Yağma Artırıcıları Testi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yağma Artırıcıları Testi

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Artırıcı ben düşünceme göre ŞANS FAKTÖRÜ kalabalık sunucularda az ... Eminönüde bir günde 2-3 menekle çıkıyor. Ama ben ANKA de oynuyorum. Günde 6-10 arasında menekşe çekiliyor.(BİR KİŞİNİN ÇEKTİĞİ DEĞİL TOPLAM OLARAK)

ANKA sunucusunda bir adamın aynı gün 4 menekşe çektiğine şahit olurum. (bu benim :DDD)

Ama tek plus kullanarak çektiğim günlerde oldu 2-3 günde 1 adet çeke bildim ... ama Artırıcı ile günde en az 2-3 oluyor (ANKA sunucusunda ) ... Ben TEST ettim ve ARTIRICI işe yarıyor. Eminönüde ne olduğu bilemem.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xrtoo »

Oyun yönetiminin benim gözümde cennetten arsa satanlardan hiç bir farkı yok,iki side hayal satıyor.60/60 yağma artırıcı 2 haftada 15 junon aldığım 'HAVA'!!!
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

vallahi çıldıracağım şu olaya bir çare bulun şifacımın üstünü düzüp oyuna ara verecektim yönetim anladımı ne yaptıysa günde 3-4 defa gaffara gitmeme rağmen mevlana asa alamadım
ya hu bütün setleri tamamladım her şey tam kaç defa gaffara mevlana asa için gittim vermiyor loncada ve hesapta çember arttırıcı var
millet ilk girişinde alıyo sonra havalarından geçilmiyor şu iksire harcadığım parayla mevlana asa basardım düştü düşecek derken lp de tavan yaptı 2 haftada 3.5m lp kastım şifacımla
yeter ya @@ :x
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

evet ben eminönü sunucusundan imzamdaki karakterlerin sahibiyim..

Gelelim Grup Bölgelerinin itemlerine.. Ben hiç yağma arttırıcı almadım almamda beleş verirlerse olabilir.. Ben tam bi playerim günde en az 7-8 saat oyunda olan biriyim.. Plusum var yani yüzde 60 lık çemberli yağma lonca sistemi yeni geldiği için loncadaki arttırıcıyı saymıyorum. Şimdi büyük bosslardan düşen itemlerimi söliceğim..
**Büyücü**
Sığınak Bölgesi sadece Kenan;
*400 madalya(3 boss 1500 madalya)
*Kıyamet Kolye(2 adet)
*Kıyamet Yüzük(1 adet)
*Necleous Kolye(3 adet)
*Altrenatör Kolye(5 adet)
*Altrenatör Yüzük(2 adet)

Migrat Bölgesi sadece junon;
*250 madalya(2 boss 510 madalya)
*Kıyamet GB-Amplifikatör(3 adet)
*Necleous GB-Amplifikatör(2 adet)
*Altrenatör GB-Amplifikatör(4 adet)
*Necleous yüzük(0 adet)

Yol Savaşçısı;
*89 madalya
*Cehennem Amplifikatör(1 adet)
*Galata Sembolü(6 adet)
*Reçeteler..

GBM X;
*61 madalya
*sıfır kelvin ayakkabı(1 adet)
*transfarmatör ayakkabı(1 adet)
*Erg yongası(2 adet)
*reçeteler..

Stuart Efendi;
*236 madalya
*cehennem eldiven(2 adet)
*kıyamet eldiven(3 adet)
*sıfır kelvin eldiven(1 adet)
*transfarmatör eldiven(1 adet)
*cehennem Amplifikatör(1 adet)
*kıyamet Amplifikatör(0 adet)
*sıfır kelvin Amplifikatör(1 adet)
*transfarmatör Amplifikatör(1 adet)
*Köşk madalyonu(12 adet)
*reçeteler..

Semiha Hanım;
*106 madalya
*cehennem pantolon(2 adet)
*kıyamet pantolon(1 adet)
*sıfır kelvin pantalon(1 adet)
*transfarmatör pantolon(0 adet)
*sıfır kelvin Amplifikatör(1 adet)
*ateş boyası(2 adet)
*reçeteler..

