Oyunda dikkatinizi çekecek bir resim..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Oyunda dikkatinizi çekecek bir resim..

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ters Haç Satanist Sembolü Değilmiydi :|
scorpionlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen scorpionlord »

CAMELBLACK yazdı:Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
Türkiye islam ve müslüman bir ülkedir arkadaşım bunun anayasada yazmasına gerekte yoktur herkes dini terciğini yapabilir bu serbest tir
Resim
scorpionlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen scorpionlord »

ozaerdenn yazdı:
CAMELBLACK yazdı:Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
Amacım konuyu saptırmak değil ancak yeri gelmişken söylemek istiyorum;

Bence herkesin kimliğinde "Dini: İslam" yazması yanlış. İnsan hangi inancı benimsemişse kimliğinde o yazmalıdır. Gerçek laiklik budur. Din, dil, ırk ayrımına karşı olanlara yaraşan davranış budur.
kimliğine istediğin dini yazdırabilirsin arkadaşım annen baban müslümandır kimliğini çıkartırken islam yazdırmıştır sen seçmemişsen islamiyeti gidersin bunu kimliğinde değiştirirsin
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

XxxChesTeRxxX yazdı:Ters Haç Satanist Sembolü Değilmiydi :|

Bende onu demeye calısıorm :D
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

ozaerdenn yazdı:
Amacım konuyu saptırmak değil ancak yeri gelmişken söylemek istiyorum;

Bence herkesin kimliğinde "Dini: İslam" yazması yanlış. İnsan hangi inancı benimsemişse kimliğinde o yazmalıdır. Gerçek laiklik budur. Din, dil, ırk ayrımına karşı olanlara yaraşan davranış budur.
Selamlar,

Türkiye Cumhuriyeti, dış devletler tarafından
İSLAM DEVLETİ olarak biliniyor. Bakınız "biliniyor" dedim. Herşey göründüğü gibi değil..

Aynanın bi diğer tarafına bakmak gerek.

Oyun içerisine gelirsek; Oyun içerisinde bir çok din bulunmakta. Bakınız: Camii, Müslümanlık. Junon Tapınağı, Hristiyanlık. Şah Kobra: Tek Göz vb.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Petrus Haçı veya Aziz Petrus Haçı ters çevrilmiş bir Latin haçıdır. Bu sembolün kökeni Petrus'un ters biçimde çarmıha gerilmesidir; İsa ile aynı şekilde çarmıha gerilmek için fazla değersiz olduğunu düşünmüştü ve bu nedenle ters biçimde çarmıha gerilmişti.
Petrus'un isteği üzerine baş aşağı çarmıha gerildiğini ilk bildiren kişi İskenderiyeli bilgin Origen'dir. Bazı katolikler bu tür haçı, İsa ile karşılaştırıldığında değersizliğin bir sembolü olarak kullanmaktadırlar.
Sıklıkla satanizm ile ilişkilendirilmiştir. Alistair Crowley sembolün lütufun tersi veya İsa'nın lütfundan uzaklaşmak anlamına sahip olduğunu ileri sürmüştür.

http://www.forumgercek.com/showthread.php?t=66325

hER SİMGEYİ satanizm OLARAK NİTELENDİRMEK DEMEK HATA DEMEK ÖRNEK.

O zmaan türklerde bizanslıdır demekle eş değer.

1) Ay ve yıldız, bir çok insan için İslam’ın sembolü olarak görülür. Aslında kökeni kadim ay kültlerine dayanır, daha sonra Bizanslılar tarafından kullanıldı ve son olarak Türkler tarafından Müslüman ülkelere yayıldı. Resimde görülen sekiz köşeli yıldız da bu kaynaklardandır. Onun yerinde güneş veya dolunay olabilir. Türk bayrağındaki beş köşeli yıldız Mars çağrışımı yapıyor. Yukarı bakan hilal boynuzlar olarak da telakki ediliyor. Güneşe yakınlığından dolayi Venüs de hilal şeklini alır, ancak bazı sembollerde yıldız Venüs’tür. Genel olarak bu sembolü ateş ye su birleşkeni olarak görebiliriz. Ay suyun simgesidir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Ben şu anda gidip din bölümüme "Deizm" yazdırma hakkına sahip miyim?
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ozaerdenn yazdı:Ben şu anda gidip din bölümüme "Deizm" yazdırma hakkına sahip miyim?
Yazdır sonra yaşamaya çalış hayatta özgürüm ben diyenlerden ol sende özgürlüğün tadını çıkartırlar seni dışlanarak.

Nazi ırkcılarının içinde ben ırkcı deglim ülen demekle eşdeğer. (Sen bilin )
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön