Merhaba
Oyuna çemberlitaş eklentisinden sonra hiç girmedim ve oyunu silmiştim.Oyunu tekrar indirmek için istanbuloyuna girdim indirdim ama hep karşıma C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\launcher.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil.hatası çıktı oyunu 5-6 kere kaldırıp tekrar indirdim ve devam etti hata sonra Başlat-Çalıştır-Regedit-düzen-bul-Sobee yazarak kayıt defterindeki klasörleri sildim tekrar oyunu yükledim ve aynı sorun yene belirdi. Win32 hatasını gidermek ve oyuna girmek için ne yapmalıyım ?
Win32 hatası !
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: Win32 hatası !
C:\Sobeerecepivedikx yazdı:Merhaba
Oyuna çemberlitaş eklentisinden sonra hiç girmedim ve oyunu silmiştim.Oyunu tekrar indirmek için istanbuloyuna girdim indirdim ama hep karşıma C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\launcher.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil.hatası çıktı oyunu 5-6 kere kaldırıp tekrar indirdim ve devam etti hata sonra Başlat-Çalıştır-Regedit-düzen-bul-Sobee yazarak kayıt defterindeki klasörleri sildim tekrar oyunu yükledim ve aynı sorun yene belirdi. Win32 hatasını gidermek ve oyuna girmek için ne yapmalıyım ?
bu diizni
c:\IKV\ olarak değiştir ve
launcher.exe
istanbul.exe
dosyaalrını sil
ardından
launch_helper.exe dosyasını çalıştır.
Görüntü ayarları sıfırlanmıştır der.
Az bekle tekrar
launch_helper.exe dosyasını çalıştır.
Bir çengel solucanı yada trojanı var zararsız olan ondan kaynaklanmışta olabilir.
A R Z L O D O S
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
Öncekilikle yardım ettiğin için teşekkür ederim . İstanbul ve launcher dosyasını sildim görüntü ayarlarını sıfırladım biraz da bekledim yene sıfırladım ama bi türlü oyunun giriş sayfası gelmiyor ekrana. masaüstündeki klasöru tıkladım zamanda C:\IKV\Istanbul Kiyamet Vakti\launcher.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil.hatasını tekrar veriyor .normalde launcher_helper'a tıkladığın zaman görüntü ayarlarını sıfırlar ve anında oyun giriş sayfası açılır ama bende giriş sayfası açılmıyor.
recepivedikx yazdı:Öncekilikle yardım ettiğin için teşekkür ederim . İstanbul ve launcher dosyasını sildim görüntü ayarlarını sıfırladım biraz da bekledim yene sıfırladım ama bi türlü oyunun giriş sayfası gelmiyor ekrana. masaüstündeki klasöru tıkladım zamanda C:\IKV\Istanbul Kiyamet Vakti\launcher.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil.hatasını tekrar veriyor .normalde launcher_helper'a tıkladığın zaman görüntü ayarlarını sıfırlar ve anında oyun giriş sayfası açılır ama bende giriş sayfası açılmıyor.
İşletim sisteminde yeni bir oturum acarak girmeye ÇALIŞ
lauher dosyasını engelleyen bir program var.
ComboFix.exe
Bu programı kullanrakta sorunun çözülür.hemde bilgisayarında kötü bir yazılım var anti lerinm göremediği rteklam amaçlı girenelrden.
kötü yazılımda var pcde onu da temizlemiş olur.
http://doctus.org/showthread.php?t=22619
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
A R Z L O D O S
-
- Salgın Koruyucusu
Bilgisayarım'a sağ tıkla Özellikler'de.
Gelişmiş sistem ayarları'na tıkla.
Performans bölümündeki Ayarlara tıkla.
Şimdi burda bi bölüm açıldı ve üst tarafta 3 tane sekme var.
Bunlarda "Veri Yürütme Engellemesi"ne tıkla
Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç'ı seç.
Ekle butonuna tıklayıp "luncher.exe" yi seç. bilgisayarına res. at ve tekrar oyuna giriş yapmayı dene.
Gelişmiş sistem ayarları'na tıkla.
Performans bölümündeki Ayarlara tıkla.
Şimdi burda bi bölüm açıldı ve üst tarafta 3 tane sekme var.
Bunlarda "Veri Yürütme Engellemesi"ne tıkla
Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç'ı seç.
Ekle butonuna tıklayıp "luncher.exe" yi seç. bilgisayarına res. at ve tekrar oyuna giriş yapmayı dene.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
-
- Salgın Koruyucusu
Benim söylediğim şeyde senin ki gibiARZLODOS yazdı:
Zati senden kopya cektim ama ordaki sadece doktoru devre dışı bırakmakta bu işi görür dmek için.FeelMyMagic yazdı:Benim söylediğim şeyde senin ki gibiARZLODOS yazdı:
drwatson.exe win32 meydana getren asıl dosyayıda devre dışı görmezden gel demek için.
A R Z L O D O S