Evett ya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamışturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın birapper yazdı:Oyunda toplanamayan ve canavarlardan düşmeyen bir maden, sadece Grup Bölgeleri'nden çıkacak ve Nadidelerin/Şaheserlerin üretiminde kullanılacak bir maden.
kimse bulmadı şuan oyundaki kimsede yok nerden çıkartıyorsun?
Niobyum Nedir?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Niobyum Nedir?
Bir tarafımdan uydurmuyorum arkadaşım sen uydurduğumu uyduruyosunKaraXHayalet yazdı:peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın birapper yazdı:Oyunda toplanamayan ve canavarlardan düşmeyen bir maden, sadece Grup Bölgeleri'nden çıkacak ve Nadidelerin/Şaheserlerin üretiminde kullanılacak bir maden.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

hımm gerçekten varmış gittim baktım kafam karıştı :lol: :lol:rapper yazdı:Bir tarafımdan uydurmuyorum arkadaşım sen uydurduğumu uyduruyosunKaraXHayalet yazdı:peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın birapper yazdı:Oyunda toplanamayan ve canavarlardan düşmeyen bir maden, sadece Grup Bölgeleri'nden çıkacak ve Nadidelerin/Şaheserlerin üretiminde kullanılacak bir maden.Nerden bulduğunu bile bilmiyorsun yorum yapma git rüstemdeki reçetelere bak
Zaten konuyu açan arkadaş buldum diye bişey dememiş ...KaraXHayalet yazdı: peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi
Gidip baktıysan Mısır çarşısındaki terzide ve yanlıs biLmiorsam demircidede var bunlarda satıLan reçetelerde niobyum,motorin vs vs meteryaLLer buLunuyor...Arkadaş ordan görüp sormuş ...Ama siz biLmediğinizden doLayı Nerden çıktı dersiniz...
Sosxmanyaq
Sancak
Sancak
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

evet evet özür dilerim benim hatam onlara dikkat etmemiştim sadece item isimlerine baktım hatam olduysa affolaAuReuS yazdı:Zaten konuyu açan arkadaş buldum diye bişey dememiş ...KaraXHayalet yazdı: peki bi dk siz bunu bir tarafınızdan uydurmayın konuyu açan arkadaş nerden buldu bu nionyumu açıklasın bi
Gidip baktıysan Mısır çarşısındaki terzide ve yanlıs biLmiorsam demircidede var bunlarda satıLan reçetelerde niobyum,motorin vs vs meteryaLLer buLunuyor...Arkadaş ordan görüp sormuş ...Ama siz biLmediğinizden doLayı Nerden çıktı dersiniz...
Terzideki itemler tambir şah eser Niobyum hariç hepsi var : )
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bir açıklamaya göre madalyalar sadece görevdeki başarı için veriliyor.Zaten eskiden madalyalar materyal bile değildi kolye idi.istek üzerine mataryale çevrildi.bir kolye ile ne üretebiliriz?
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Jandarma
niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
-
GoldenJussive
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
[İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon.]berkx98c yazdı:niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
Forum üslubunuza dikkat ediniz. Argo ifadelerinizin devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
Ve bu arada çok haklısın nereden bulduda çıkardı meydana neyse bilmeyenlere göstermek sebap tırGoldenJussive yazdı:[İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon.]berkx98c yazdı:niobyum kenandan düşer ve geneklikle çemberlitaş itemlerinin yapımında kullanılır
Forum üslubunuza dikkat ediniz. Argo ifadelerinizin devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
2 yıl aradan sonra cevap vermiş demkki içine dert olmus açıklama ihtiyacı duymuş.

Çoklu bidon sekli olanhizliresim
A R Z L O D O S