Ejder asa zor üretliyor
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: intikam
Ejder asa zor üretliyor
Arkdaşlar ejder asa neden zor üretiliyor ? cünkü menekşe elmas pahalı ve zor cıkıyor şans attırıcı olsa kolay cıkıyor . :| Ejder asa üretemeyenler daha var mesela ben
Re: Ejder asa zor üretliyor
Merhaba,
Konu gerekli bölüme taşınmıştır.
İyi forumlar.
Konu gerekli bölüme taşınmıştır.
İyi forumlar.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Çalış seninde olur.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
marasaldadas yazdı:Çalış seninde olur.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kaç gece madenlerde sabahladım bilmiyorum ama yakında üretiyorum inşallah 2 meran 1 liderlik 1 dev komodo dişi kaldı 
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:
4 günde 8-10 menekşe mi ?
berkancetin yazdı:kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:
Artirıcı aldın 4 gunde sanslıysan 1 falan cekersn onn yerine 15 m kasıp almak daha mantıklı.
4 Char falan kasiyoruz.
1 inin meran kadim vs. kendimize alıyoruz.
kalan 3 chardan görev simgeleriyle 120m - 150m para yapıyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.
Para bile arttı. kalan parayla gözluk alıyoruz.
İyi forumlar..

4 günde 1 mi abartmayın yaAsiRuh yazdı:berkancetin yazdı:kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:
Artirıcı aldın 4 gunde sanslıysan 1 falan cekersn onn yerine 15 m kasıp almak daha mantıklı.
4 Char falan kasiyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.
İyi forumlar..
İnan diye olmadı kesin degil 2 hafta zaman ayırıp bos donen çok!DawLish yazdı:4 günde 1 mi abartmayın yaAsiRuh yazdı:berkancetin yazdı:kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:
4 Char falan kasiyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.
İyi forumlar..
arttırıcıyla günde 1 tane çekersin EN AZ , 300 400 çektim de çıkmadı diyenlere pek inanmıyorum açıkçası günde 1 tane çekilir 4 günde 8-10 biraz abartı ama 4-6 garanti