28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
Re: 28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
oLm bos bos konu acmayın 2 gaffarda üstümü dizdim adam olun sessiz olun gm geliyor ayık olun
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
sananeLenxp yazdı:oLm bos bos konu acmayın 2 gaffarda üstümü dizdim adam olun sessiz olun gm geliyor ayık olun![]()
Sen gaffarı gördün mü bi kere bile ufaklık? Üstündeki zırhı milleti dolandırarak ürettin başka da birşeyin yok zaten.
Burdan tüm annelere sesleniyoruz ilk 6 ay bebeğinize sadece anne sütü veriniz yoksa çocuğunuz bunun gibi olabilir
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bordo yazdı:sananeLenxp yazdı:oLm bos bos konu acmayın 2 gaffarda üstümü dizdim adam olun sessiz olun gm geliyor ayık olun![]()
Sen gaffarı gördün mü bi kere bile ufaklık? Üstündeki zırhı milleti dolandırarak ürettin başka da birşeyin yok zaten.
Burdan tüm annelere sesleniyoruz ilk 6 ay bebeğinize sadece anne sütü veriniz yoksa çocuğunuz bunun gibi olabilir
Son zamanlarda güldügüm en iyi espiri
ROckStarGAMES yazdı:bordo yazdı:sananeLenxp yazdı:oLm bos bos konu acmayın 2 gaffarda üstümü dizdim adam olun sessiz olun gm geliyor ayık olun![]()
Son zamanlarda güldügüm en iyi espiri
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: xDxDxD
Lay lay lom gaLibabordo yazdı:sananeLenxp yazdı:oLm bos bos konu acmayın 2 gaffarda üstümü dizdim adam olun sessiz olun gm geliyor ayık olun![]()
KukLacıda teSkıLatta senın 1 senedır oynadıgın carını satıN aLır çarLarım
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konu içeriği ile alakalı olmayan iletiler silinmiştir. Bu tür laubali, tahrik içerikli iletileri ndevamı halinde ilgili kişiler moderasyona uğrayacaktır.
Bilgilerinize.
Konu içeriği ile alakalı olmayan iletiler silinmiştir. Bu tür laubali, tahrik içerikli iletileri ndevamı halinde ilgili kişiler moderasyona uğrayacaktır.
Bilgilerinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU