SIRLAR !! DÜŞÜNCELER!!
- Cizmelikedi
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
SIRLAR !! DÜŞÜNCELER!!
YOK SİZE SIR YOK SİZE DÜŞÜNCE SİZ GİDİN 39 lwl zamanına orayı kolaylıkla yapın öle gelin. ''39 lvl ZOR'' çokkk süper bir espiri.
En son Cizmelikedi tarafından 19 Mar 2012 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: SIRLAR !! DÜŞÜNCELER!!
hahahahahah süper uydurmussun diyemeyeceğim
öncelikle düzgün türkçe yazarsan cok memnun kalacağım 5 kere okumak zorunda kaldım bazı kelimeleri...
hikayesi ztn var onların ve senin dediklerinle hiç bir alakası yok saçma saçma seyler yazıpta oyuna yeni başlayanların aklını karıştırma çünkü yalan yanlış bilgiler atıyorsun
hikayesi ztn var onların ve senin dediklerinle hiç bir alakası yok saçma saçma seyler yazıpta oyuna yeni başlayanların aklını karıştırma çünkü yalan yanlış bilgiler atıyorsun

- Cizmelikedi
- İskele Babası

FARKETTİMMMMM çünkü tarihçenin yarısını okumamıştı ve okudum tarihçenin hepsini bundan söz ödiyorudu HERKESTENNN ÖZÜR DİLİYORUMMM.. Rivayete göre Nazım hamlesi ile boynu kopmuş ÇOK özür diliyorum . TARİHÇEYİ TAM OKUMADAN YAPMIŞ OLDUĞUM BİR HATA beni AFFETMENİZİ rica ediyorum.. 
- Cizmelikedi
- İskele Babası

AMA DÜŞÜNCEMDEN bir kısmından da EMİNİM O TAPLET NE İŞİ VAR ORADA ... BUNU AÇIKLA ozaman .
- Cizmelikedi
- İskele Babası

ÇOKK UTANÇ DUYUYORUM BU SEBEPTEN DOLAYI Cizmelikedi forum kullanmayacağım yeni açacağın ama bana olaşmak isteyen yardım etmek isteyen ANKA sunucusunda adaım Cizmelikedix dir . ÜZGÜNÜM ÖZÜRDİLİYORUM
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞ güzel yazmışın ama gerçek hikayesi var zaten

- Cizmelikedi
- İskele Babası

Kadimin kopan kafası ile ilgili RİVAYET var biliyorum. ama sadece RİVAYET gerçekliğini tartışılır kanıtı olmayanbir şey değil. Ben hikayemde ise RUH TAŞI ve TABLET var bunları açıklayacak birisi varsa çıksın. RUH TAŞI neden KIRIKKK ve KADİME gider seniz ÇOKKKK dikkarlice etrafa bakın ve benim yazdığım hikayeyi okuyun ... ÇOK DİKKATLİ BAKIN 3. gözünüzü kullanarak bakın.
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
Rivayet olsada mantıklı senin yazdığın biraz daha hayal gücüne dayalı bence.