Arkadaşlar.İsim vermek istemiyorumda emin kişiden aldığım habere göre Nisan ayı içinde 59 Seviyeler için testler yapılıp Haziran'da oyuna güncelleme ile sunulacakmış.Hani benden tavsiye fazla 49 seviye eşyalarına önem göstermeyin ki fazla da para harcamayın(oyun parası)(akçe).
İnanmayabilirsiniz fakat inanmak zorunda değilsiniz!
SİVASLIYİĞİDO/Meran
İlginize!
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: İlginize!
Daha zamanı var 59 levelin
Çok erken..
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Haziran ayından önce birşey gelceğine pek inanmıyorum.
59 gelceğine hiç inanmıyorum.
dizilen itemler 49 level şaheserleri oyuncular dizmek için gününü gün ediyor..
hiç sanmam böyle bir zamanda gelceğini ama inancınada saygı duyuyorum.
59 gelceğine hiç inanmıyorum.
dizilen itemler 49 level şaheserleri oyuncular dizmek için gününü gün ediyor..
hiç sanmam böyle bir zamanda gelceğini ama inancınada saygı duyuyorum.
-
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Yeni eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir.
Duyuruları takip edebilirsiniz.
Yeni eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir.
Duyuruları takip edebilirsiniz.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Daha 59Ların Gelmesi Erken Bence. Çünki Daha Kimse Sığınak Miğrat ve Çemberlitaştan Üstünü Pek Çok Kişi Dizemedi.
- SeRViToR
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ???
Bahaneleri bu olmasa gerek. Diyelim ki herkes üstünü dizdi tam 59 seviye gelecek. Dur bakalım o da ne? Oyuna yeni biri başlamış üstünü dizsin 59 o zaman gelir. Anlayan varsa ne mutlu :|XxxChesTeRxxX yazdı:Daha 59Ların Gelmesi Erken Bence. Çünki Daha Kimse Sığınak Miğrat ve Çemberlitaştan Üstünü Pek Çok Kişi Dizemedi.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
SeRViToR yazdı:Bahaneleri bu olmasa gerek. Diyelim ki herkes üstünü dizdi tam 59 seviye gelecek. Dur bakalım o da ne? Oyuna yeni biri başlamış üstünü dizsin 59 o zaman gelir. Anlayan varsa ne mutlu :|XxxChesTeRxxX yazdı:Daha 59Ların Gelmesi Erken Bence. Çünki Daha Kimse Sığınak Miğrat ve Çemberlitaştan Üstünü Pek Çok Kişi Dizemedi.
Arkadaşın bahsetmek istediği şey şu.Denilen gibi haziranda 59 lvl gelse daha çemberlitaştan istediğini alamamış kişiler itiraz edecek hatta pek çoğu oyunu bırakacaktır.Yani aylardır çemberlitaşa girip istediğini düşürememiş insanlar çoğunluktayken 59 lvlin gelmesi çok iyi olmaz.Fakat bu sayının gün geçtikçe azaldığını ve artık üzerini dizenlerin sıkıldığını düşünürsek de yakın bir zaman gelmesi gerek bence de.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Aynen Bende Böyle Yazacaktım .turkoxHAMSTER yazdı:SeRViToR yazdı:Bahaneleri bu olmasa gerek. Diyelim ki herkes üstünü dizdi tam 59 seviye gelecek. Dur bakalım o da ne? Oyuna yeni biri başlamış üstünü dizsin 59 o zaman gelir. Anlayan varsa ne mutlu :|XxxChesTeRxxX yazdı:Daha 59Ların Gelmesi Erken Bence. Çünki Daha Kimse Sığınak Miğrat ve Çemberlitaştan Üstünü Pek Çok Kişi Dizemedi.
Arkadaşın bahsetmek istediği şey şu.Denilen gibi haziranda 59 lvl gelse daha çemberlitaştan istediğini alamamış kişiler itiraz edecek hatta pek çoğu oyunu bırakacaktır.Yani aylardır çemberlitaşa girip istediğini düşürememiş insanlar çoğunluktayken 59 lvlin gelmesi çok iyi olmaz.Fakat bu sayının gün geçtikçe azaldığını ve artık üzerini dizenlerin sıkıldığını düşünürsek de yakın bir zaman gelmesi gerek bence de.
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Büyük Selçuklular
1 çocukta burda yaw kardeşim biraz bilgin olsa developerların yöneticisi nerull önce lonca sistemi ile değişiklikler gelecek dedi yani 59 lvli unut ve büyü
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
Oyun gelişimi ile ilgili SOBEE imzası taşımayan hiç bir açıklamaya itibar etmeyiniz