İşporta & Pazar Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

İşporta & Pazar Önerisi

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Arkadaşlar bugün aklıma güzel bir fikir geldi sizinle paylaşmak istedim.Yıllardır biz oyuncular Meran Şehrine Labirente işporta istemekteyiz.Ancak bu isteğimiz hiç bir zaman gerçekleşmedi bundan sonrada gerçekleşmeyecek.Bunların yerine şahsi fikrim olan yeni bir bölge açılmalı.İsmi misal; Çarşı, Pazar vs.. Bu bölgeye aynı Er Meydanı gibi kod yazarak gireceğiz.
Örneğin; /pazar , /carsi
Bu bölge içerisinde Satıcı, Pazarcı, Tezgahtar vs. artık adı her neyse bir NPC olacak.Bu NPC ile hem alış veriş yapılabilecek (Örneğin çöp eşyaların satımı) Hemde bu NPC' den alınacak tezgah, torba, sepet, vs.( ismini yine siz koyun.) ile kendi pazarımızı açabileceğiz.

Bu bölge ile hem yıllardır beklediğimiz pazar hasreti son bulacak hem de işportacı sıkıntısı giderilecek diye düşünüyorum.Bölge ileride daha da geliştirilebilir.Ancak şu haliyle bile bence bir çok insanın yüzünü güldüren ve oyundaki büyük bir boşluğu doldurabilecek bir potansiyele sahip.

Not:Öneri desteğe gönderilmiştir.Siz de öneriye katılıyorsanız Destek ' e bir mail de siz atın.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Re: İşporta & Pazar Önerisi

Mesaj gönderen FERRAND »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Arkadaşlar bugün aklıma güzel bir fikir geldi sizinle paylaşmak istedim.Yıllardır biz oyuncular Meran Şehrine Labirente işporta istemekteyiz.Ancak bu isteğimiz hiç bir zaman gerçekleşmedi bundan sonrada gerçekleşmeyecek.Bunların yerine şahsi fikrim olan yeni bir bölge açılmalı.İsmi misal; Çarşı, Pazar vs.. Bu bölgeye aynı Er Meydanı gibi kod yazarak gireceğiz.
Örneğin; /pazar , /carsi
Bu bölge içerisinde Satıcı, Pazarcı, Tezgahtar vs. artık adı her neyse bir NPC olacak.Bu NPC ile hem alış veriş yapılabilecek (Örneğin çöp eşyaların satımı) Hemde bu NPC' den alınacak tezgah, torba, sepet, vs.( ismini yine siz koyun.) ile kendi pazarımızı açabileceğiz.

Bu bölge ile hem yıllardır beklediğimiz pazar hasreti son bulacak hem de işportacı sıkıntısı giderilecek diye düşünüyorum.Bölge ileride daha da geliştirilebilir.Ancak şu haliyle bile bence bir çok insanın yüzünü güldüren ve oyundaki büyük bir boşluğu doldurabilecek bir potansiyele sahip.

Not:Öneri desteğe gönderilmiştir.Siz de öneriye katılıyorsanız Destek ' e bir mail de siz atın.
Çok güzel olur yolladım ben desteğe kardeşim.+1
Resim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Çok güzel olur yolladım ben desteğe kardeşim.+1

Desteğin için teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

aynı mesajın desteğe sürekli atılması sistemi yavaşlatmaktan başka işe yaramaz.ayrıca böyle birşey olursa oyundaki işportaların anlamı kalmaz.beğendiğim tek yanı /pazar yazılarak tüm oyuncuların ortak bir pazar alanına geçiş yapması ve dükkan açması olabilir.(daha öncede benzer bir öneriyi ben göndermiştim gelen yanıt:gelişen ve ilerleyen ikv oyuncularının görüşlerini bıdı bıdı bıdı sonuç:0 adamlar oyuncuyu iplemiyor istediğin kadar öneri gönder :) )
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

/pazar eklentisi yazıyoruz.

Em gibi bir yere giriyoruz. Uzun ince bir yol üzerinde Pazarcı altında çarın ismi yazılı. Yürüyorum Menekse elmas alcam pazarcıalrı tek tek dolaşıyorum sonunda uygun bir menekse satan buldum. Bakıyorum 20 m yazmış. Mausem ile cantama sürüklüyorum cantamdan 20 m eksliyor. Ne güzel bişi hemncik ihtiyacımı karşıladım diyom. Bende bir pazar eklentisi yüklesem hesabıma diyom.

Dükkana gidiyorum Pazar eklentisi alırıyorum 4990 akçe Alıryorum Hmen ardından oyuna giriyorum.

/pazar yazıyorum banka gibi bir bolum açılıyor bende aldığım menekseyi pazar menusune koyarken 25 m oalrak + ve - bolumlerini basarak tamam diyom ve pazzardaki yerini alıyorun.

/çık yazıyorum ve oyunuma devam ediyorum. Meneksem satılmısmı diye /pazar yazıp tezgahımdaki menuye bakıyorum oo ne güzel 25 m ye satmısım hemen +- ile tezgahımdan 15 m cantama yüklerip /çık yazıyorum. Ve bir cemberli atıyorum..

Menü bölümünü isgal etmediğimden çok mutluyum ama pazar eklentisi omayan menuden yazıyorlar menekse 40 m 30 m diye ama benim pazar eklentim olduğundan kulak bile asmıyorum.

Gelsinde nasıl gelirse gelsin dünayaya açıalcak oyunda şart şart şart. Türkçe bikmeyenler menuden okuyamayacakları için kolay yoıldan alacakları bir yol bulmaları gerekir.
A R Z L O D O S
KnTkn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KnTkn »

Bu fıkır dıyer onlıne oyunlarda var çok mu duşundun :D
KaaN xKONFUCYUSx
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

KnTkn yazdı:Bu fıkır dıyer onlıne oyunlarda var çok mu duşundun :D
Diyelim ki sen manav işletiyorsun ve caddenin karşısında bir manav daha var o domates satıyor diye sen satmayacak mısın?

Yani diğer manavlarda domates var diye sen kendi manavında domates satmaz mısın? (Umarım mesajı almışsındır)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GecePaNeL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Casper

Mesaj gönderen GecePaNeL »

SeRViToR yazdı:
Diyelim ki sen manav işletiyorsun ve caddenin karşısında bir manav daha var o domates satıyor diye sen satmayacak mısın?

Yani diğer manavlarda domates var diye sen kendi manavında domates satmaz mısın? (Umarım mesajı almışsındır)
Bence gerekli cevabı almış arkadaş :D
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

SeRViToR yazdı:

Anladın sen umarım.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Geleneksel hale gelen ve ayda bir tekrarlanan pazar ihtiyacı mesajları ama yönetimden bir tepki yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön