Öncelikle belirtmek isterimki lonca lp si nin şu an için hiç bir önemi yoktur önemli olan içinde buldundugunuz aileden sevk alıp oynamaktır Sırf o lp yükselsin die hırs yapıp gece gündüz sıgınak migrat a girmek çok saçma tabi yapan arkadaslara saygı duymak gerekir fakat bir loncanın ne kadar iyi oldugunu Terbiyesiyle Adabıyla ögrenilir Umarım bu lp ler iyi BİR işe yararda kasan arkadaşlarımızın emegi boşa gitmez iyi oyunlar
YoSuNGöZLüM ARTHAS lxLoNeSoMexI
*E** F* *E*
cCcBÜYÜK KUKLACI LP IMPARATORLUGU 2012cCc
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: KUKLACIDA LP SIRALAMASI
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
LASTDRAGON yazdı:Öncelikle belirtmek isterimki lonca lp si nin şu an için hiç bir önemi yoktur önemli olan içinde buldundugunuz aileden sevk alıp oynamaktır Sırf o lp yükselsin die hırs yapıp gece gündüz sıgınak migrat a girmek çok saçma tabi yapan arkadaslara saygı duymak gerekir fakat bir loncanın ne kadar iyi oldugunu Terbiyesiyle Adabıyla ögrenilir Umarım bu lp ler iyi BİR işe yararda kasan arkadaşlarımızın emegi boşa gitmez iyi oyunlar
*E** F* *E*
Merak etme boşa gitmez. En Kötü İhtimal Takı Alınır.
Aleykümselam,teşekkür ederim.Rammsteinn yazdı:selam olsun kuklacıya:
Güzel bi calısma olmus elınıze saglık arkadaslar ben teşkılatta rock n rol baskanıyım yalnız soyle bı durum var 12m lp sı olan arkadaslar tabıkı buyuk bı gayret caba ama istatistikleri gordum oturup butun charlarımın lpsını topladıgımda 15-16 arasında emınımkı bı cok arkadasta istatistiklerde gorunmuyordur benm gıbı buyuk bı kayıp degıl ama gorunmeyen bı cok arkadasında var oldugunu bılmek gereklı tekrardan elınıze saglık guzel bı calısma
Bu sıralama IKV ANASAYFA daki hergün güncellenen Lonca ve Oyuncu Listelerini kaynak alarak yapılıyor yani "bu istatistiklerde görünmeyen bir cok arkadaş" söz konusu değil.
Ayrıca yine o listelerden yola cıkarak,bir oyuncunun bir oyun karakterinde biriktirdigi Lonca Puanını gösteriyor,toplam 3 yada 5 charında olan Lonca Puanını değil.
Lonca Puanının önemi,Lonca Sıralamalarında Sunucu/Genel Loncasını olabildiğince yukarlarda görmek isteyen oyuncular icin şimdide önemli yani loncaların coğunlugu icin önemli değil,şimdilik sadece bir kismi icin önemli.LASTDRAGON yazdı:Öncelikle belirtmek isterimki lonca lp si nin şu an için hiç bir önemi yoktur önemli olan içinde buldundugunuz aileden sevk alıp oynamaktır Sırf o lp yükselsin die hırs yapıp gece gündüz sıgınak migrat a girmek çok saçma tabi yapan arkadaslara saygı duymak gerekir fakat bir loncanın ne kadar iyi oldugunu Terbiyesiyle Adabıyla ögrenilir Umarım bu lp ler iyi BİR işe yararda kasan arkadaşlarımızın emegi boşa gitmez iyi oyunlar
*E** F* *E*
Ilerisi icin simdi birşey söylemek icin daha erken ama bu LP lerin gelecekte,şuan Lonca olarak sıralamada herhangi bir iddası olmayan loncalar/oyuncuları icinde önemli olacağını düşünüyorum.
Anlaman gereken bir konu var bu sıralamalar sadece ilgilenenler icindir ayrıca Loncaların "ne kadar iyi ne kadar kötü" olduğunun Lonca Puanı ile ölcülmeyeceğinide hepimiz biliyorz.
Yorumlarınız icin teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar.
*istatistiklerde eksik farkederseniz haberim olsun arkadaşlar.
:arrow:
ilk 10 da 5 kuklacı loncası :!:
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Öncelikle çalışman için teşekkür ederim sayende her gün sıralamamı takip edebiliyorum
yüzsüzlük gibi olacak ama listeye her girdiğimde beni rahatsız eden bir şey var
herkesin ismi tam olarak gözükmekte ancak benim ismimin son 2 harfi gözükmüyor :mrgreen: bunu düzeltebilmen mümkünmü :?
:arrow: MuRaTPoLaTşifacı :ugeek:
yüzsüzlük gibi olacak ama listeye her girdiğimde beni rahatsız eden bir şey var
Estafurllah ne yüzsüzlüğü,buyur :idea:MuRaTPoLaT yazdı:Öncelikle çalışman için teşekkür ederim sayende her gün sıralamamı takip edebiliyorum
yüzsüzlük gibi olacak ama listeye her girdiğimde beni rahatsız eden bir şey varherkesin ismi tam olarak gözükmekte ancak benim ismimin son 2 harfi gözükmüyor :mrgreen: bunu düzeltebilmen mümkünmü :?
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları