gelirse ben şuanda 34 Tane online Oyun Takip Ediyorum ama asıl Oynadıgım oyun İKV
DigeR Oyunlarda Şöyle Şeyler oluyor Oyunun en güçlü silahını gm ler Alıyor diyor lar Ama Şöyle bişe Var Diger Online oyunlarda En Güçlü Silahlar Bile Herkezin Cebine uygun Bizim İkv Camiasında Cİmrilik,ARGO, Vb Şeyler Çok
Oyunu herkez oynasın ona bişe demioruz Ama İKV Beta Bundan Daha Güzeldi Derindeki sır geldiginden beri Herkez Paranın İtemin Peşinde Arkadaşlık olsa Herkez birbirine Her konuda Yardım Etse GM lerinde İtem Para Vb Konularda Yardımcı olsa Nerde iyi İtemler Çıkıyor Bahsetse bize İp uçları Ver se o ZmN İkv Zirveye Çıkar Örnek Veriyorum Arkadaşlar REklam olmasın(Silkr***) diye bir Oyun var Onu çok takip ediyorum GM leri Olsn Örnek veriyim Onların GM si Çok Hoş biri Empati Kura biliyor İsmi GM Tarky Bu Arada bu Sözlerim Zembekoğlu Abimize Degil Diger GM Leri Tanımadıgım için Sadece ön Sezi Benimkiler Ama Dediklerimi Gözden Geçirir seniz sevinirim. Zembekoğluna niye mi bu laf lar Degil çünkü Zembek oglu ile ben Bir Aralar Hiç uutmam Beyaz Köşkde Oynuyordu Bana çok yardım etti o aralar GM yönetici Degildi Bana Yeri Geldiginde Ex para İtem Konusunda Yardımcı oldu E.ö De de Bi Aralar Gördüm Sanki çok eskiden di çünkü Beta dönemlerinde yeni Yeni sunucuların Açıldıgı zmaan lar
Karakter İsmi -[Öllllll]-[Kartel]-
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Ceza almasaydım bnde aççaktım bu konuyu benide tebrik edin =))))) :p:p:p:p
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

SAMILBEY yazdı:Gercekten ılk kez havadan sudan konu acmamıssın :) Elbette bu tıp oyunların buyuk bır cogunlugunda ozellıkle bızım oyunumuzda yonetım ısı buyuk bır ozverı ve gonul ısı oyuzdeen bu konu altında yapılan her emege tesekur ederız.. Kimi zaman bızce yanlıs oldugunu dusundugumuz uygulamarı elestırsekde .. amac ıkv daha ıyı yerlere gelebılmesı SAYGILAR...............SAMILBEY

Aynen katılıyorum. Açıkcası herkes katlanmaz bu eleştirilere o kadar uğraşılıyor ediliyor bir hata yüzünden yöneticilere söylenmedik söz kalmıyor :D Bunları yapanlar uzaktan bir izleseler nasıl oyun yönetilir, nasıl binlerce kişiyi denetlemeye çalışılır görseler bence sadece susup otururlar :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Sohbet” sayfasına dön