Öncelikle bu konuyu destek ekibine mesaj olarak yolladım ve cevap gelmeden önce sizinle paylaşmak istedim,
Oyunu kurup üyelik bilgilerimi yazdıktan sonra oyuna girerken hata vermektedir, ekranda sadece beyaz sayfa görüyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ama başarısız. (Daha 2 hafta önce oyun açılıyordu) Oyun dosyasındaki Launcher.dll dosyası, her tıkladığımda kendini sürekli güncelliyor bi kaç kere güncelledikten sonra sunucu listesi geliyor, genelde güncelledikten sonra görüntü ayarlarını sıfırlıyor..
Oyun Kurulumu,
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Oyun Kurulumu,
TheRaSMuS
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Re: Oyun Kurulumu,
Deathxrasmuss yazdı:Öncelikle bu konuyu destek ekibine mesaj olarak yolladım ve cevap gelmeden önce sizinle paylaşmak istedim,
Oyunu kurup üyelik bilgilerimi yazdıktan sonra oyuna girerken hata vermektedir, ekranda sadece beyaz sayfa görüyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ama başarısız. (Daha 2 hafta önce oyun açılıyordu) Oyun dosyasındaki Launcher.dll dosyası, her tıkladığımda kendini sürekli güncelliyor bi kaç kere güncelledikten sonra sunucu listesi geliyor, genelde güncelledikten sonra görüntü ayarlarını sıfırlıyor..
Merhabalar;
Bilgisayarınızda "Deep Freeze" türü bir programmı kullanıyorsunuz?Launcher' i her açtığınızda güncelleme yapması ilginç.Bilgisayarınıza bir tür virüste bulaşmış olabilir.Öncelikle sağlam bir virüs programı ile PC nizi taramanızı sonrada İKV' yi tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı önerebilirim.Bunlarda çare olmadıysa son olarak Format atmanız gerekmektedir.
Deathxrasmuss yazdı:Öncelikle bu konuyu destek ekibine mesaj olarak yolladım ve cevap gelmeden önce sizinle paylaşmak istedim,
Beyaz sayfa gelip kendini kapatıyrosa çözürlüğün ile masaüstü uyumsuzdur.
Ama sadece beyaz ekran geliyor ve öyle kitleniyorsa directx bunu güncelenmede fayda var.
Masaüstünündekinin bir üstü ile oyunu çalıştırmaya çalışıyorsun.
Masaüstün 1024-768 se sen ise 1024*--- üstü ile çalıştırmaya çalışıyon yada tam tersi
1024*600 ile 1024*768 olarak aynı olmasına dikkat ederek tekrar girmeye çalış.
A R Z L O D O S
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

Bilgisayarımda Deep Freeze programı yok. Launcheri her açtığımda kendini güncelliyor ve her güncellediğimde görüntü ayarlarını sıfırlamaktadır. Bilgisayarda virüs olabileceğini düşünüyorum, bende sağlam bir virüs programı yok onun için yakın bir zamanda format atmayı düşünüyorum.Fahrenheit yazdı:Deathxrasmuss yazdı:Öncelikle bu konuyu destek ekibine mesaj olarak yolladım ve cevap gelmeden önce sizinle paylaşmak istedim,
Merhabalar;
Bilgisayarınızda "Deep Freeze" türü bir programmı kullanıyorsunuz?Launcher' i her açtığınızda güncelleme yapması ilginç.Bilgisayarınıza bir tür virüste bulaşmış olabilir.Öncelikle sağlam bir virüs programı ile PC nizi taramanızı sonrada İKV' yi tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı önerebilirim.Bunlarda çare olmadıysa son olarak Format atmanız gerekmektedir.
TheRaSMuS
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

