İKV ye geçmiş olsun herkes oyunu bıraktı
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
İKV ye geçmiş olsun herkes oyunu bıraktı
Artık herkez oyunu bıraktı kimse yok en kalabalık sunuculardan teşkilat bile bom boş online oyun oynuıyoruz tek başımıza mı oynıcaz bende bırakıyorum artık ikv nin aklı başına gelir
gerçe gelemesi lazımdı ama hala farkında değiller herhalde olayın 
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: İKV ye geçmiş olsun herkes oyunu bıraktı
Katılıyorum oyun sunucuları bomboş . Kalabalık yazıyor giriyorsun ortada kimse yok Eö boş Meteor boş Yeraltı boş . Ha diceksin Çemberde millet çembere girdim öğlen 2 de Çemberlitaş 1 e giriş yaptık klandan mesaj gelmiyor bildiğin boş sunucu
Sonu iyiye gitmiyor da hayırlısı
GB GB diye millet oyundan bıktı şans faktörüne ...
Sonu iyiye gitmiyor da hayırlısı
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Şans faktörü bir yana şu lag dalgası daha etkili oldu bence. Geçen sene de vardı şans olayı ama lag bu kadar yoktu. Benim görüşüm kesinlikle düzelmeyecek olan lag.ORHANBEY yazdı:Katılıyorum oyun sunucuları bomboş . Kalabalık yazıyor giriyorsun ortada kimse yok Eö boş Meteor boş Yeraltı boş . Ha diceksin Çemberde millet çembere girdim öğlen 2 de Çemberlitaş 1 e giriş yaptık klandan mesaj gelmiyor bildiğin boş sunucu![]()
Sonu iyiye gitmiyor da hayırlısı![]()
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bir başka sebepte oyunun zor olması diyebiliriz. Hem oynanış açısından hem item sahibi olma açısından çok kolay bi oyun değil. oyunun eski haline gelebilmesi için en azından sarı efsunlu eşyaların üretilmesi kolaylaştırılmalı çünkü oyunu oynayan herkes item sahibi olmak ister, eğer istediği itemlerı bulamazsa/üretemezse veya satın alıcak parayı bulamazsa ya oyunu bırakır ya da hırsızlık yapar..
Bknz. 39 lvl zamanı, sarı efsun üretimi için gereken en pahalı materyal 500 bn i geçmezdi; bunun yanında ne sert vuruş ne ağır vuruş vardı itemı olan 2-3 kişi ye aynı anda kafa tutar birini keser sonra da kaçabilirdi
Daha da önemlisi savaşçılar sert- ağır vuruş kullanmadığından, saldırmak için tek bir space tuşu yeterli olduğundan daha az lag olurdu. Ne kadar tık o kadar lag yanılıyormuyum.
Bknz. 39 lvl zamanı, sarı efsun üretimi için gereken en pahalı materyal 500 bn i geçmezdi; bunun yanında ne sert vuruş ne ağır vuruş vardı itemı olan 2-3 kişi ye aynı anda kafa tutar birini keser sonra da kaçabilirdi
EARTH
DisToRtioN
- ErNSToCHEQuevaRa
- Acemi Savaşçı
Earth yazdı:Bir başka sebepte oyunun zor olması diyebiliriz. Hem oynanış açısından hem item sahibi olma açısından çok kolay bi oyun değil. oyunun eski haline gelebilmesi için en azından sarı efsunlu eşyaların üretilmesi kolaylaştırılmalı çünkü oyunu oynayan herkes item sahibi olmak ister, eğer istediği itemlerı bulamazsa/üretemezse veya satın alıcak parayı bulamazsa ya oyunu bırakır ya da hırsızlık yapar..
Bknz. 39 lvl zamanı, sarı efsun üretimi için gereken en pahalı materyal 500 bn i geçmezdi; bunun yanında ne sert vuruş ne ağır vuruş vardı itemı olan 2-3 kişi ye aynı anda kafa tutar birini keser sonra da kaçabilirdiDaha da önemlisi savaşçılar sert- ağır vuruş kullanmadığından, saldırmak için tek bir space tuşu yeterli olduğundan daha az lag olurdu. Ne kadar tık o kadar lag yanılıyormuyum.
Bunlar bir etken fakat en önemli etkende oyun büyücüler üzerine kuruldu sanki yanılıyormuyum ? Element itemler çöp oldu ve 100 150m para zararı oldu 49lar ilk geldiğinde 100 150m çok paraydı ve hala az parada değil. Onu geçtik şaheserler geldi piyasa uçtu ve oyun düzeni alt üst oldu. GB ler geldi şahesersizler unutuldu ve herşeye nokta konuldu. Artık bundan sonrası İKV nin yapacağı iş durum kötüye gidiyor.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
İkv oyuncu sayısının çoğunluğunu öğrenciler oluşturmakta vede şu sıralar okulların son yazılı dönemi kısacası herkes notları kurtarma derdinde bunun üstüne birde oyundaki şu lag derdi insanları iyice soğuttu merak etmeyin okulların kapanacağı gün oyunda ne lag kalır
hatta üstüne yeni güncellemeler bile yapabilirler belki. 
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
1 Nisan da Sobee tarafından bir eklenti bekliyorum . Ama boş birşey değil oyuncuları çekecek bir eklenti olacaktır !
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
ORHANBEY yazdı:1 Nisan da Sobee tarafından bir eklenti bekliyorum . Ama boş birşey değil oyuncuları çekecek bir eklenti olacaktır !
Yeni gelecek grub bölgesi çok yakında !
bu kadar laftan sonra grup bölgesi geleceğini sanmıyorum çünkü artık herkes bıktı bu işten artık lvl kasmak istiyoruzzBeycoastlitako yazdı:ORHANBEY yazdı:1 Nisan da Sobee tarafından bir eklenti bekliyorum . Ama boş birşey değil oyuncuları çekecek bir eklenti olacaktır !
Yeni gelecek grub bölgesi çok yakında !
.....