Niobyum Nedir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Niobyum Nedir?

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
rapper yazdı:Oyunda toplanamayan ve canavarlardan düşmeyen bir maden, sadece Grup Bölgeleri'nden çıkacak ve Nadidelerin/Şaheserlerin üretiminde kullanılacak bir maden.
peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi

kimse bulmadı şuan oyundaki kimsede yok nerden çıkartıyorsun?
Evett ya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

KaraXHayalet yazdı:
rapper yazdı:Oyunda toplanamayan ve canavarlardan düşmeyen bir maden, sadece Grup Bölgeleri'nden çıkacak ve Nadidelerin/Şaheserlerin üretiminde kullanılacak bir maden.
peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi
Bir tarafımdan uydurmuyorum arkadaşım sen uydurduğumu uyduruyosun ;) Nerden bulduğunu bile bilmiyorsun yorum yapma git rüstemdeki reçetelere bak ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

rapper yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Bir tarafımdan uydurmuyorum arkadaşım sen uydurduğumu uyduruyosun ;) Nerden bulduğunu bile bilmiyorsun yorum yapma git rüstemdeki reçetelere bak ;)
hımm gerçekten varmış gittim baktım kafam karıştı :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
AuReuS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AuReuS »

KaraXHayalet yazdı: peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi
Zaten konuyu açan arkadaş buldum diye bişey dememiş ...

Gidip baktıysan Mısır çarşısındaki terzide ve yanlıs biLmiorsam demircidede var bunlarda satıLan reçetelerde niobyum,motorin vs vs meteryaLLer buLunuyor...Arkadaş ordan görüp sormuş ...Ama siz biLmediğinizden doLayı Nerden çıktı dersiniz...
Sosxmanyaq

Sancak
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

AuReuS yazdı:
KaraXHayalet yazdı: peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi
Zaten konuyu açan arkadaş buldum diye bişey dememiş ...

Gidip baktıysan Mısır çarşısındaki terzide ve yanlıs biLmiorsam demircidede var bunlarda satıLan reçetelerde niobyum,motorin vs vs meteryaLLer buLunuyor...Arkadaş ordan görüp sormuş ...Ama siz biLmediğinizden doLayı Nerden çıktı dersiniz...
evet evet özür dilerim benim hatam onlara dikkat etmemiştim sadece item isimlerine baktım hatam olduysa affola ;)
Kullanıcı avatarı
Spectre1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spectre1 »

Terzideki itemler tambir şah eser Niobyum hariç hepsi var : )
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bir açıklamaya göre madalyalar sadece görevdeki başarı için veriliyor.Zaten eskiden madalyalar materyal bile değildi kolye idi.istek üzerine mataryale çevrildi.bir kolye ile ne üretebiliriz?
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Jandarma

Mesaj gönderen berkx98c »

niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen GoldenJussive »

berkx98c yazdı:niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
[İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon.]

Forum üslubunuza dikkat ediniz. Argo ifadelerinizin devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

GoldenJussive yazdı:
berkx98c yazdı:niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
[İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon.]

Forum üslubunuza dikkat ediniz. Argo ifadelerinizin devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
Ve bu arada çok haklısın nereden bulduda çıkardı meydana neyse bilmeyenlere göstermek sebap tır

2 yıl aradan sonra cevap vermiş demkki içine dert olmus açıklama ihtiyacı duymuş.

Resim

Çoklu bidon sekli olanhizliresim
A R Z L O D O S
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön