Bugüne kadar fazla öneri sunan bir kişi değilim sadece aklıma geldiği için bir yazayım dedim .
Şuan Eminönü & Kuklacı gibi sunucularda GB lerde yer sıkıntısı olduğu hakkında birçok başlık okudum. Kafamda şu öneri oluştu . Herkese 1 sefere mahsus Sunucu Değiştirme hakkı tanınsa ...
Mesela şuan Tılsım sunucusunda Tank savaşcı kıtlığı bulunduğu için GB ler neredeyse boş. En fazla Pazar günü Çemberlitaş 8 e kadar çıktığını gördüm.
Birçok sunucunun buna benzer şeyler yaşadığını düşünüyorum . Bu sadece 1 çözüm yolu. Düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Bugüne kadar fazla öneri sunan bir kişi değilim sadece aklıma geldiği için bir yazayım dedim .
Şuan Eminönü & Kuklacı gibi sunucularda GB lerde yer sıkıntısı olduğu hakkında birçok başlık okudum. Kafamda şu öneri oluştu . Herkese 1 sefere mahsus Sunucu Değiştirme hakkı tanınsa ...
Mesela şuan Tılsım sunucusunda Tank savaşcı kıtlığı bulunduğu için GB ler neredeyse boş. En fazla Pazar günü Çemberlitaş 8 e kadar çıktığını gördüm.
Birçok sunucunun buna benzer şeyler yaşadığını düşünüyorum . Bu sadece 1 çözüm yolu. Düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
bu önerini 0 7 yaş grubu bile yapmaz . . önceden aktarmışlar napcak enayi mi ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Şimdi anladım oyunun DEV ve ARGE takımının neden çaresiz kaldığını Kimsenin oyundaki sorunları düşündüğünü sanmıyorum herkes Kendi çıkarlarını gözetmek derdinde :ugeek:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Şimdi anladım oyunun DEV ve ARGE takımının neden çaresiz kaldığını Kimsenin oyundaki sorunları düşündüğünü sanmıyorum herkes Kendi çıkarlarını gözetmek derdinde :ugeek:
Önceden böyle birşey mumkun değil di. Herseyn ücreti var ve oyun yöntimi her türlü ürünü etkinliği esyayı sormadan fiyat değiştirebilir , paha biçebilir. Sonuçta 30 tl sizi öldürmez