Dede;
*106 madalya
*cehennem ceket(0 adet)
*kıyamet ceket(0 adet)
*sıfır kelvin ceket(1 adet)
*transfarmatör ceket(4 adet)
*cehennem asa(0 adet)
*kıyamet asa (1 adet )
*sıfır kelvin asa(0 adet)
*transfarmatör asa(0 adet)
*Hidrojen(5 adet)
*reçeteler..

sadece büyücüm ve işte itemler nadideleri saymadım bile. Gaffardan ilk item trans ceket düştü fakat 40. kesimde. 39 defa gaffar atıp boş dönüp isyan etmedim oynamaya devam ettim halen daha etmekteyim. En çok item düşen büyücüm olduğu için yazdım yani bu karakterim en çok itemi olan karakterim. Siz kimsiniz biliyor musunuz item manyağı oyunu oyun için değil hırs ve öteki kullanıcılarla yarışmak için oynuyorsunuz. Benim bu karakterime ilk asa dün gece düştü 106. kesimde ama bu kadar kestim bir defa sizin gibi isyan etmedim. Neyse bu düşenler plustaki ile loncadaki yağma arttırıcıların hediyeleri 35. kesimde felan ben oyuna ara vermiştim lonca sistemi gelince loncaya girdim ve itemler ortada(sığınak migrat hariç) iyi forumlar..
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

heralde sorun çözülmüş bulunmakta :D
KnTkn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KnTkn »

Şansimiz sıfırsa almiyalim mi?
KaaN xKONFUCYUSx
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KnTkn yazdı:Şansimiz sıfırsa almiyalim mi?
Sana şöle diyim gruptakilerin arttırıcılarıyla aynı olmasın arttırıcı oranın ya fazla olsun yada eksik ;)
Kullanıcı avatarı
Kingoftheikv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Nefsi Müdafaa

Mesaj gönderen Kingoftheikv »

Ben bu karakterini açalı 1.5 - 2 ay filan olmuştur zaten herşey çok ani gelişti aklımda hiç şifa yokken öylesine açmıştım şimdi ana karakterim oldu falan filan... :D neyse gelelim konumuza; hesapta herhangi bir yağma artırıcı ürünü olmadan 1.5 - 2 ayda bu itemleri dizdim;

Fundi kolye x1, Fundi yüzük x1, Cent kolye x2, Cent yüzük x2, Oksidant Kolye x1, Oksidant yüzük x1,
Kutadgu Mor yüzük x4, İbni Mor asa x4, Paraceus Mor asa x 6, Maraton adam mor ayakkabı x 5, Büyük sahra mor pantol x3, Yücelen mor pantol x1, İbni cevo mor pantol x1...

Şimdilik Aklıma gelenler bunlar ve bunları düşürürken hesabımda plus paket dahi yoktu tabi sayısız çift itemler, iksirler ve materyallar düştü onları saymıyorum yani bu aralar o kadar çok item düştüki koyacak yer bulamıyorum artık desem doğrudur... Zaten şaheser-nadidelerin çogunu yere attım, şaheser nadide olmayanlarıda eşe dosta bedava dağıttım... :)

Neden böyle oldu? sanırım Karakter şansı dedikleri şey olmalı bu! artırıcı filan hikaye, ben bunun canlı tanığıyım abi. Karakter şansı denen olay kesinlikle var şimdi bir karakter takılarda şanslıysa diğeri zırhlarda şanslı oluyor kimisi hepten şanssız oluyor aylarca item düşmüyor adam artırıcı alıyor yine çıkmıyor sonunda gidiyor charını siliyor! mesela bana da zırh düşmüyor zırhtan yana hiç şansım yok 250 madalya var bir zırh düşmedi gitti! adamı görev yapsın Migrata diye alıyorum ilk girişte pat düşüyor zırhı :) yani demem o ki bu işler şans işi, tamamen karakterin kendisiyle alakalı bir durum ama tam çözemedim daha değişik bir sistemi var İkvnin. Ama tavsiyem artırıcılara fazla güvenmeyin sonuçta sana item düşürme garantisi vermiyor ve insanda hayal kırıklığı yaratıyor :)
[Kingoftheikv(49)]
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Epey önceden açtığım konuya bakıyorumda eskiden gerçekten eşya düşürmek zormuş :D
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön