IKV KUTU YUKLEDIM VE GBM DE YETENEKLERI SIFIRLADIM URETIM PUANLARIM AYNI DURUYOR @@@@@@@@@@@
SIFIR KELVİN ZIRH MAGZEMELERI TAMAMLADIM URETICEM ÇARA ÜRTEMIOM LAAAAABNNNNNNNNNNNNNNN :twisted:
ÜRETİM PUANLARIM SIFIRLANMIYORRRRRR GM İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ÜRETİM PUANLARIM SIFIRLANMIYORRRRRR GM İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİ
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
Re: ÜRETİM PUANLARIM SIFIRLANMIYORRRRRR GM İÇERİİİİİİİİİİİİİ
GM CVP VERİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
xDxDxD !
YETKİLİ YOKMU @QQQQQQQ :twisted: :twisted: :twisted:
xDxDxD !
Çemberlitaş Kutu Etkileri
Çemberlitaş Kutu içerisinde yer alan 3 aylık Plus paketi yüklediğinizde bu ürün üyeliğiniz için tüm sunucularda süresiz bir şekilde aktif olur ve aşağıdaki etkileri içerir;
Süresiz ve sınırsız Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için %60/%60 daha fazla eşya düşürme şansına
sahip olursunuz.
GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla.
SIFIRLADIM SADECE YETENEKLERIM SIFIRLANDI @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hesabından silinen karakterlerini kurtar
Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi
dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz
Çemberlitaş Kutu içerisinde yer alan 3 aylık Plus paketi yüklediğinizde bu ürün üyeliğiniz için tüm sunucularda süresiz bir şekilde aktif olur ve aşağıdaki etkileri içerir;
Süresiz ve sınırsız Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için %60/%60 daha fazla eşya düşürme şansına
sahip olursunuz.
GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla.
SIFIRLADIM SADECE YETENEKLERIM SIFIRLANDI @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hesabından silinen karakterlerini kurtar
Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi
dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz
xDxDxD !
yetenek sıfırlanan yerden üretim sıfırlanmıyor yanlız az ilerisnde yada gerisinde bir makine daha var mısır çarşısından ondan üretimler sıfırlanıyor
NERDE MAKINEEE YAxsercanx yazdı:yetenek sıfırlanan yerden üretim sıfırlanmıyor yanlız az ilerisnde yada gerisinde bir makine daha var mısır çarşısından ondan üretimler sıfırlanıyor
xDxDxD !
aktar şevketin yanındaki makinehutro yazdı:NERDE MAKINEEE YAxsercanx yazdı:yetenek sıfırlanan yerden üretim sıfırlanmıyor yanlız az ilerisnde yada gerisinde bir makine daha var mısır çarşısından ondan üretimler sıfırlanıyor
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
GBM-0 Yetenek ve dirençlerinizi sıfırlar,
GBM-0B Üretim ve toplama puanlarınızı sıfırlar.
GBM-0B Üretim ve toplama puanlarınızı sıfırlar.