YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Mesaj gönderen TAYFA »

Bütün Bölgeleri dolaşırız :D
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

Camouflage yazdı:benim de bir önerim olacak
aktar şevket iksir satsın (özellikle can ve kudret)
gerek görevler için gerekse klan savaşlarında er meydanında hepimiz iksirlere gereksinim duyuyoruz bence uygun fiyatlara her seviyeye yönelik çeşitli iksirler aktar şevket te satışa sunulmalı...
Bence şu hali iyi .Sizin dediğin gibi olursa görev için 100 can 100 kudret iksiri alırsın gidersin.Ya da er meydanına.Eğer sınırlı alım olursa farz-ı mesal bir karakter için 10 can iksiri olursa olur.
Arkadaşlar isteklerinizi biraz detaylı düşünün .Oyunun Metin 2,Cabal online, Silkroad (SRO) vb. oyunlardan farkı olsun .Bu oyunlara yakın istekler oyunu geliştirmekten çok oyunu oynanmaz hale getirir.Düşünsenize aynı oyundan piyasada 2 adet var.Abes olur .Şu anki hali iyi ama Saçma görevlerin (semender derisi,silah takası vb. )
yerine daha güzel görevler konulabilir

Kırmızı ile yazılan yukarıdaki alıntıdan farklı bir konudur karışmasın...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Yönetime ne derseniz diyin cevap gelmiycektir ... Sorumsuz ve kendi bildiğini yapan para göz bir yönetimimiz var malesef boşa bu yazılanlar :?
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

Biz en azında fitili hazırlayalımda yakan birisi olsun ;)
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Yapalım o zaman :?
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Eflatun yazdı:
gerek görevler için gerekse klan savaşlarında er meydanında hepimiz iksirlere gereksinim duyuyoruz bence uygun fiyatlara her seviyeye yönelik çeşitli iksirler aktar şevket te satışa sunulmalı...
Bence şu hali iyi .Sizin dediğin gibi olursa görev için 100 can 100 kudret iksiri alırsın gidersin.Ya da er meydanına.Eğer sınırlı alım olursa farz-ı mesal bir karakter için 10 can iksiri olursa olur.
Arkadaşlar isteklerinizi biraz detaylı düşünün .Oyunun Metin 2,Cabal online, Silkroad (SRO) vb. oyunlardan farkı olsun .Bu oyunlara yakın istekler oyunu geliştirmekten çok oyunu oynanmaz hale getirir.Düşünsenize aynı oyundan piyasada 2 adet var.Abes olur .Şu anki hali iyi ama Saçma görevlerin (semender derisi,silah takası vb. )

Hepimiz biliyoruz iksir içmenin süresi var. Bence çok mantıklı iksir satılması.Biz oyunun birazdaha renklenmesini istiyoruz kardeşim.Yani göze hitap etsin biraz daha.Skiller daha efektli olursa daha güzel olacağını düşünüyorum.
Eklenmesi gereken çok şey var fakat yönetimde bunların hepsini birden yaparsa tabiki iyi olmaz ama en azından bi çalışma olduğunu belli etsinler.
8-)
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Şuan Yönetici erdoğan Konuyu inceliyor.Bakalım ne olcak ;)
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

FaSTBoY yazdı:
Eflatun yazdı:

Hepimiz biliyoruz iksir içmenin süresi var. Bence çok mantıklı iksir satılması.Biz oyunun birazdaha renklenmesini istiyoruz kardeşim.Yani göze hitap etsin biraz daha.Skiller daha efektli olursa daha güzel olacağını düşünüyorum.
Eklenmesi gereken çok şey var fakat yönetimde bunların hepsini birden yaparsa tabiki iyi olmaz ama en azından bi çalışma olduğunu belli etsinler.
8-)
Oyunda sonuçta iksirler düşüo (çok düşük ihtimalle can ve kudret iksirleri).Ve keza görevlerden iksirler verilio (Bknz. Kan örümceği ve gölge akrebi görevleri,Yağmacı ve başıboş tüftüfcü görevleri).Hem reçeteleri ürettikçe istediğin kadar iksir üretebilirsin.Yani satılmaması oldukça doğal.Yeteneklerin az olarak alacalı olması daha iyi olur.Örneğin Ağır darbe vuruşunda Gecenin Kor. gibi etrafında beyaz görsellik olabilir.Ama o kadarda gerekli değil.Sonuçta İKV Ekibi fazla kişi ile çalışmıyor(bildiğim kadarı ile 6 kişi) Yani bunun gerçekleşmesi en erken 59 lwl sınırı gelince olur
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba arkadaşlar,

Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Sorumsuz ve kendi bildiğini yapan paragöz bir yönetim olduğumuza inanan kullanıcılarımız olduğunu görmek hem bizi şaşırttı, hem üzdü. Sivri Ada'ya sonradan eklenen işportacının tamamen oyuncu istekleri ile gerçekleştiğini, bankalarınızın 2. kısmının yine aynı şekilde oyuncu istekleri ile oluşturulduğunu, alışverişte para birimlerinin arasındaki noktaların siz oyuncuların taleplerinden sonra uygulandığını ve daha bir çok sistemsel, yapısal vb. (üyelik, plus alımı, şikayet mekanizması, etkinlikler, karakter detaylandırmaları, yetenek sistemi düzenlemeleri vb) değişikliklerin kullanıcılardan gelen yoğun talepler ile düzenlendiğini/oluşturulduğunu unutmuş olmanız gerçekten üzücü. Nitekim bundan önce saymış olduğum düzenlemeler için hiçbir zaman yapılan önerilerin altına, "bu önerinizi değerlendireceğiz" gibi bir cümle ile aleni şekilde onay vermedik. Bunun da sebebi, olası bir aksilik yahut uyumsuzlukta "neden yapmadınız" gibi cümleleri aklınıza getirip karşılıklı kırgınlıkların yaşanmasını istemememizdir.

Önerilerinizi takip ediyoruz, hatta bunun için önerilerin kabul görüldüğü bir iletişim bölümümüz mevcut. http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden tüm önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz. Üstelik beklediğiniz cevapları alabileceğinizden şüpheniz olmasın.

İyi eğlenceler.

Erdoğan
Kullanıcı avatarı
REDK1T
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen REDK1T »

http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek ben bu adresten birkaç öneri yollayacaktım fakat biraz uzun olunca sığmadı ve yardım istedim ama hala cevap gelmedi.?
O ARTIK EMEKLİ-BEYAZ KÖŞK

“Genel Sohbet” sayfasına dön