Bir Veda Benden Olsun (xJUN)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Bir Veda Benden Olsun (xJUN)

Mesaj gönderen xxJUN »

Merhabalar,
Öncelikle şimdi yazdığımdan uzun bir yazım oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum . Ancak birçok kişiye yol göstermesi umuduyla yazdığımı belirtmek isterim.
Hayat hikayemi mi yazıcam ? Evet doğru bildiniz . Ama o kısmı biraz kısa geçmek istiyorum.

İlkokulu Maltepe Gülsuyu'nda ufak bir mahalle okulunda okuduktan sonra ozamanlar liseye geçiş sınavı olan OKS de iyi bir puan tutturarak Trabzon Kanuni Lisesini kazandım . Aileme de yakın olmak amacıyla bu seçimi Trabzon Araklı anadolu olarak değiştirdim . 1.ci sınıfı başarıyla bitirdikten sonra 2. sınıfa giderken tanıştım ikv ile.

2.ci sınıfın ortalarında Sanırım mart ayına denk geliyor bu . 20 günlük devamsızlık hakkını doldurarak son derece kurallara bağlı olan bu okuldan kısa bi tabirle şutlandım . Bir umut akşam lisesi olarak bilinen okula kaydoldum . Baya da bi meblağ ödüyordum bu okula. Ailemin bütcesi 4. sınıfa kadar yetti. Bu meblağ bıraz ağır gelmeye başladı. Bende daha fazla yük olmamak için 6 dönem +152 kredimle beraber açıköğretime geçiş yaptım .

Son 3 senedir açıköğretimdeyim . Evet yanlış duymadınız 152 krediyle (1 sınav 30 kredi , mezun olmak için 190 kredi) 3 senedir lisedeyim . 21 Yaşıma geldim artık utanıyorum .

Neyse uzatmıyayım 6 ay önce rahmetli olan dayımdan 1 araba 1 de ufak dükkan kaldı . Onla idareten geçinip gidiyordum ki bu aralar sigaraya dahi para yettirememeye başladım .

İkv dükkana girip 6 ayda ikv ye yatırdığm prayı görünce şok oldum . Bu para 3 yıl önce bıraktığım Akşam lisesinin şuanki parasıyla eşdeğerdi.
(Bu fiyatları öğrenmek isterseniz Nette bolca mevcut )

Ne uğruna hayatım mahvoldu ?
Kısacası Açıköğretim Lisesini bitirerek üniversite sınavlarına girip iyi bir üniversite kazanmaya karar verdim.

Bu arada kardeşim kadar sevdiğim Mustafa ya ;
Samet'e,
Mert'e,
Onur'a ,
Osman'a,
Nekadar tartışmamız olmuşsada Furkan'a ,

Bana nekadar argo konuşuyor olsamda susturma vermiyen yönetime veya şikayet etmeyen arkadaşlara :)

Ve adını sayamadığım Birçok kişiye Sonsuz teşekkürler.

Çoğu kişide numaram var isteyen oradan ulaşabilir.

Kalın Sağlıcakla...
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bir Veda Benden Olsun (xJUN)

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Hiç Birşey İçin Geç Kalınmış Sayılmaz Umarım Herşey Gönlünce Olur ..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

xxJUN yazdı:Merhabalar,
Öncelikle şimdi yazdığımdan uzun bir yazım oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum . Ancak birçok kişiye yol göstermesi umuduyla yazdığımı belirtmek isterim.
Hayat hikayemi mi yazıcam ? Evet doğru bildiniz . Ama o kısmı biraz kısa geçmek istiyorum.

İlkokulu Maltepe Gülsuyu'nda ufak bir mahalle okulunda okuduktan sonra ozamanlar liseye geçiş sınavı olan OKS de iyi bir puan tutturarak Trabzon Kanuni Lisesini kazandım . Aileme de yakın olmak amacıyla bu seçimi Trabzon Araklı anadolu olarak değiştirdim . 1.ci sınıfı başarıyla bitirdikten sonra 2. sınıfa giderken tanıştım ikv ile.

2.ci sınıfın ortalarında Sanırım mart ayına denk geliyor bu . 20 günlük devamsızlık hakkını doldurarak son derece kurallara bağlı olan bu okuldan kısa bi tabirle şutlandım . Bir umut akşam lisesi olarak bilinen okula kaydoldum . Baya da bi meblağ ödüyordum bu okula. Ailemin bütcesi 4. sınıfa kadar yetti. Bu meblağ bıraz ağır gelmeye başladı. Bende daha fazla yük olmamak için 6 dönem +152 kredimle beraber açıköğretime geçiş yaptım .

Son 3 senedir açıköğretimdeyim . Evet yanlış duymadınız 152 krediyle (1 sınav 30 kredi , mezun olmak için 190 kredi) 3 senedir lisedeyim . 21 Yaşıma geldim artık utanıyorum .

Neyse uzatmıyayım 6 ay önce rahmetli olan dayımdan 1 araba 1 de ufak dükkan kaldı . Onla idareten geçinip gidiyordum ki bu aralar sigaraya dahi para yettirememeye başladım .

İkv dükkana girip 6 ayda ikv ye yatırdığm prayı görünce şok oldum . Bu para 3 yıl önce bıraktığım Akşam lisesinin şuanki parasıyla eşdeğerdi.
(Bu fiyatları öğrenmek isterseniz Nette bolca mevcut )

Ne uğruna hayatım mahvoldu ?
Kısacası Açıköğretim Lisesini bitirerek üniversite sınavlarına girip iyi bir üniversite kazanmaya karar verdim.

Bu arada kardeşim kadar sevdiğim Mustafa ya ;
Samet'e,
Mert'e,
Onur'a ,
Osman'a,
Nekadar tartışmamız olmuşsada Furkan'a ,

Bana nekadar argo konuşuyor olsamda susturma vermiyen yönetime veya şikayet etmeyen arkadaşlara :)

Ve adını sayamadığım Birçok kişiye Sonsuz teşekkürler.

Çoğu kişide numaram var isteyen oradan ulaşabilir.

Kalın Sağlıcakla...

Öncelikle Orçun Hayat Oyundan İbaret Değil Kardeşim , Bunu Anlamana Sevindim İnşallah İstediğin Üniversiteyi Kazanırsın ve İyi Bir Yerde Kariyer Sahibi Yaparsın
Rotanı Çizmişsin Bizede Selametle Demekten Başka Bir İş Düşmez.
Dostumuz Baki Olsun , Telefon Numaramı Skype Adresimi Biliyorsun , Oyunda Görüşemesekte Skypede Msn'de Facebook vb. Platformlarda Görüşürüz

Reel ve Geri Kalan Okul Hayatında Başarılar ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamün Aleyküm .
Orçun'um :) Canım .. Kazanıpta Gelirsin Sen , Özletme Kendini Ara Sıra Uğra Olurmu .
Her Şey İstediğin Gibi Olur İnşallah .
Aylavyu :)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
adanaliyik
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen adanaliyik »

by ;)
ResimResimResimResim

ajdar müziğin babasıdır çünkü anasını :D

FERHAT SÜSEN ReLaXxEeFeNDyY
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Axiomplace »

Güle güle git DOSTUM.
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Allah yolunu açık etsin. Biliyorum ki senin gibi yanlış tercih yapan çok kişi var bu oyunda. Bu yazdığından dolayı seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim. Umarım bazılarına ibret olur bu yazılanlar (tabi uzun diyip okumaya üşenmezlerse) ;)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx

“Genel Sohbet” sayfasına dön