lag hakkında

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kingdemon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Aslan Team

lag hakkında

Mesaj gönderen kingdemon »

bu oyuna bu kadar para yatırıyorsak yararınıda görmek istiyoruz biz biz salakmıyızda dolu para harcıyoruz bi oyun oynayamıyoruz bugn savascımla büyücünün üstüne deparladım durdurma attım zhn geldi büyücünün dibinde daha menzil dısı diyor ve kosuyor zihin tutulması geçene kadar 1 tane bile vurmadıya böyle saçmalıkmı olur bunca insanı aptal yerine koyuyorsunuz bu kadar parayı yiyorsunuz bazı arkadaslarda diyor kolaysa bu oyunu siz yapın yapabilecekseniz diyor tamam oyun yapmak güzel birşey ama bu oyunuda yönetebilmelisiniz üstelik bu oyun üstünden cok büyük bir mevla kazanıyorsunuz o paranın bir kısmını bu oyuna harcasanız daha iyi olur bi etkinlik yapıyorsunuz oyuna her gm girip cıktıgında oyun oynanmaz hal alıyor argo kelme kullanmak istemiyrum acıkcası böyle oyun olmaz olsun baska ne diyeyim artık....BİZE ETKİNLİK YAPMAYIN ARKADASIM BİL KAZAN BİZE YETİYOR ONU YAPIN MESELA AMA BU OYUNA Bİ GM DAHİ GİRMESİN İSTİYORUZ...ŞU OYUN TABANLARINIDA ARTIK GÜNCELLEYİN 2 AYDIR LAGDAN KURTULMADI GİTTİ OYUN

DÜZELTİN ARTIK SU KAHROLASI LAGI
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: lag hakkında

Mesaj gönderen Tatarian »

Bu problem belirli aralıklarla yaşanıyor. Bir oyuncu olarak her nekadar bende haz etmiyor olsamda; Her oyunda yaşanan birşey, Bazen şükretmek lazım =) Ayrıca internet sağlıyıcından olabilir, Veya paylaşımlı internet kullanıyorsan...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
kingdemon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Aslan Team

Mesaj gönderen kingdemon »

yok kardeş 8 mbit internet kullanıyorum sınırsız sadece ikv oyununda lag oluyor dier online oyunlarda jet hızında oynuyorum...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Evet benim bilgisayarım da başka oyunlarda 100 kişi cirit atsa kasmaz ama İKV de tek başına kasıyor =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön