öLüm oyununDa beLkıDe en cok zevkLı oLan SıfacıLarınDı dıyebıLırım 50 Sıfacı once bıR bırını oLdurmek ıcın urastı fazLa kısı oLmedı Sonra GmLer 2 akrep SaLdı 2 akrepe yaKaLananlar kataLızor olmaya başladı BenDe tam sonlara yaklasıorum derken 2 akrep pesıme takıLdı heycandan Sakınleştırme yeteneqını kullanmayı unutarak kataLızor oLdum..))) FavoRım Psıcoxsıfa fatıhDı o da kataLızora yakalanacaktı benım yaptım hatayı yapmadı yetenekını kullanı Son 2 ye Tunç Ve Fatıh Gırdı fatıh Ashabı keyfının ozellıkını kullanarak Tuncu yendı Ve Ibnı Sına plevne kolyesını aLdı.. )) en cok dıkkatımı ceken oLay ıse Cehennem Tazılarıydı xD Fotolar aşşağada ))
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
yha çok eğlenceliydi ama gmler benim hakkımı yedi dedilerki arkadaşlar yanımıza gelin herkez dursun dediler yanına gittim oturdum yanlışlıkla tam kalkma tuşuna bastım gm vurdu o tekrar oturunca tornavida geldi 30bini koydu bana sonrada bir daha birşeycik olmamış gibi devam ettiler tornavidayı bu oyunda ilk kez görüyorum hep çevrelerindekilere bir kıyak çekiyorlar terbiyesizlik yaptılar ama onların bi ibni plevne kolyesine kalmadık bana koyan sadece oyunun en güçlü şifacısı ***** söylenmesi orda çünkü çok haksızlık vardı düşünün 49 kişi 1 şifacıya dalıyor gmler durdurmalar atıyor neyse ama fena sayılmaz bakalım şimdi yarın ki arayan bulur nasıl olucak direk 2. ipucuyu yazıp hediyeyi verip mi kaçıcak yoksa sorunlarımızı çözmemize yardımcımı olucak..
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx