OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
- Cizmelikedi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
Arkadaşlar oyun ne kadar zor olursa URAŞ, MERAK ve GİZEM o kadar GÜZEL ve EĞLENCELİ olur. 39 lvl zamanı berbattı. HER ŞEY basit herkes hemen itemi diziyordu. (konular yazıyorum lütfen birleştirmeyin )
Re: OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
Senin 39 da oynamadığın belli :roll: Alman ok ucu set dizmek ne kadar marifet isterdi bilsen seti dizenler kral olurdu :twisted:Cizmelikedi yazdı:Arkadaşlar oyun ne kadar zor olursa URAŞ, MERAK ve GİZEM o kadar GÜZEL ve EĞLENCELİ olur. 39 lvl zamanı berbattı. HER ŞEY basit herkes hemen itemi diziyordu. (konular yazıyorum lütfen birleştirmeyin )
Arizonaa - Şahüzzaman - Lokmanşifa
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol, Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol.
- Cizmelikedi
- İskele Babası
BEN ŞİFACI VE BÜYÜCÜ OYNADIM VE O KADAR ZOR DEĞİLDİ SAVAÇI SERİ OLMADIĞINDAN KULLANMADIM ZOR OLABİLİR AMA BÜYÜCÜ ÇOK KOLAYDI ŞİFACI İSE NORMAL..
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
39 levelde bir Isırgan Tohumu 50 Bin ederdi. Isırgan Öbeği görmek neredeyse imkansız hale gelmişti.Cizmelikedi yazdı:Arkadaşlar oyun ne kadar zor olursa URAŞ, MERAK ve GİZEM o kadar GÜZEL ve EĞLENCELİ olur. 39 lvl zamanı berbattı. HER ŞEY basit herkes hemen itemi diziyordu. (konular yazıyorum lütfen birleştirmeyin )
Açık Pembe Ametist ise 500 Bin ile oyun rekoru kırardı.
Komet Merlin set dizmek neredeyse hayaldi. Bir seti toplamak o zamanlar 20 M idi. Ama o 20 M'yi kazanmak için neler neler yapardık.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
39 lwl zamanında item dizmek kolaymıydı guldurme beni yaCizmelikedi yazdı:Arkadaşlar oyun ne kadar zor olursa URAŞ, MERAK ve GİZEM o kadar GÜZEL ve EĞLENCELİ olur. 39 lvl zamanı berbattı. HER ŞEY basit herkes hemen itemi diziyordu. (konular yazıyorum lütfen birleştirmeyin )
auril & DoubleLift
- Puppetmaster
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
39 dönemi özellikle vslar bakımından çok zevkliydi.Şimdiki vsler gibi 2-3 sn yede bitmezdi anlık hareketlerin senin o vs ı kazanmanı veya kaybetmeni sağlardı.Bölge olarakta yeraltı ve merandan kesinlikle daha zevkli bölgelerdi bence çünkü meteor ve sivriada bölgeleri daha geniş bölgeler.Klan savaşlarıda kesinlikle daha zevkliydi o dönem Arz Lodos sayısı eşit gibiydi.Şimdi kesinlikle Lodos üstünlüğü var.O dönem oyunun en zor bossu cevriye ve karakürktü.Cevriye vurduğu kişiye tek atardı o dönem.Karakürkte kimse şamanları kesmeyi dinlemediğinden dolayı yapılmazdı.O dönem kurt mağarasındaki örümcekler hiç boş kalmazdı oyuncular için item havuzu gibi bir yerdi orası hem çabuk ölmeleri hemde hızlı doğduklarından.Ateş çemberi olan büyücüler orda büyük üstünlük sağlardı.O dönemde itemler şimdiki şartlarda çok ucuzdu ama o zaman için büyük paraydı.Komet Merlin Buz merlin Alman Ok ucu gibi itemler herkeste olmazdı.Oyunun en pahalı materyali Apa ydı.Üretim o dönemde çok yapılırdı.En son olarak ise grub bölgeleri gibi bölgeler olmadığından yardımlaşma çok daha fazlaydı.Oyundan hiç sıkılmıyordun yani.