Dün farkettim ki beyaz sayfa yani 'Kritik Hata' veriyor. görüntü ayarları zaten en düşük seviyede onla ilgili sorun olacağını sanmıyorum ayrıca pref_launcher dosyasından 800*600 gibi rakamlarlada denedim salt okunur yaptım ve launcheri tekrar açtığımda yine güncelliyor ve görüntü ayarlarını sıfırladığında tam ekran giriyor ve kritik hata veriyor.ARZLODOS yazdı:
Beyaz sayfa gelip kendini kapatıyrosa çözürlüğün ile masaüstü uyumsuzdur.
Ama sadece beyaz ekran geliyor ve öyle kitleniyorsa directx bunu güncelenmede fayda var.
Masaüstünündekinin bir üstü ile oyunu çalıştırmaya çalışıyorsun.
Masaüstün 1024-768 se sen ise 1024*--- üstü ile çalıştırmaya çalışıyon yada tam tersi
1024*600 ile 1024*768 olarak aynı olmasına dikkat ederek tekrar girmeye çalış.
TheRaSMuS
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Kayıt defterinden de silip o şekilde tekrar yüklemeyi deneyebilirsin bir keresinde bu şekilde çözmüştüm. Ancak yinede güncelleştirmeye devam ediyorsa güncelleştirme yapılan dosyaları salt okunur moduna getirip oyunu çalıştırmayı dene.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Arkadaşlara katılıyorum masaüstü çözünürlüğün oyunda kullandığın çözünürlüğe uymuyor büyük ihtimalle ve kritik hata veriyor.
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

Bu oyunu bilgisayarımda 3 yıldan fazla oynuyorum ve aniden kritik hata vermeye başladı.BeSGiDeRiM yazdı:Arkadaşlara katılıyorum masaüstü çözünürlüğün oyunda kullandığın çözünürlüğe uymuyor büyük ihtimalle ve kritik hata veriyor.
TheRaSMuS
Deathxrasmuss yazdı:Bu oyunu bilgisayarımda 3 yıldan fazla oynuyorum ve aniden kritik hata vermeye başladı.BeSGiDeRiM yazdı:Arkadaşlara katılıyorum masaüstü çözünürlüğün oyunda kullandığın çözünürlüğe uymuyor büyük ihtimalle ve kritik hata veriyor.
Saft okunur yaaprken başka neleri saft okunur yaptın acaba pref dosyanı önce sil.
Sonra masaüstünü ayarla kurcalamışnda kurcalmısın Sanboxie mi kullanıyon pref dosyası hatalı senin bir de onu salft okunur yapınca tememli giremiyor olmsun o dosyayı kökünden sil sonra ayrlardan 1024*768 yap sonra masa üstünüde 1024*768 yap sonra oyuna giridikten sonra salf okunurmu yaapcan normalmi giyecen onu ayarla.
En sonu ilk başta yapmanla başlamış hatan o kadar büyük bir sorun degil varsayılan ayarlarını bozmusun
İkinci bir oturum aç oraya kur ikvni oyna.
Görüntü ayarlarına ellemeden Görüntü çöüzrlüğünü 1024*768 yaapcan.
Masaüstünüde 1024*768 yaparak oyuna gir.
masaüstün 1024*738 ise sen 800*600 ile zati giremezsin 1024*600 ise gene giremezsin
Sen masaüstü çözünürlüğü yazarmısın ben senin girmen gereken çözünürlüğü yazam ve ayarlarınıda soyleyem.
1024*600 isede 1024*768 ilede aynı hatayı alırsın.
Önce yapman gereken

MASAÜSTÜN NE İSE AAYRLARDAN ONU AAYRLAYACAN NE AZ NE ÇOK ÖNCE BUNU YAPTIKTAN SONRA PREF DOSYASINI PENCER MODUNDA KENDİN AYARLARSIN.
istanbul_oyun.HTM İÇERİNİ BURAYA YAZ HATA NERDE BAKALIM VE MASAÜSTÜ ÇÖÜZRLÜĞÜNÜDE YAZ
bÜYÜK İHTİMAL BURAYA DOSYA AÇILMADI GÜNCELLEMEDİ HATASI CIKIP O DEGERLER KALIP KRİTİK HATAYA SABEP OLUYON.

Burdaki çönürlüğü yazarsan İstanbul_oyun içindeki ile eşleşmediğini soyleyeblirim.
HDREnabled 1
Fullscreen 1
TextureFiltering 2
TextureFilteringMin 3
TextureFilteringMag 2
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 1
ScreenWidth 1024
ScreenHeight 768
LightmapDetail 1
TextureDetail 2
ISP 3
Standart pref_launch.prefs olması gereken degerleridir.
A R Z L O D O S