KEMALIZMX yazdı:
Ek Olarak AtaxWHİTE Gerçek Adıyla Feryat Arkadaşımızın Bahsi Geçen Olaydaki Bütün Ayrıntısı İle ben Bilmekteyim Bunuda Ek Olarak Bildirmek İsterim , Evren Bencede Beyin Yıkamaktan Başka Bir Halt yapmamaktasın.
2+2 daha 4 .
Mamo Ek Olarak Sanada Yazıklar Olsun Dıyorum Cidden 0'ın Altında Bir Karaktere Sahipmışsin Nediyim Bakın Keyfinize
Mert Karekterleri Orataya Koyacaksak Cehennemin Dibindesin
Seninde Farkın Yok ?
Farkım Sizi Desteklemediğim İçin Olabilir Mi ?
Farkımmış Mamocan Daha 1 Ay Hatta 2 Hafta Öncesine Kadar Skypede Neler Konuşuyordun Şimdi Neler Konuşuyorsun İnsan Bukadar #@!? Olmasın Neyse İt Ürür Kervan Yürür.
2 Hafta Öncesine Kadar Sende 'Sehran' Çatısı Altındaydın Bilader Geldiniz Gittiniz Neyin MuhaBbetini Yapıyorsun Neyin Kafasındasın Anlamadım Ben ))
Bir bak bakalım eski RebeLs üyeleri neredeler? Hiçkimse senin için bu yapılanmada değildi. Herkez birisi için vardı lakin senin için niye kimse yoktu halada yok önce kendine bunların cevabını ver. Zamanında reelde gördüğün yerde öldürene kadar döveceğin Kralbenim Casanowaq Mertking ile birliktesin. Kucaktan kucağa atlamak mı? Güldürüyorsun. Açık ve net olan; senin yaşıma hürmet et dediğin günlerde 14 yaşında olduğun. Acı bir gerçek; sen normal değilsin.
Ben Ne Dediysem Aynısını Sen Demiyormuydun ?
Nemesis'i Kurmadan Bile Mertlere Teklifler Yağdırdın , Skype Girip Gelin Davetinde Bulunmadınmı ?
Ayrıca RebeLs Üyelerini Kafalamak Onlara İtem Üretip Kendini Sevdirip Bir Kenara Çekmek Benim İşim Değil Senin İşin.
Ben Kimseyi Kayırmam . Şimdide Seviyorum 2-3 Kişi Hariç İleridede Seveceğim . Ne Hakkım Varsa da Helali Hoş Olsun.
Sana Gelelim ? Sen Çokmu Temizsin Her Soygun Olayında Geldin Bana . Sonra Sabahlara Kadar Özürler ? Bunlar Ne Olacak .Neyse Tartışmaya Başlamıyorum Konunun Sağlığı Açısından
Hee hatırladım. Mertlere bu teklifi sende yap Evren diye yalvardığın gün evet yaptım. Ek olarak ben kimseyi kafalamak için düşünmeden Ejder Asa basmam. Herşey hak edene. Bir ejder asanın maliyetine değmiyecek adamı niye denk tutayım? Ama seni bu konudan ayrı tutuyorum. Her istediğinde Beş'er Beş'er götürüyordun ganoları, maşallah kasa senin gibi mübarek maden birikmiyordu. Senidemi kafalıyordum? Hak etmemene rağmen el altından yürüttüklerin? He bak birde bu konuda sana son uyarım; Sercana Latif ve Ejder bastığım gün o çocuk hak etmiyor demiştin, charlar daha dizilmeden Serdan oyuna ara vermek zorunda kalınca, Email'inin şifresini ver sen yokken bize lazım olur dedin. Onun e-mail'i ve şifresi sadece sende vardı. Ve ne hikmettirse, Email'inin şifresi değiştirildi, ben biraz üstüne gelip korkutunca bidakika bidakika şifrenin sonunda nokta varmış hatırlıyamadım gibi çocuksu bir yalan uydurup karakterleri geri verdin. Tek hücreli canlılar bile bunu yutmaz, Sende kaç tane hücre varda böyle birşeyi yutturmaya çalışıyorsun? Özür falan yok yavrum, Dostlarım için geri döndüm. Evet Çalmaya Niyetlenen Sendin O gün sesinin nasıl titrediğini hayatım boyunca unutamayacağım. Bunun son post'um olması için çaba göstereceğim. Şimdi ne ile karşıma geleceğini merak ediyorum...
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Bu arada bu araştırmayı yapan arkadaşa bir kaç şey sölemeyi boynumun borcu hissettim , İbrahim arkadaşımızın böylebir şey yapıcağına ne inanmak isterim nede inanırım ki yazdığın yazıyı okuduğumda İbrahim i tanıyan biri olarak öyle davranmayacağını ve o tılsıma geldiğinde neler yaptığınıda iyi bilirim.Bu yazıyı buraya yazan arkadaşın belli ki bir yarası var ki böyle ağır ithamlarda bulujnmuş ayrıca fotoğraftaki facebook hesabının ibrahime ait olduğu görünmemekte ne malum kendin bir face açıp fotosunu almadığın . İftira da olsa az uraş öyle at inandırma payın olsun bağri. Ertürk Yüksel(YıldırımBayezid)
En son MonarChy18 tarafından 28 Mar 2012 21:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.'' Yıldırım Bayezid
Bence İnkar Edemiyor Değil , Olmayan Bir Şeyi İnkar Etme Tenezzülünde Bulunmuyorum .
Yollar Ayrıldı Nede Olsa Tut Tut Savur Hangisi Tutarsa Evrencan
Yollarmı ayrıldı? Furkan artık aramızda değilsin bu bizim ortak kararımız. Dediğim günden beri tutup tutup savuran sensin. Artık kendine bir dur de Ömer Furkan Cengiz. Eline birşey geçmiyor, Hergün saçma sapan konular yağdıranın sen olduğununda mı farkında değilsin. Gerçekden sen normal değilsin.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı nedeni ile forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Respected
En son Respected tarafından 28 Mar 2012 21:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep:Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.