Gotteshelfer(49)
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Gülmeyi Bıraktığımda aklıma takıldı acaba dalga geçmek içinmi yazdın :mrgreen:Cizmelikedi yazdı:Arkadaşlar oyun ne kadar zor olursa URAŞ, MERAK ve GİZEM o kadar GÜZEL ve EĞLENCELİ olur. 39 lvl zamanı berbattı. HER ŞEY basit herkes hemen itemi diziyordu. (konular yazıyorum lütfen birleştirmeyin )
1 alman okucu zırh için nekadar uğraştığımı bir ben bilirim . Civan çiçeği çekebilmek eziyetti . Tabi çekince (ozamanlar internet kafede oynadığımızdan) ''Beylerrrr Koşunn Civan çiçeği görünn '' Gibisinden bağrış çağrış olurdu . Düşün İşte bu çiçekten 4 tane falan istiyordu 1 reçetede .
Şimdi 1 menekşe çekip 1 hafta satmaya çalışırız. Gereksizdir çünkü. Arada üreten çıkarsa ashab Ejder falan gelir alır. Çoğu kişi onuda üretmiyor artık 1600 şifa sı olan bir şifacı rahat rahat tek şifa gaffar kesebilir. Mevlana asasını düşürebilir.
39 lwl Zamanı... 3 haftada 1 reçete üretebildiğin . Para kasmak için labirentte turladığın zamanlar. Şimdi bana desen git şaheser üret . Gaffar keserim 3-5 Ateş boyaları ,hidrojenler köşk madalyonları vs satıp 1 haftada üretirim rahat.
Neyse Fazla bilgi vermek de zararlı
Biraz açıp Eski videoları izleyebilirsin . Veya çevre edinip onlardan bilgi alabilirsin 39 la alakalı . Kolay Gelsin.
[/center]Şimdi 1 menekşe çekip 1 hafta satmaya çalışırız. Gereksizdir çünkü. Arada üreten çıkarsa ashab Ejder falan gelir alır. Çoğu kişi onuda üretmiyor artık 1600 şifa sı olan bir şifacı rahat rahat tek şifa gaffar kesebilir. Mevlana asasını düşürebilir.
39 lwl Zamanı... 3 haftada 1 reçete üretebildiğin . Para kasmak için labirentte turladığın zamanlar. Şimdi bana desen git şaheser üret . Gaffar keserim 3-5 Ateş boyaları ,hidrojenler köşk madalyonları vs satıp 1 haftada üretirim rahat.
Neyse Fazla bilgi vermek de zararlı
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Arkadaşı alalım dışarı.
39 levellerde bir kazanım yapamayanlar şimdilerde top koşturur olmuşlar bu da onlardan biri heralde
39 levellerde bir kazanım yapamayanlar şimdilerde top koşturur olmuşlar bu da onlardan biri heralde

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- SeRViToR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ???
Herkes hemen item dizmiyordu. Sadece ticaret canlıydı. Banka önü insan kaynardı. Civan çiceği en pahalı madendi benim oynadığım zamanda sonrasında açık pembe ametist.... O günleri hatırladığımda büyük bir özlem duyuyorum. :|

- Cizmelikedi
- İskele Babası
BEN ŞİMDİ LİSE 1. SINIFA GİDİYORUM. OYUNA 4. SINIFTA BAŞLADIM KUZENİMİN YARDIMIYLAR. BEN SAVAŞÇI SERİ OLMADIĞINDAN PEK KULLANMADIN BÜYÜCÜ KULLANDIM. 4. SINIFTA OLDUĞUMDAN DOLAYI DERSE ÖNEM VERMEDİM HİÇ HEP OYUN PEŞİNDEYDİM. ÇOKK UZUN SÜRE LER OTURUYORDUM YAZIN İSE ÇOKKKKK AŞIRI OYNUYORUM ŞİMDİ İSE 6 NUMARA GÖZLÜK KULLANIYORUM... OYUNDA HİÇÇ ZORLANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM... AMA 6. SINIFA GELDİĞİMDE SBS YÜZÜNDEN ZAMANIM DAHA DEĞERLİ OLDU VE FAZLA OYUNLA URAŞAMADIM... BEN İÇİN BÜYÜCÜ İTEMİ KOLAY ELDE EDİLDİ KUZENİM ŞİFACI İDİ BERABAR RAHAT İTEM DÜŞÜRÜYODUK RAHAT MADEN ÇEKİYORDUK... ŞİFACI İTEMLERİ ONA BÜYÜCÜ İTEMLERİ BANA İDİ... SABIRLI BİRİSİ OLDUĞUMDAN CANIMDA SIKILMAZDI MADENDE... SİZLERİ BİLEMEM AMA HERKESİN KİŞİLİĞİ AYNI DEĞİLDİR ...