Küçük Bir Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çınar Altı

Re: Küçük Bir Öneri

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

scorpionlord yazdı:
Silahci yazdı:Lonca kanalı da klan ve bölge kanalları gibi genele giden iletiler kapsamındadır. Dolayısıyla plus üyeliğin aktif olması gerekir. Sistem geldiğinden beri uygulama bu şekildedir.

Lonca pasaportunun size sadece loncaya girme hakkı ya da lonca kurma hakkı vermesinden başka bir özelliği yoktur.
ne geneli ne saçmalıyosun bu sorunun yeni hortlaması 3 aylık plusların bitmesi ile başladı kimse bilmiyordu böyle bişey olduğunu loncaya giren lonca nimetlerinin herşeyinden yararlanabiliyosa bakınız maden arttıcısı bölge şansı lonca kanalından da yararlanmaması söz konusu bile olmamalı bölge ile alakası olmayan bişey üstelik loncanla iletişimi kesmek ne demek bi an önce düzeltilsin bu saçmalık ben desteğe yazdım herkes yazsın arkadaşlar
Ben desteğe mesaj attım her zaman ki gibi başlarından salmak için bilindik mesajları attılar. işte mesaj:
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

Kod: Tümünü seç

Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Değil sadece Lonca Kanalı, tüm Lonca sistemi serbest olmalı. (En azından katılmak.)
Kullanıcı avatarı
cLady
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time Of Death

Mesaj gönderen cLady »

xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:Merhaba arkadaşlar
bu günlerde plusum bitti ve şunu anladım ki bu oyun parasız oynanmıyor.Lonca lisansına o kadar para verip aldık plus bitince loncaya bile yazamıyoruz bırakın bölgeyi ve klanı lonca bile yazılmıyor :( bu durum düzeltilmesi lazım pasaportumuz varsa plussuz loncaya yaza bilmeliyiz.
Lonca kanalına yazılamaması SAÇMALIK !

Plus Paket yönünden benim sıkıntım yok :) :roll:

Resim
Resim
Resim

Benimle en çok dalga geçerken söylenen cümle: Sobee'ye sponsor mu olacaksın :)

cLadyI
[Ejder Asa(^)]
cLadyII[2 Ejder Asa(^)][Transformatör Asa]

cLadyIII[Transformatör Asa]
cLadyIV[Mevlana Asa][Sobee'nin Takdiri Epe]
cLadyV[Mevlana Asa]
cLadyVI[Ecel Getiren(^)]
cLadyVII[Bıçak Sırtı Kılıç][Taşkanat Balta]
cLadyVIII[Yücelen Halit Osmiridyum Balyoz (^)]
[/center]
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bari böyle bir şey yapıyorlar plussuz yazamıyorsun şu paketi boşa çıkarmış oluyorlar "Genel sohbet kanallarına yazabilme" bunun içine loncayada yaza bilmeyi ekleseler fena olmaz mı ?

'DM'
scorpionlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen scorpionlord »

Hadi lonca kurmaya pasaport istedin eyv loncaya katılmak içinde istiyosun ki bu büyük bi hata loncaya dahil olmak için pasaport saçma bütün bunlarıda geçtik loncaya girdik lonca da olduğun halde lonca kanalına yazamadık hayıdır loncadanmı çıktın yok abi plus bitti ee plus bitmişse loncada ne işin var senin yürü lonca plus alanlara hatta ikv yasak kardeşim plus varsa oynarsın mı olucak acaba
Resim
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

scorpionlord yazdı:Hadi lonca kurmaya pasaport istedin eyv loncaya katılmak içinde istiyosun ki bu büyük bi hata loncaya dahil olmak için pasaport saçma bütün bunlarıda geçtik loncaya girdik lonca da olduğun halde lonca kanalına yazamadık hayıdır loncadanmı çıktın yok abi plus bitti ee plus bitmişse loncada ne işin var senin yürü lonca plus alanlara hatta ikv yasak kardeşim plus varsa oynarsın mı olucak acaba
aynen öyle.

'DM'

“Genel Etkileşim” sayfasına dön