S.aleyküm
Moral 0 beyler Celal abi senin haznedarda bahsettiğin adam maçta resmen biçti beni .Şu an ayak kasımda tahmin edemiceğiniz derecede ağrı var. Sanırım Lif koptu veya yırtık var. Yarın çekilicek MR da belli olucak.
Not : Özmurat FC 4-2 Haznedar
Emre, dosunum. Oyuna girmedim ben bugün yorulmuşum epeey uyudum anca uyandım. Sınav vardı zaten yarın(saate bakarsak bugün ) uyumasam da girmezdim yani. Hayırdır inşallah, ÖM at sen bana bi dene. Çok büyük geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.
CelalYILMAZ yazdı:Yasin inşaAllah dediğim şekilde bir müzik yapıyorsundur. Axion lazım bize Yasiiiin
Bu arada Burak Yılmaz'a penaltı atmayı öğretin. Malum 6 gün sonra Arena cehennemi sizin için alevlenecek :twisted:
Başka şeyler de diyecektim lakin unuttum. Şimdilik bu kadar :lol:
Celal abeyim öyle ekşın falan dedin, ben de baktım programın süresi bitecek, sonra dinledim baktım EYücelen'in tüm müzikleri aslında ekşın doluymuş gizliden gizliye. Dedim o zaman şu süre bitmeden yapayım bi ekşın dolu müzik. Sırf senin lafının üstüne gelişen olaylar bunlar. Elektro falan ekledim son bişey kaldı bakalım, programın kullanım süresi için son 3 gün, yani 3 güne bitirmek zorundayım artık ne çıkarsa.
Burak'a gelirsek ben hiçbi zaman mükemmel demedim, adam atıyo nasıl bilmem. Ne çok iyi tekniği var, ne çok hızlı ama abdestli olunca oluyo. Hayırlısıyla cehennem falan dinlemeyip, fırtınamızla dağıtırız alevleri. O kadar iddaaya girdim sınıftakilerle kaybedersem öğle yemeklerini bana kilitleyecekler.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa