39-49 59 için yardımlaşma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

39-49 59 için yardımlaşma

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Arkadaşlar forumda bir çok kişi 39 ve 49 lwl ler için tartışıyor. Cizmelikedi adlı forum üyesi 49 lwl güzel 39 lwl kolay diye düşünüyor. Bazıları ise 39 lwl zor ama eğlenceli diyor. 49 lwl şans faktörü nedeni ile pek beğenilmiyor. Öncelikle herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Herkesinde insanların düşünce ve fikirlerine saygı duymasını rica ediyorum.

Bir çok kişi 49lwlbeğenmiyor. Bunu 2 konu başlık altındada belirttim. 49 lwl atlaya bilmek için her şeyi tamamlamamız gerek.

Bu gidişle çok zor 59 lwl gelmesi. Çünkü:

Yardışlaşma yok... Herkes kendini düşünüyor... Sığınak ve Migrat grup bölgelerine SAVAŞÇILARIN alınmaması nedeni ile savaşçı sayıları azaldı... Sığınak ve Migrat grup bölgelerinde her girişte 1 adette savaşçı almalarını isterim böylece savaşçıların türüde azalmaz . BENDE SAVAŞÇIYIM(yinede ne olursa olsun savaşçı olamaya devam ederim.. savaşçı bana eğlenceli geliyor :DD).

59 lwl gelmesi için YARDIŞLAYMAK şart. Oyuncuların bazıları itemlerinin hepsini hazırlayıp 59 lwl gelsin diyor. ama oyunun %50 si itemleri hazır değil bir çoğu BEN GİBİ SAVAŞÇI.. Savaşçılarıda GRUP BÖLGELERİNE alırsanız . İtemine hazırlayan TÜM GÖREVLERİ biten kişi sayısı fazla olur. İtem hazırlayan % 85 olur böyleliklede 59 lwl gelebileceğine inannıyorum.

Herkesein düşüncesine saygım var.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: 39-49 59 için yardımlaşma

Mesaj gönderen erbayyy »

her ne kadarda 39 lvller dahada güzel desekte bir çoğumuz 59 lvllerin gelmesini bekliyoruz çünkü sıkıldık 49 lvl den artık 49 lvl bıktırdı kendinden 39 ken öyle değildi hiç sıkılmıyorduk yeni lvl ihtiyacı duymuyorduk ama geldi oyunu yapanlarıda haklı buluyorum çünkü bi oyun hep aynı yerde kalamaz kalırsa o oyun kısa süre sonra yerlerde olur onun için gelişmesi lazımdı bunun için 1 2 aydan belki dahada kısa bir süre içinde 59 lvller gelebilir (hiç kimse yardımlaşmıyor diyede lvl geliştirmemezlik yapmazlar :D )
.....
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Epiloque »

Çocuklara mesaj yetiştirmekten bıktım,

Yav siziniz yaşınız kaç 39 lvli görecek kadar büyükmüsünüz googlede 2 foto bakıp buraya konu açmakla olmuyor biraz büyüyün 39 lvldede neler yaşandığını yaşıyanlar bilir.O zaman veletler yoktu ulan
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cizmelikedi »

Yok sen beni anlamadın. Diyorum ki herkes birbirine yardım ederse herşey daha çobuk olur hemen yapılır. ama millet kendi derdine düşmüş başkası ne yapıyor neler çekiyor düşünmüyor biraz etraflarınada bakmasını rica ediyorum. Kasamda 10 menekşe 10 gonu 10 yonca ve 10 akik var... ama savaşçıyı seviyorum onuda sığınağa almıyolar bunlar gibi her madeni tamam layıp 59 lwli bekleyecem Bu arada 3 kadim pence 3 meran mücav 3 örümcek 3 dev komu diş 3 liderlik sembol lüm var full farabi set var. (Dirençli eşyam hiç yok :D)
Kullanıcı avatarı
Anaforr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ay Yıldız Tim

Mesaj gönderen Anaforr »

Cizmelikedi yazdı:Yok sen beni anlamadın. Diyorum ki herkes birbirine yardım ederse herşey daha çobuk olur hemen yapılır. ama millet kendi derdine düşmüş başkası ne yapıyor neler çekiyor düşünmüyor biraz etraflarınada bakmasını rica ediyorum. Kasamda 10 menekşe 10 gonu 10 yonca ve 10 akik var... ama savaşçıyı seviyorum onuda sığınağa almıyolar bunlar gibi her madeni tamam layıp 59 lwli bekleyecem Bu arada 3 kadim pence 3 meran mücav 3 örümcek 3 dev komu diş 3 liderlik sembol lüm var full farabi set var. (Dirençli eşyam hiç yok :D)
ilk yardımlaşma adımını sen at o zaman. elindeki malzemelere bakılırsa şansında iyi. mesela (aylardır şans arttırıcılarla maden çekmemize rağmen tek menekşe düşmemiş) ejder üretemeyen biz garibanlara yardım et.

ayrıca dediğinde çok doğru sen dahil herkes kendi derdine düşmüş.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cizmelikedi »

Ben günlerdir madenin başından kalmadım uykusuzluk çektim sende uğraş . Ben dediğim yardımlarşma görevler hakkında milletin lwl atlamasını sağlamakta benim her grv vimi yaptım şimdide başkasını yardım ediyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön