Ne ala memleket GM yim diye ortalıkta dolaşıorsunuz bi hatayı çözemiorsunuz ... çözemeyincede böle bi hata yok diorsunuz eğer bir gelişmiş oyunsa bu oyun (ikv) ben sanmıyorum.. herşey kayıt altına alınıordur benm ne zaman gidip klandan çıktıgım ve girdiğim karşısında kaç kp + şanımın gittiği ve hangi klandan en son çıkış yapıp hangi klana girdiğim i görebiliorsanız bana dersiniz ki tmm haklısın sen dersiniz tabi bu elinizde gelebiliorsa
HATIRLATMA:sakın benim sorunumu çözerken başka bi sorun yaşatmayın İKV kullanıcılarına zarar vermeyin..
KLAN AKTARIMI ** (Başlık düzenlenir kesin :) .)
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İstanbul
KLAN AKTARIMI ** (Başlık düzenlenir kesin :) .)
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: KLAN AKTARIMI ** (Başlık düzenlenir kesin :) .)
arkadaşım klan aktarma alıp klandan çıkmayacaksın bekleceksin 1 gün otomatik aktarcak hey allahım ya klan değiştirme alıyorsun nasıl oluyor diye bir zahmet edip okusaydın bu sorunu yaşamazdın
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
Gencfbxmavigzlm yazdı:arkadaşım klan aktarma alıp klandan çıkmayacaksın bekleceksin 1 gün otomatik aktarcak hey allahım ya klan değiştirme alıyorsun nasıl oluyor diye bir zahmet edip okusaydın bu sorunu yaşamazdın
Kardeş çok zekisin sen yav nasıl oluyorda senin gibi insalar çıkıyor anlamıyorum
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
Dalgamı geçiyorsun ? Klan aktarma en ufak bi sorun yok bunu beceremeyen adamda oynamasın bu oyunu anasını satıyım.Alucard yazdı:Gencfbxmavigzlm yazdı:arkadaşım klan aktarma alıp klandan çıkmayacaksın bekleceksin 1 gün otomatik aktarcak hey allahım ya klan değiştirme alıyorsun nasıl oluyor diye bir zahmet edip okusaydın bu sorunu yaşamazdın
Kardeş çok zekisin sen yav nasıl oluyorda senin gibi insalar çıkıyor anlamıyorum
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
- Amaseia
- Cin Avcısı
- Lonca: Hangover
Gencfbxmavigzlm yazdı:Dalgamı geçiyorsun ? Klan aktarma en ufak bi sorun yok bunu beceremeyen adamda oynamasın bu oyunu anasını satıyım.Alucard yazdı:Gencfbxmavigzlm yazdı:arkadaşım klan aktarma alıp klandan çıkmayacaksın bekleceksin 1 gün otomatik aktarcak hey allahım ya klan değiştirme alıyorsun nasıl oluyor diye bir zahmet edip okusaydın bu sorunu yaşamazdın
yanlıyosun arkadaşım, arkadaşın anlatmak istediği o değil karakterin klan değiştirdikden sonra yani arz iken lodos olup klandan cıkıp tekrar lodos klanına katıldığında şanı ve kplerinin gitmesi şu verdiğim linke tıklarsan daha iyi anlarsın.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=89334
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı
Ne İnsanlar var okumadan Etmeden Cevap verirler bilmişlik ederler ulan o kadar slk değiliz biz klan aktarımını alıpta oyunda klan değiştirmedikk..... klan aktardım aktarmada sorun olmadı********** Açıklıyorum.. iyi oku.. Klan aktarımı Oyuna geldikten 1 gün sonra 990 akçe ile Arz klanında 1.5m şan 1m kp ile Lodos klanına sorunsuz aktardım..bunda hata yok . ama. Aradan 2 ay geçtikten sonra LODOS klanından çıktım 1 gün klansız gezdim ve 1 gün sonra tekrar LODOS klanına girdim kp + şan Sıfır( 0 ) landı .. anlayan Anladı anlayaman okusun tekrar tekrar anlar. hata nerdeymiş görür sonra he bide destek hala bişe yapmadı giden kp lere oldu 1.5m şan + 1m kp gitti bide Yazarlar ki Game Master lar çalışıo.. bana belge gösterinnn şu tarihte böle yaptınız böle rütbeniz gitti deyin. HATA YOKSA... + Desteğe mail attım 24 saat içinde cevap gelcekti 1 hafta geçti hala ses yok 
