oyundaki sıkıntılar lütfen okuyun

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Residentx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

oyundaki sıkıntılar lütfen okuyun

Mesaj gönderen Residentx »

Oyunda eğer yeni bölge çıkarsa oyundaki sistem kesin çöker, eğer çemberli varken bu kadar lag donma düşme vs. sorun varsa bu kadar fazlaysa yeni bölge çıktığında kim bilir ne kadar lag olur, bırakın lagı oyuna girilemez oyunun sistemi çöker.
Birde yeni bölge çıkması için banka sayfa sayısının artırılması exradan aynı üyelikteki bütün çarların eşya aktaracağı ortak sayfa koysalar çok faydalı olacak çünkü oyunda aktarım yapmak büyük bir sıkıntı.
Aslında yeni bölge açılmak yerine yeni sunucu açılsa kalabalık sunuculardaki oyuncuların bir kısmı ücretsiz veya çok ucuz ücretle o sunucuya aktarılsa çok güzel olur. Bu benim düşüncem.
Hepinize iyi oyunlar hemde real hayatta sağlık mutluluk ve bol şans diliyorum.

Samet Cansız

Reybatista

Stonecoldis

EfKaRLıxSeBeBiM
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: oyundaki sıkıntılar lütfen okuyun

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Haklısın özellikle bankaya 3. ve 4. sayfa koysunlar. 3. sayfa eşya saklamak için 4. sayfa ise o hesap ve sunucudaki her karakter için ortak banka olsun. Aktarım böylece çok kolay olur ama bazıları buyucusune yan karakterının ecel getirenini koyar ve hava atar :D

Yeni bölge çıksa başka bir bölgeyi eksiltmeleri gerekiyor zaten oyunda lag aşırı seviye yeni bir bölge bu lagın daha geniş bölgelere yayılmasını sağlar ve bu lagın gelişeceği bir ortam hazırlar.

Yeni sunucu koyulabilir ancak yetkili kişiler oyunu denetim altında tutuyor. Ne zaman sunucular aşırı dolar ise o zaman yeni sunucu koyuyorlar. İkv nin gelişme döneminde birçok sunucu koyuldu. Çünkü hızla oyuncusu artmaya başladı sonralardan Sancak eklendi örn.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur

“Genel Sohbet” sayfasına dön