Cehaletin Daniskası

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Cehaletin Daniskası

Mesaj gönderen yasakask1 »

evet mevlana araya son hidrojen ve benim açıkçası ibni cev^ asamdan ayrılasim yok. Gerçekten süper bizim sunucudaki bazı kendini beğenmişler şifayı yetersiz buldukları için bazı gruplara almıyorlar. Eh her şey bi arada olmuyor :) cevriyesiz item giymemeniz dileğiyle :)
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Hiç bir şaheser çöp değildir. ibni cevriye ya kritik basmazsa. ama ashabın her türlü rejenerasyonu var. Mevlana asanın ashap dan iyi olması çok normal çünkü yeni bir eşya. Yeni gelen bir eşyanın eski bir eşyadan düşük olmasının mantığı olmazki zaten.
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bana birisi gelse bedava ashab üreticem sana dese elimdeki ibni cev^ asadan vazgeçmem. Bunu denemeden bilemezsin canım kardeşim. Kolay gelsin.
Eski ikvci

Menteşeoğlu
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

yasakask1 yazdı:bana birisi gelse bedava ashab üreticem sana dese elimdeki ibni cev^ asadan vazgeçmem. Bunu denemeden bilemezsin canım kardeşim. Kolay gelsin.
Uzun süre Ashabın ne kadar kullanışsız olduğunu savundum fakat ürettikten sonra bana kudret rejenerasyonuyla büyük bir rahatlık sağladı kritiğim zaten iyiydi ve ashabı üretip yükseltmeden önce ibni cevo asayı yükseltmediğim için kritik te çok bir kaybım olmadı fakat akrep asayı yükseltmiş olsaydım büyük ihtimal üretmezdim.

Bu aralar ashaba çok yükleniyolar özellikle de mevlana asa geldikten sonra. Ashab üreten bu oyundan anlamaz tarzı yapan bile var, öyle değil...
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

benim ashab üreteni şifacılıktan dışlama gibi bi lüksüm yok normalde. Ama çöp yani üretmeyin mevlana asa üretin daha iyi.

:arrow:
Eski ikvci

Menteşeoğlu
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

yasakask1 yazdı:benim ashab üreteni şifacılıktan dışlama gibi bi lüksüm yok normalde. Ama çöp yani üretmeyin mevlana asa üretin daha iyi.

:arrow:
O zamanlar yoktu işte :)
Kullanıcı avatarı
Limon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: 'sını arıyor.

Mesaj gönderen Limon »

ISeHRaZaTI yazdı:
yasakask1 yazdı:bana birisi gelse bedava ashab üreticem sana dese elimdeki ibni cev^ asadan vazgeçmem. Bunu denemeden bilemezsin canım kardeşim. Kolay gelsin.
Uzun süre Ashabın ne kadar kullanışsız olduğunu savundum fakat ürettikten sonra bana kudret rejenerasyonuyla büyük bir rahatlık sağladı kritiğim zaten iyiydi ve ashabı üretip yükseltmeden önce ibni cevo asayı yükseltmediğim için kritik te çok bir kaybım olmadı fakat akrep asayı yükseltmiş olsaydım büyük ihtimal üretmezdim.

Bu aralar ashaba çok yükleniyolar özellikle de mevlana asa geldikten sonra. Ashab üreten bu oyundan anlamaz tarzı yapan bile var, öyle değil...
Ashab bence Şifacıların kullanması bakımından gayet ideal bir silah. Zira kritik atıp atamaman tamamıyla şansa bağlıyken Ashab'ın kudret rejenerasyonu bile Şifacıya çok büyük bir yardım sağlıyor.
Tabi ki şuna da karşı değilim : eğer sen 10 attığın iyileştirmeden 7'sinde kritik atabileceksen bence de Ashab gereksiz kalıyor. Fakat ne olursa olsun Ashab'ın çöp olduğunu düşünmüyorum.
Eskilerden/Sancaaak.

Saprofiit. - ^Ejder Asa.
SavasciBabaa. - ^Ecel Getiren.
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

okurken guldum :) siz simdi o asayı ashab a tercih ediyorsunuzya :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Doktordoctor yazdı:okurken guldum :) siz simdi o asayı ashab a tercih ediyorsunuzya :)
Bugün 4+1+1 Gaffar attık. 1288 Büyü şifama rağmen başarabilmemi sağlayan önemli etkenlerden birisi İbn-i Cevriye ^ Asa idi. ;)
PIRASASAPI
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

ozaerdenn yazdı:
Doktordoctor yazdı:okurken guldum :) siz simdi o asayı ashab a tercih ediyorsunuzya :)
Bugün 4+1+1 Gaffar attık. 1288 Büyü şifama rağmen başarabilmemi sağlayan önemli etkenlerden birisi İbn-i Cevriye ^ Asa idi. ;)
sen 20 iksir içerken ben 10 iksirle kesiyorum.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)

“Şifacı” sayfasına dön