TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Selamün Aleyküm
Öncelikle gonuya şöyle başlamak istiyom şef şimdi bundan 4 yıl öncesi ve 4 yıl sonrası bir değil annıyonnu ?
Çünkü ben 4 yıl önce 12 yaşımda idim hayır amacın neki yani gerçek yüz falan filan bırak çıkart oğlum böylesi belki daha iği olur :D

Çarlarının şifreleri bende olduğu kişiler bunu iği bilir sana isimde verebilirim 1 hafta bende şifre durur ve o çara kimse giremez senlede aynısını yaşamadıkmı furkan ? ;)

Tam 1 saat benden Evrenin şifresini istedin alabildinmi hayır neden 1 saat boyunca bir şifre için bana ağız eydin?

Misal 'ERTÜRK'

Onunda şifresi bende vardı onunda oyuna girmediği çok zaman oldu onun birşeyi eksildimi?

Amisos Loncasında idim galdaş git araştır kimin neyini yürütmüşüm? git sor Celal abiye sor şef

Ulan mamonun arkasından gonuştun diyorsun ya bide Sehranı parçalamak gibi bir fikrin yokmuydu he ?
Birde senin gazına gelip birisinin arkasından gonuşmamak mümkünmü bunu bana söylesene ?

Yani sana diyeceğim geçmiş kirlidir ama önündeki yol temizse sana b**k yemekten başka birşey düşmez

Kirli dediysekte seninkinden daha kirli değil :D maziye bakma mevzu derin yani hade eyvallah
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

5 Dakika Önce Skypeta Feryat İle Görüştüm. Sahte Bir Face Hesabı 'Keskin Algida ' Diye.
Zaten Ankaya Geçip Ünal'ın Ejder Materyallerini Çalan Çar Nicki Keskin . Daha Sonra Nick Değiştirip ThexRiamax Oldu .
Daha Ne Kadar Batacak Bilmiyorum :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Masterlid yazdı:
5 Dakika Önce Skypeta Feryat İle Görüştüm. Sahte Bir Face Hesabı 'Keskin Algida ' Diye.
Zaten Ankaya Geçip Ünal'ın Ejder Materyallerini Çalan Çar Nicki Keskin . Daha Sonra Nick Değiştirip ThexRiamax Oldu .
Daha Ne Kadar Batacak Bilmiyorum :)
Bende az önce bi akraban ile konuştum, senin için ruh hastası dediler. Senin dediğin doğru ise, benimkini yalanlıyacak birşey de yok. Kanıtlarına hayran kalmakdan başka elimden birşey gelmez.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Valla Ben Her Şeyi Gereğince Koyuyorum . Yeteri Kadarda Canlı Yaşamış Şahit Var .
Gerisi Tılsım'ın İşi. Bunları İnkar Etmessen Şaşırırım Zaten .
Ki Ben Sana Geçmişinle İlgili İtamda Bulunuyorum Amisos'ta Bulunmanla İlgili Değil. ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Batan falan yok sen gafanı yorma benim yanımda olanlar herşeyi biliyor sizde eksik bilin yani bileceğiniz gadar.
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

[İçerik Düzenlendi.] Respected
Face Adresinin Sahte Olduğuna İnanan Arkadaş Resime Bak İki Fotoğrafı Karşılaştır ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba arkadaşlar,

İKV Forumları üzerinde açmış olduğunuz bu tür konular haklı ya da haksız olsanız dahi bir başka şahsa yönelik olumsuz eylem ve hareket içerdiğinden dolayı uyarılmaksızın kaldırılır/kilitlenir. Lütfen sizlerde forum kurallarının işleyişine engel olmadan paylaşımlarınızı yapmaya özen gösteriniz.

İyi niyetimden ötürü şimdilik sadece argo ve benzeri söylemler ile hakarette bulunan üyelerimizi uzaklaştırırken, bu konunun devamı halinde tartışmaya müdahil olan tüm kullanıcıların uzaklaştırma alacağını belirtirim.

Daha duyarlı ve anlayışlı olmanız dileği ile iyi forumlar.

Respected
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön