ÇARLARIMI ALANA KADAR DURMAYACAĞIM !!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: ÇARLARIMI ALANA KADAR DURMAYACAĞIM !!!!!!!!!!

Mesaj gönderen Nerull »

ASYAXKARA yazdı:Tamam anlıyorum güzel diyosunuzda şimdi en az 10 kere mesaj attım cevap gelmedı aktarımdan once yukledıgınız bir özellik ve tarihini verin dedi

Tesla gözcü 11.02.2012 dedim dogruydu bu

Adamların cevabı ,

bu bilgiler zaten dükkanda gözüküyor

Ne saçma iş anlamadım
ASYAXKARA, senden hesabın sana ait olduğunu kanıtlaman için bu hesaba yüklemiş olduğunu ürünlerin (Akçe/Plus vb.) E-Pin kodları isteniyor, eğer elinde yoksa Mobil Ödeme alımların için GSM numarası ve aldığın tarihi de belirtebilirsin. Bu bilgileri veremiyorsan, üzgünüm herhangi bir şekilde destek veremeyiz.

Karakter iadeleri ve hesabını yitiren oyuncularımız için mutlaka ve mutlaka güvenlik için istediğimiz tüm bilgileri doğrulatma zorunluğumuz bulunuyor. Bunların içinde hesaba ilişkin sadece hesabı kullanan gerçek kişide bulunabilecek bilgileri istiyoruz. Aksi takdirde herhangi bir iade söz konusu olamaz.

Bilgine.
Kullanıcı avatarı
XxPaNDoRaxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxPaNDoRaxX »

Nerull yazdı:
ASYAXKARA yazdı:Tamam anlıyorum güzel diyosunuzda şimdi en az 10 kere mesaj attım cevap gelmedı aktarımdan once yukledıgınız bir özellik ve tarihini verin dedi

Adamların cevabı ,

Ne saçma iş anlamadım
ASYAXKARA, senden hesabın sana ait olduğunu kanıtlaman için bu hesaba yüklemiş olduğunu ürünlerin (Akçe/Plus vb.) E-Pin kodları isteniyor, eğer elinde yoksa Mobil Ödeme alımların için GSM numarası ve aldığın tarihi de belirtebilirsin. Bu bilgileri veremiyorsan, üzgünüm herhangi bir şekilde destek veremeyiz.

Karakter iadeleri ve hesabını yitiren oyuncularımız için mutlaka ve mutlaka güvenlik için istediğimiz tüm bilgileri doğrulatma zorunluğumuz bulunuyor. Bunların içinde hesaba ilişkin sadece hesabı kullanan gerçek kişide bulunabilecek bilgileri istiyoruz. Aksi takdirde herhangi bir iade söz konusu olamaz.

Bilgine.

Sayın Nerull ya benım olayıma ne dıyceksınız karakterılerımı satmadıgım halde satılmıs olabılır dıyorsunuz kanıtınız varmı acaba ?
XPaNDoRaX [^Asab-ı Kehf]
QPaNDoRaQ [^Asab-ı Kehf]
qXPaNDoRaXq [^Asab-ı Kehf]

IIPaNDoRaII [^Ejder Asa]
XxPaNDoRaxX [^Ecel Getiren]
xXxPaNDoRaxX [^Ecel Getiren] [Latif]
IxPaNDoRaxI [^Ecel Getiren]
sXPaNDoRaXs [Latif]
[Latif]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ASYAXKARA yazdı:
Önemli: SAVCILIK SUÇ DUYURUSU KARARI
jAGLER 21 Ekm 2010 15:36

önemli okuyun

19 Temmuz 2009 tarihinde mynet@ hesabım çalınmasıyla Gerekli mercilere yapılan suç duyurusunun temyiz yolu açık cevbının tarafıma gönderilmiştir. Çalınan mynet@ hesabının içerisinde bulunan 2 adet kredi kartı bilgilerininde bu sebepten dolayı madur edildiği.Yapılan incelemede şahsın yerinin sabit olup hangi şehir ve aslen nereli olduğu tarafıma İLETİLMESEDE Bilişim Suçları A ..kayıtlı bulunduğu açık belgeyle şahsıma sunulmuştur..

Şimdi Arkadaşlar bu suçu işleyen şahsın msn/hotmail adresini sağolsun bazı dostalrımız sayesinde bulduğumu ve eklediğimi söyliyeyim.Bana gönderilen cevapta Şahız hakkında Mahkeme açabileceğim ve mahkeme kararları ki çok ağırlaştırılmıştır (1 ila 5 yıla kadar hapis) Maddi ve Manevi Tazminatlar Şahsın Yaşının tutmaması Durmunda anne ve babasının bu duruma muhattap kılınacağından ve şahsın konun gözeteminde tutulacağından Emin olun...

Ey hesap hırsızlığı yapan Şahıs Bu yaptığının bir şuç olduğunu biliyormuydun artı bu senin yanına kar kalacağınımı zannettin artı SeniN nerede olduğunu emin ol benden başka kimse iyi bilemez ..Ve Hesap çalan hırsız o mynet@hesabımda 2 adet kredi kartının bulunduğunu ve bu kart masraflarımıda sana ödeteceğimi bilmiyormuydun .Sana bir Abi tavsiyesi seni msn Adresime ekledim en kısa zamanda benimle irtibata geçmeni temenni ediyorum(Senin aÇından İyi olabilir)
Bu yaptığın Hırsızlığın Anne ve babana lanse edilmeden önce istersen benle bir görüş...

NOT : jAGLER Şahxjagler puduhepha Bu çarlarla dün saat 01,45 itibariyle oyuna geri donmüş bulunmaktayım..Beni tanıyanlar biliyolar kim olduğumu... Hesabınızmı Çalındı korkmayın verin gerekli mercilere bak ne yapıyorlar izle..

SABIRLA OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Bilişim suçları ile aran iyi galiba bu hesap içinde (Muhtemelen aynı hesap zorunlu sobe üyeliğne aktarılmış bir hotmail hesabıdır.)bir gidiver neden olsa hotmail şifrenide çalmış calan kişi.
Garip bir durumda Mail şifresini karşı taraf ansıl ele geçirdiğidir.

Yönetim bişiler biliyor olacakki diyem.

Garip bir soru daha Bana cevap gelmedi bana cevap gelmedi yada bana ceza mesajı gelmedi felan diyonda.
Başka bir konuda çalan kişi hotmail şifremide çalmış ve sobe hesabımın şifresinide değiştirmiş bu nedenle ben size şifremdeki 3-5 deki karakterleri nasıl soyleyeblirim demişşin.

Çelişkiler çok yaw. Nese bana düşmez zati 999 + sınırsız ban alan birisi oalrak bana düşmez tabii.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mykollux »

benim de çarım aktarıldı gerekli bilgileri gönderdim fakat hesaba yüklenilen +5 yetenek , kasa almadım ve almadığım halde almadım dedim fakat inanmıyorlar.
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
ZamanGirdabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ZamanGirdabi »

Nerull yazdı:

Adamların cevabı ,

Ne saçma iş anlamadım

Bilgine.

ASYAXKARA arkadaşımın karakteri çalındı istenilen bilgileri ilettik sadece 3 saat 47 dk'da karakterin tekrar bize iadesi geleceği şeklinde cevaplandırıldı.Desteğin istediği bilgiyi verdikten sonra her türlü alabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön