ekran sorunu
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ekran sorunu
s.a oyuna gırdıgımde yazılar gıdıp gelıyor bırbırıne gırıyor pc den anlayan varsa yardımcı olabılırmı kac gundur boyle

- SeRViToR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ???
Re: ekran sorunu
Bilgisayarına en son ne zaman format atıldı? Ekran kartının sürücüsünü güncelle ve oyuna girerken ayarlardan varsayılan ayarları yap parlama efektini kapat öyle dene

-
- Salgın Koruyucusu
dun hem pc hemde ekran kartını guncelledım ekran kartım nvıdıa dedıgın gıbı ayarları var sayılan yaptım yınede duzelmedı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
oyunu tekrar kur düzelir userinterface bozulmuş
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Benim de başıma eski bilgisayarımda gelmişti. Artık bozulmaya yüz tutmuştu. Bu şekilde bozukluk yaşadığımda oyunu yeniden açarsam düzeliyordu.. Sonradan farkettim, arka planda çalışan bazı uygulamalardan dolayı gerektiği zamanda gerekli dosyayı oyun HDD'den alamıyor. Arka planda görsel olarak çalışan video müzik gibi uygulamalar açık olduğunda yapıyor bunu..
Arka plandaki uygulamalarını kontrol etmeni öneririm.
-
- Salgın Koruyucusu
5 kera kaldırıp tekrar kurdumMuRaTPoLaT yazdı:oyunu tekrar kur düzelir userinterface bozulmuş
Silahci yazdı:Benim de başıma eski bilgisayarımda gelmişti. Artık bozulmaya yüz tutmuştu. Bu şekilde bozukluk yaşadığımda oyunu yeniden açarsam düzeliyordu.. Sonradan farkettim, arka planda çalışan bazı uygulamalardan dolayı gerektiği zamanda gerekli dosyayı oyun HDD'den alamıyor. Arka planda görsel olarak çalışan video müzik gibi uygulamalar açık olduğunda yapıyor bunu..
benım pc yenı alalı 3 4 ay oldu en son pcde guncelleme vardı onu yaptım ondan sonra bozuldu ekran kartını guncelledım ama yıne aynı
LEPRECHAUN yazdı:Yeni kullanıcı hesabı aç bilgisayardan öyle dene bakalım
yenı kullanıcı actım ondada net baglanmıyor ne yaptıysam olmadı oyuna gırınce yazılar bırbırıne gırıyor 1 hapta oldu nerdeyse yınede tsk saolun ılgılenıp cvp yazdınız
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Eğer yapabileceksen o bahsettiğin güncellemenin önceki bir tarihine sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin..
Farklı parçalardan oluşan bir HDD ise, (C,D gibi) oyunu D klasörüne kurmayı deneyebilirsin ayrıca.. Bu da işe yarayabilir.
Farklı parçalardan oluşan bir HDD ise, (C,D gibi) oyunu D klasörüne kurmayı deneyebilirsin ayrıca.. Bu da işe yarayabilir.
-
- Salgın Koruyucusu
Silahci yazdı:Eğer yapabileceksen o bahsettiğin güncellemenin önceki bir tarihine sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin..
dedıgını denedım kardes olmadı ben ekran kartını guncelledım pc guncelledım 7 kera kaldırıp tekrar kurdum hızlı destekte bana hala atı ekran kartında sorun cıkar nvıdıa tavsıye edıyoruz dıyorlar benım ekran kartım nvıdıa dıye 50 sefer yazdım herseyı guncelleyım son surumlerını yukledım daha ne yapım aklınıza gelıcek herseyı yaptım ustune bsa basa soyluyorum pcde guncelleme uyarısı vardı onu guncelledıkten sonra boyle oldu heralde oyunu desteklemeyen bıseyı guncelledım bılmıyorum oyuna gıremıyorumda
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Merhaba,
yardımcı olabilmem için;
Ekran kartınız, ram, işlemci, ana kart ve işletim sisteminizi öğrenebilir miyim?
yardımcı olabilmem için;
Ekran kartınız, ram, işlemci, ana kart ve işletim sisteminizi öğrenebilir miyim?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.