Ben bu karakterini açalı 1.5 - 2 ay filan olmuştur zaten herşey çok ani gelişti aklımda hiç şifa yokken öylesine açmıştım şimdi ana karakterim oldu falan filan...

neyse gelelim konumuza; hesapta herhangi bir yağma artırıcı ürünü olmadan 1.5 - 2 ayda bu itemleri dizdim;
Fundi kolye x1, Fundi yüzük x1, Cent kolye x2, Cent yüzük x2, Oksidant Kolye x1, Oksidant yüzük x1,
Kutadgu Mor yüzük x4, İbni Mor asa x4, Paraceus Mor asa x 6, Maraton adam mor ayakkabı x 5, Büyük sahra mor pantol x3, Yücelen mor pantol x1, İbni cevo mor pantol x1...
Şimdilik Aklıma gelenler bunlar ve bunları düşürürken hesabımda plus paket dahi yoktu tabi sayısız çift itemler, iksirler ve materyallar düştü onları saymıyorum yani bu aralar o kadar çok item düştüki koyacak yer bulamıyorum artık desem doğrudur... Zaten şaheser-nadidelerin çogunu yere attım, şaheser nadide olmayanlarıda eşe dosta bedava dağıttım...
Neden böyle oldu? sanırım Karakter şansı dedikleri şey olmalı bu! artırıcı filan hikaye, ben bunun canlı tanığıyım abi. Karakter şansı denen olay kesinlikle var şimdi bir karakter takılarda şanslıysa diğeri zırhlarda şanslı oluyor kimisi hepten şanssız oluyor aylarca item düşmüyor adam artırıcı alıyor yine çıkmıyor sonunda gidiyor charını siliyor! mesela bana da zırh düşmüyor zırhtan yana hiç şansım yok 250 madalya var bir zırh düşmedi gitti! adamı görev yapsın Migrata diye alıyorum ilk girişte pat düşüyor zırhı

yani demem o ki bu işler şans işi, tamamen karakterin kendisiyle alakalı bir durum ama tam çözemedim daha değişik bir sistemi var İkvnin. Ama tavsiyem artırıcılara fazla güvenmeyin sonuçta sana item düşürme garantisi vermiyor ve insanda hayal kırıklığı yaratıyor