bu günlerde plusum bitti ve şunu anladım ki bu oyun parasız oynanmıyor.Lonca lisansına o kadar para verip aldık plus bitince loncaya bile yazamıyoruz bırakın bölgeyi ve klanı lonca bile yazılmıyor
Küçük Bir Öneri
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
Küçük Bir Öneri
Merhaba arkadaşlar
bu günlerde plusum bitti ve şunu anladım ki bu oyun parasız oynanmıyor.Lonca lisansına o kadar para verip aldık plus bitince loncaya bile yazamıyoruz bırakın bölgeyi ve klanı lonca bile yazılmıyor
bu durum düzeltilmesi lazım pasaportumuz varsa plussuz loncaya yaza bilmeliyiz.
Kod: Tümünü seç
Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Küçük Bir Öneri
Kesinlikle :arrow: :arrow:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
çok haklısn kardeş loncaya yazamadıktan sonra pasaportun bır anlamı kalmıyor
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

aynen öyle biz 30 tl verip ikv kutu alırken 3 ay yazıyoruz 3 aydan sonra pasaportunda bı anlamı kalmıyorMykollux yazdı:çok haklısn kardeş loncaya yazamadıktan sonra pasaportun bır anlamı kalmıyor
'DM'- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Lonca kanalı da klan ve bölge kanalları gibi genele giden iletiler kapsamındadır. Dolayısıyla plus üyeliğin aktif olması gerekir. Sistem geldiğinden beri uygulama bu şekildedir.
Lonca pasaportunun size sadece loncaya girme hakkı ya da lonca kurma hakkı vermesinden başka bir özelliği yoktur.
Lonca pasaportunun size sadece loncaya girme hakkı ya da lonca kurma hakkı vermesinden başka bir özelliği yoktur.
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Rock N Roll
saçma birşey bence plusu olmayanlarda lonca kanalına yazı yazabilmeli
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Bencede olması gereken o üstelik plus hiç olmazsa lp bile artmıyor bu saçmalık olur!
Bu konuyu destekliyorum +1
Bu konuyu destekliyorum +1
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

sizin ekip hep aynı çalışıyorsunuz galiba tüm ekip bana böyle cevap veriyorSilahci yazdı:Lonca kanalı da klan ve bölge kanalları gibi genele giden iletiler kapsamındadır. Dolayısıyla plus üyeliğin aktif olması gerekir. Sistem geldiğinden beri uygulama bu şekildedir.
'DM'- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Şimdi ben diğer oyunlarda böyle bir şey yok diyeceğim ya forum yetkilisi bir arkadaş
"İstanbul Kıyamet Vakti' nin kendine özgü bir oyun stili vardır ve diğer oyunlarla kıyaslanamaz." diye cevap verecek ya da sivri zeka ve akli dengesi bozuk bir arkadaş "Git o zaman onları oyna bırak İKV' yi ." diyecek.O yüzden hiç bir yorum getirmek istemiyorum.Bunlar henüz başlangıç gözünü para bürümüş insanlar yakında asıl vurgunu yapacaktır.Yakında karakterinizin attığı her adım başına para isterlerse şaşırmayınız.
"İstanbul Kıyamet Vakti' nin kendine özgü bir oyun stili vardır ve diğer oyunlarla kıyaslanamaz." diye cevap verecek ya da sivri zeka ve akli dengesi bozuk bir arkadaş "Git o zaman onları oyna bırak İKV' yi ." diyecek.O yüzden hiç bir yorum getirmek istemiyorum.Bunlar henüz başlangıç gözünü para bürümüş insanlar yakında asıl vurgunu yapacaktır.Yakında karakterinizin attığı her adım başına para isterlerse şaşırmayınız.
-
scorpionlord
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
ne geneli ne saçmalıyosun bu sorunun yeni hortlaması 3 aylık plusların bitmesi ile başladı kimse bilmiyordu böyle bişey olduğunu loncaya giren lonca nimetlerinin herşeyinden yararlanabiliyosa bakınız maden arttıcısı bölge şansı lonca kanalından da yararlanmaması söz konusu bile olmamalı bölge ile alakası olmayan bişey üstelik loncanla iletişimi kesmek ne demek bi an önce düzeltilsin bu saçmalık ben desteğe yazdım herkes yazsın arkadaşlarSilahci yazdı:Lonca kanalı da klan ve bölge kanalları gibi genele giden iletiler kapsamındadır. Dolayısıyla plus üyeliğin aktif olması gerekir. Sistem geldiğinden beri uygulama bu şekildedir.