Daha basit anlatmayla sen klan değiştirmişte olsan sistem karakteri diğer klanda görüyor.Adanaufuk898 yazdı:Ne İnsanlar var okumadan Etmeden Cevap verirler bilmişlik ederler ulan o kadar slk değiliz biz klan aktarımını alıpta oyunda klan değiştirmedikk..... klan aktardım aktarmada sorun olmadı********** Açıklıyorum.. iyi oku.. Klan aktarımı Oyuna geldikten 1 gün sonra 990 akçe ile Arz klanında 1.5m şan 1m kp ile Lodos klanına sorunsuz aktardım..bunda hata yok . ama. Aradan 2 ay geçtikten sonra LODOS klanından çıktım 1 gün klansız gezdim ve 1 gün sonra tekrar LODOS klanına girdim kp + şan Sıfır( 0 ) landı .. anlayan Anladı anlayaman okusun tekrar tekrar anlar. hata nerdeymiş görür sonra he bide destek hala bişe yapmadı giden kp lere oldu 1.5m şan + 1m kp gitti bide Yazarlar ki Game Master lar çalışıo.. bana belge gösterinnn şu tarihte böle yaptınız böle rütbeniz gitti deyin. HATA YOKSA... + Desteğe mail attım 24 saat içinde cevap gelcekti 1 hafta geçti hala ses yok
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
bence de sıstem karakterının ana klanını ılk klanın arz seklınde goruyor. lodostan çıkıp arz a gırseydın belkı sorun olmazdıForumkral yazdı:Daha basit anlatmayla sen klan değiştirmişte olsan sistem karakteri diğer klanda görüyor.Adanaufuk898 yazdı:Ne İnsanlar var okumadan Etmeden Cevap verirler bilmişlik ederler ulan o kadar slk değiliz biz klan aktarımını alıpta oyunda klan değiştirmedikk..... klan aktardım aktarmada sorun olmadı********** Açıklıyorum.. iyi oku.. Klan aktarımı Oyuna geldikten 1 gün sonra 990 akçe ile Arz klanında 1.5m şan 1m kp ile Lodos klanına sorunsuz aktardım..bunda hata yok . ama. Aradan 2 ay geçtikten sonra LODOS klanından çıktım 1 gün klansız gezdim ve 1 gün sonra tekrar LODOS klanına girdim kp + şan Sıfır( 0 ) landı .. anlayan Anladı anlayaman okusun tekrar tekrar anlar. hata nerdeymiş görür sonra he bide destek hala bişe yapmadı giden kp lere oldu 1.5m şan + 1m kp gitti bide Yazarlar ki Game Master lar çalışıo.. bana belge gösterinnn şu tarihte böle yaptınız böle rütbeniz gitti deyin. HATA YOKSA... + Desteğe mail attım 24 saat içinde cevap gelcekti 1 hafta geçti hala ses yok
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı
aynen öle olurdu... dur bakalım hızlı DESTEK ne yapcak bu konu hakkında.??Doktordoctor yazdı:bence de sıstem karakterının ana klanını ılk klanın arz seklınde goruyor. lodostan çıkıp arz a gırseydın belkı sorun olmazdıForumkral yazdı:Daha basit anlatmayla sen klan değiştirmişte olsan sistem karakteri diğer klanda görüyor.Adanaufuk898 yazdı:Ne İnsanlar var okumadan Etmeden Cevap verirler bilmişlik ederler ulan o kadar slk değiliz biz klan aktarımını alıpta oyunda klan değiştirmedikk..... klan aktardım aktarmada sorun olmadı********** Açıklıyorum.. iyi oku.. Klan aktarımı Oyuna geldikten 1 gün sonra 990 akçe ile Arz klanında 1.5m şan 1m kp ile Lodos klanına sorunsuz aktardım..bunda hata yok . ama. Aradan 2 ay geçtikten sonra LODOS klanından çıktım 1 gün klansız gezdim ve 1 gün sonra tekrar LODOS klanına girdim kp + şan Sıfır( 0 ) landı .. anlayan Anladı anlayaman okusun tekrar tekrar anlar. hata nerdeymiş görür sonra he bide destek hala bişe yapmadı giden kp lere oldu 1.5m şan + 1m kp gitti bide Yazarlar ki Game Master lar çalışıo.. bana belge gösterinnn şu tarihte böle yaptınız böle rütbeniz gitti deyin. HATA YOKSA... + Desteğe mail attım 24 saat içinde cevap gelcekti 1 hafta geçti hala ses yok