Arkadaşlar ben sabah 11:00 dana saat 18:00'e kadar onlineyım fakat saat akşam 4'e doğru yaklaşınca oyun bir anda donuyor ve modemimdeki 4 ışıktan ilk önce 1' sonra 2.si sönüyor ve bu olaydan sonra her 20 dk de bir internet gidiyor
-Niye sabahları internet gitmiyorda akşama doğru gidyor internet çok garip değil mi??
-oyun oynarken başka hiç bir internet sekmesi açık olmuyor sadece oyun açık oluyor fakat her ALLAH'ın günü bu olay oluyor
Not=ışıklardan ilk olarak ("ADSL" sonra "PPP")
SOrun nedir lütfen yardım cı olun
İnternet Gidiyor
İnternet Gidiyor
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Re: İnternet Gidiyor
var bir sıkıntı bununla ilgili teleokla görüştüm "hatlarda bir sorun.modem veya splitter kaynaklı olabilir" dendi.ayrıca telefon geldiğinde kesilebileciğine öğrendim.ki bu da tam akşam bedava görüşme zamaında.herkes ev telefonu kullanıyor o saatlerde genellikle.sorunu tam çözemesemde günde bir sefer düştü artık.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
444 0 475 i ara yardımcı oluyorlar. Telefondan yatdımcı olamasalar bile evibe kadar gelip bakıyorlar.
Test Edilip onaylanmıştır...
Test Edilip onaylanmıştır...

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı Sorun Bende de Vardı ARADIM Smile ADSL 'i SPLİTTER'ınız da Sorun Var Dedi, Splitter ve Modem Kablosunu Değiştirdik DüzeldiXintikamx yazdı:Arkadaşlar ben sabah 11:00 dana saat 18:00'e kadar onlineyım fakat saat akşam 4'e doğru yaklaşınca oyun bir anda donuyor ve modemimdeki 4 ışıktan ilk önce 1' sonra 2.si sönüyor ve bu olaydan sonra her 20 dk de bir internet gidiyor
-Niye sabahları internet gitmiyorda akşama doğru gidyor internet çok garip değil mi??
-oyun oynarken başka hiç bir internet sekmesi açık olmuyor sadece oyun açık oluyor fakat her ALLAH'ın günü bu olay oluyor
Not=ışıklardan ilk olarak ("ADSL" sonra "PPP")
SOrun nedir lütfen yardım cı olun
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Sorununun splitterden kaynaklanma olasılığı yüksek fakat saat aralıklarına baktığınızda akşam saatlerinde netin kopmasının nedeni voltaj düşüklüğünden kaynaklanabilir. Havaların soğuk olması klima ve ısıtacıların son güçle çalışması voltajı etki eder ve modem adaptörünüz yeterli elektriği üretemediğinden bağlantınız kesilir.
Airtes marka modemlerin Türkiye standartlarına göre üretildiği söylenmektedir. Gerçekten de bu sorunu Airtes modem kullananlarda pek görmedim.
Sorununun splitterden kaynaklanma olasılığı yüksek fakat saat aralıklarına baktığınızda akşam saatlerinde netin kopmasının nedeni voltaj düşüklüğünden kaynaklanabilir. Havaların soğuk olması klima ve ısıtacıların son güçle çalışması voltajı etki eder ve modem adaptörünüz yeterli elektriği üretemediğinden bağlantınız kesilir.
Airtes marka modemlerin Türkiye standartlarına göre üretildiği söylenmektedir. Gerçekten de bu sorunu Airtes modem kullananlarda pek görmedim.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Cevabın için teşekkür ederim zembekoğluzembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Fakat benim modem zaten Airtes
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Dediğim gibi Airtes kullananlarda pek görmedim ama bu demek değildir ki Airtes marka modemlerde olmaz. Saat aralıklarına bakarsanız voltaj düşüklüğü muhtemelen. Güç kaynağınız varsa bir müddet modeme bağlı kullanarak deneyin, ya da eskiden siyah beyaz televizyonlara takılan regülatörler vardıXintikamx yazdı:Cevabın için teşekkür ederim zembekoğluzembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Fakat benim modem zaten Airtes
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Tekrar teşekkür ederim Gm zembekoğluzembekoğlu yazdı:Dediğim gibi Airtes kullananlarda pek görmedim ama bu demek değildir ki Airtes marka modemlerde olmaz. Saat aralıklarına bakarsanız voltaj düşüklüğü muhtemelen. Güç kaynağınız varsa bir müddet modeme bağlı kullanarak deneyin, ya da eskiden siyah beyaz televizyonlara takılan regülatörler vardıXintikamx yazdı:Cevabın için teşekkür ederim zembekoğluzembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Fakat benim modem zaten Airteseğer bulabilirseniz birde onunla deneyin. Modemin bağlı olduğu elektrik hattına başka bir yük binmediğinden emin olun.
Fakat benim Güç kağnağı var da bilmiyorum hala neden oluyo acaba işletim sistemiyle alakası olabilir mi ??
Benim ki windows 7
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
:| SPLitter ne oluo arkadaşlar ???
ops: Kablo mu??
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
benimde W 7 sorun ortak ev kombili başka ısıtıcı yok.evde tek bilgisayar ve kombi çalışıyor şuan
bence fiberler bişey oldu.çaktırmıyolar.daha öncede olmuştu marmaranın altındaki fiber kabloların depremde hasar gördüğü ve o yüzden kesilmeler olduğu anlaşılmıştı.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>