Bildiğiniz Üzere Yeni Yetme Olan Ferhat Yani Oyundaki Nicki İle ( XxDenizGezmişxX) İle Atmış Bulunmakta Olduğum Wslerin Birini Daha Kazanmış Bulunmaktayım. Çok İddalı Konuşan Bu Genç Arkadaşımız İle Atmış Olduğumuz Wsnin İddaasını Sizlere Beyan Etmek İsterim.
Fotoğrafta Wsnin İddası; http://e1203.hizliresim.com/v/h/3k8pn.jpg
Ws'den Kareler ;
*** Son Bomba Ws'den Sonra Skypede ; Geçen Konuşmaya Dikkat :idea:
Ferhat Abisi Bak Şimdi Asena Gibi Dönme Ben Sana İstersen Kocum Birtane Dansöz Kıyafeti Alayım İyi Para Kazanırsın Bu İşlerden ..
Adamı Madam Ederim Hacım , Herkez Haddini Bilicek .
evet arkadaşlar bu mert beni 5*4 yendi ama biraz dinleyin bakayım
evet arkadaşlar gördüğünüz vs de kutup açan harici birde şifa var
ve vs kurallarında ne demişiz bir bakın
şimdi soruyorum bu kendi kendini rezil etmedi mi şimdi ?
ayrıca 4 avans veriyorum uşaka 5*3 zor alıyor bu kadar rezil birisin işte
Buda XxDenizGEZMİŞxX 5*4 Merkinq
buda mertkinq küfürbazının sözleri >> [quote="Mertkinqx"]
Öncelikle Sunucumuza Hoşgeldin , Herkezi Kesip Gidiceğim Yazmışsın.
Öncelikle Sana Buradan Ekmek Çıkmaz , Meranda Ws'lerini İzledim Ws Atmayı Bilmiyorsun..
Karşıma Çıkacak Kadar Cesaretin Olamaz bu 2.
3.'sü Attıgın Ws'lerde Ağlayıp Kıvırarak Para Veriyorsun Bunu Kendim Bizzat Meranda Şahit Oldum.
Bu Arkadaş ile ws atarken hakem koyun yoksa paranızı zar zor alırsnız.Bizzat Kendi Gözlerimle Gördüm.
Forumda Esip Gürlemey ile Olucak İşler Değil Bunlar Buyur Gel Seni Pistte Görelim?
Ve Son Olarak Bu Arkadaş Ws Atarken Ermeydanına girip iksir hilesi yapıyor bizzat fotoğrafını aldım dikkat edin ws atarken bu arkadaşa [/i][/b][/color][/quote]
Öncelikle Vs iddaa Sı ;
Buyrun Bunlarda 5-4 Yendiğim vs fotoğrafları .
Son Olarak;
Çok öten horozu böyle keserler 5 düşünün 1 konuşun bu saatten sonra yeğenlerim
Öncelikle Sana Buradan Ekmek Çıkmaz , Meranda Ws'lerini İzledim Ws Atmayı Bilmiyorsun..
3.'sü Attıgın Ws'lerde Ağlayıp Kıvırarak Para Veriyorsun Bunu Kendim Bizzat Meranda Şahit Oldum.
Bu Arkadaş ile ws atarken hakem koyun yoksa paranızı zar zor alırsnız.Bizzat Kendi Gözlerimle Gördüm.
Forumda Esip Gürlemey ile Olucak İşler Değil Bunlar Buyur Gel Seni Pistte Görelim?
Ve Son Olarak Bu Arkadaş Ws Atarken Ermeydanına girip iksir hilesi yapıyor bizzat fotoğrafını aldım dikkat edin ws atarken bu arkadaşa [/i][/b][/color]
Öncelikle Vs iddaa Sı ;
Son Olarak;
Çok öten horozu böyle keserler 5 düşünün 1 konuşun bu saatten sonra yeğenlerim[/center][/quote]
Evet İti An Comağa hazırla , sen benı 5.4 yendin , ben 5.1 yendim , ve 5.3 yendım ve hesapla bakayım kim üstün senden istersen diğer wsnide fotolarını atam ?
Ve Son Olarak Bu Arkadaş Ws Atarken Ermeydanına girip iksir hilesi yapıyor bizzat fotoğrafını aldım dikkat edin ws atarken bu arkadaşa [/i][/b][/color]
Öncelikle Vs iddaa Sı ;
Son Olarak;
Çok öten horozu böyle keserler 5 düşünün 1 konuşun bu saatten sonra yeğenlerim[/center]
Evet İti An Comağa hazırla , sen benı 5.4 yendin , ben 5.1 yendim , ve 5.3 yendım ve hesapla bakayım kim üstün senden istersen diğer wsnide fotolarını atam ? [/quote]
OrjMertkinq yazdı: Bak Kocum , Sen Beni Küfür Ederek Susturacağını Sanıyorsun Ama Yanılıyorsun Devam Et Görünen Köy Klavuz İstemez Boş Muhabbetlerle Sen Devam ET