Görevim Silindi ve Alamıyorum )=
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Görevim Silindi ve Alamıyorum )=
Merhaba Dr. Recai beyden bir görev almıştım gaffarın robotumu veya telsizi hatırlamıyorum neyse aldım görevi ve oyundan düştüm geri girdiğimde görev silinmiş ve Recai Bey bana görevi vermiyordu dedimki herneyse nasıl olsa anı makinası bana görevi verir. Anı makinasına gittim oda bana görevi vermedi ne yapmam lazım yardımlarınız lazım.
Re: Görevim Silindi ve Alamıyorum )=
o görev görev penceresine gelmiyor diye hatırlıyorum gaffarın robotuyla konuşunca olacak
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: Görevim Silindi ve Alamıyorum )=
Görevi aldıktan sonra recai beyle tekrar konustuysan görevin bitmiştir telaşlanacak bir şey yok. Görev zaten recai bey ile tekrar konuşma göreviydi sen de farketmeden konuşmuşsundur.
Gaffara gittiğin zaman Semihanın oradaki robotla konuşup gaffarın bulunduğu bölüm olan kubbe kapısında geçebilirsin.
Eğer semihanın yanındaki robotla konuşunca da hiçbirşey çıkmıyorsa ve kapıdan geçemiyorsan o zaman desteğe oyun hatası olarak mail at kardeşim.
İyi forumlar
Gaffara gittiğin zaman Semihanın oradaki robotla konuşup gaffarın bulunduğu bölüm olan kubbe kapısında geçebilirsin.
Eğer semihanın yanındaki robotla konuşunca da hiçbirşey çıkmıyorsa ve kapıdan geçemiyorsan o zaman desteğe oyun hatası olarak mail at kardeşim.
İyi forumlar