Susturma Yedim İtiraz Ediyorum
Susturma Yedim İtiraz Ediyorum
Ben Dün Aksam Oyuna Girdim Ve Girdigim Anda Direk Hiç Birşey Yapmadan Arkadas İle Konuşurken Telefonuma Susturma Mesajı Geldi Şimdi Susturmanın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Konuşmadan Oyun Oynanmıyor Kaldırırsanız sevinirım Telefonuma gelen Mesajda Şöyle Yazıyor 3 Gun Susturma Cezası Aldınız Bilgilerinizi Şikayet No:1331930126 Sunucu Adı:Kuklacı Bu Bilgileri Destek Formu İle İtiraz Edebilirsizin. Yazıyor Simdi sizden Tek istedigim Şey Susturmayı Kaldırmanız Benim Hiçbir suçum Yok Oyundaki Adım Crazyboomboom kaldirim lutfen
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Susturma Yedim İtiraz Ediyorum
Merhaba,
Karakterinize verilen cezalar için karakterinizin içerisinde bulunduğu e-posta üyeliğine bilgilendirme e-postası GSM üyeliğine ise bilgilendirme SMS'i gönderilmektedir.
Karakterinize verilen ceza ile ilgili inceleme yapabilmemiz için gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan Şikayet ID ve tarih bilgilerini, üyelik adını ve tüm karakter adlarını Bildirim Tipi: Ceza İtiraz - Bilgilendirme seçerek göndermeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.
Karakterinize verilen cezalar için karakterinizin içerisinde bulunduğu e-posta üyeliğine bilgilendirme e-postası GSM üyeliğine ise bilgilendirme SMS'i gönderilmektedir.
Karakterinize verilen ceza ile ilgili inceleme yapabilmemiz için gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan Şikayet ID ve tarih bilgilerini, üyelik adını ve tüm karakter adlarını Bildirim Tipi: Ceza İtiraz - Bilgilendirme seçerek göndermeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.